Προς το περιεχόμενο

Τι κινουμενα σχεδια βλεπατε παιδια?

k_w_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μεγαλωσα κυριως με Kababaru Ninja Boy δηλαδη ,Transformers μια αλλη που το ονομα της μου διαφευγει ηταν με 3 σαν αεροσκαφη που μπαιναν το ενα πανω στο αλλο και φτιαχναν ενα τεραστιο ρομποτ!

Στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας μου την ειχε σε 7-8 κασσετες

Δημοσ.

Auto me ta 3 robot einai to Voltes 5 an thimame kala. Ta vrika prosfata se poli kali poiotita kai ta 2 kai thimithika ta palia.

Episeis. Mazinga 7|| Ji I joe|| Prowress Shansiro||2 xronia diakopes me tous dinosaurous.

Δημοσ.
Νομίζω πως το «ta 8imaste ayta?a tribute to 80's TV shows!***NOT FOR 56k***» θα σας καλύψει. blink.gif

Είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο topic! blink.gif

Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο μας βλεπαμε κινουμενα σχεδια αποκλειστικα στο βιντεο που τοτε ηταν ο αρχοντας της ψυχαγωγιας!

Το ninja boy και και το voltes V δεν τα εδειξε ποτε η TV!

Δημοσ.
Auto me ta 3 robot einai to Voltes 5 an thimame kala. Ta vrika prosfata se poli kali poiotita kai ta 2 kai thimithika ta palia.

Episeis. Mazinga 7|| Ji I joe|| Prowress Shansiro||2 xronia diakopes me tous dinosaurous.

Τελικα δεν ειναι αυτο αλλα μοιαζαν πολυ σαν σειρες αυτο που εψαχνα εγω ειναι το Getter Robot

http://www.gonagai.it/getta_robot/index.htm

Δημοσ.

I cristina me genia, oute na to fantazome den thelw!!!

untitled.jpg

Nia telika Getter robot legete. kata tixei sta 5-6 mou eixa parei mia miniatoura tou robot :)

Meta tin enasxolisi mou me ta animes katafera na ta vrw. Kai min ksexmane to cabamaru! mou peire 3 xronia na to vrw se elliniki metafrasi. Sto diavolo Hayate!!!!

Δημοσ.

Dragonball εβλεπα. μεχρι και τωρα βλεπω yu-gi-oh, αν και αυτη τη season Που δειχνει τωρα στο star δεν την εχω παρακολουθησει σχεδον καθολου!

• Moderators
Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο μας βλεπαμε κινουμενα σχεδια αποκλειστικα στο βιντεο που τοτε ηταν ο αρχοντας της ψυχαγωγιας!

Το ninja boy και και το voltes V δεν τα εδειξε ποτε η TV!

Kabamaru (a.k.a ninja boy) έχει δείξει η τηλεόραση (σίγουρα ET3, Tv Makedonia και κάποια πιο τοπικά κανάλια πχ SuperB). Μπορεί να έχει παίξει και σε άλλα...

Για το voltes V δε ξέρω. Κάτι αντίστοιχο ήταν και το Voltron (με 5 επιμέρους robot/τίγρεις που σχημάτιζαν ένα τεράστιο ρομπότ).

P.S. Η Leyla (lady with beard) απο το carnivale είναι και *beep* τους χαρακτήρες (όπως και όλα τα υπόλοιπα φρικιά σε εκείνη την υπέροχη σειρά)...

Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια αν εξαιρέσουμε τον αστυνόμο Σαϊνη. Ειδικά kabamaru μου άρεσε πάρα πολύ. Και drangoball έβλεπα επίσης.

Δημοσ.

drangoball!!!!

τι λες τώρα? που το θυμήθηκες?

μάχες έδωσα με τον αδερφό μου για να μην το βλέπω (γιατί κάθε φορά που το είχε δεν μπορούσαμε να δούμε TV μονό αυτό ) και στο τέλος κόλλησα εγώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...