nikos_thes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Αφού επιλέξω να κατεβάσω κάποιο αρχείο από το rapidshare κ.α. και ενώ στο τέλος του κατεβάσματος δείχνει ότι ολοκληρώθηκε το 100% όταν πάω να αποσυμπιέσω το αρχείο π.χ. rar (με κωδικό) αυτό μου εμφανίζει μήνυμα του τύπου "Unexpected end of archive" Τι μπορεί να φταίει και υπάρχει κάποιος τρόπος (π.χ. download software) έτσι ώστε να μην έχω τέτοια προβλήματα άσκοπων κατεβασμάτων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Με ποιο προγραμμα κατεβαζεις τα αρχεια απο rapidshare ;
nikos_thes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Με το σύστημα λήψης αρχείων του Firefox.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Το προβλημα ειναι μονο με αρχεια απο rapidshare ; Δοκιμασε καποιον αλλον download manager οπως το rapget.
elitis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Φιλε Νικο εχω το ιδιο προβλημα... Δοκιμασα ολους σχεδον τους download managers (rapget, flashget, IDM, FDM, Opera, Firefox etc) αλλα ματαια. Κατεληξα μετα απο πολλες προσπαθειες στο router...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Αν βρεις λυση πες μου γιατι εχω εξαντλησει τα παντα και ειμαι ετοιμος να κανω format..αν δεν περασει και αυτο θα δοκιμασω αλλο ρουτερ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.