Hamurabi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 παιδια δεν εχω κανει ποτε εχω δει ομως να κανουν γκοστ απο περιβαλλον νττος. αποτι θυμαμαι ειχε μονο επιλογες για να κανεις γκοστ απο ιντε σε ιντε σκληρο. εγω τωρα θελω να περασω οτι εχεις ενα ιντε δισκος μου σε εναν σατα!!! γινεται;;
greeneye Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 me ghost 9 i 10 apo periballon windows kaneis oti goustareis ine kai bootable to cd-dvd
Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 δηλαδη με το γκοστ 9 ή 10 μπορω να κανω το εξης; εχω τον σκληρο Α ιντε και τον σκληρο Β σατα συνδεδεμενους στο πισι. Τωρα ειμαι στα γουιντοους μεσω του Α. Μπορω μεσα απο τα γουιντοους,απτο γκοστ, να μεταφερω ολα τα του Α σκληρου στον Β?
giankyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 μπορεις μεσα απο τα γουιντοους του Α να κανεις οτι θελεις. και να μεταφερεις το εξης: τα του Α στον Βου. αμα ο Α ειναι ιντε και ο Βου ειναι σατα μπορεις και παλι να κανεις αυτο που να μεταφερεις τα του Α στον Βου. φυσικα αυτα από το γκοστ ε και αποτι θυμαμαι δεν εχω κανει ποτε εχω δει και απο το μπουταμπλ σιντι.. ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.