Προς το περιεχόμενο

Δημιουρφία pdf αρχείων

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να δημιουργώ pdf αρχεία??¨Οχι να τα ανοίγω.Να γράφω εγώ ότι θέλω και έπειτα να το έχω σε μορφή pdf.

Eυχαριστώ πολύ

Δημοσ.

pdf factory -

Δουλεύει σαν εικονικός εκτυπωτής, δηλαδή γράφεις κάτι στο Word και το θέλεις σε pdf αρχείο, τότε αντί για αποθήκευση το κάνεις εικονική εκτύπωση και αυτό στο μετατρέπει αυτόματα σε pdf μορφή.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Και κάτι άλλο.Γνωρίζει κανείς ένα αρχείο pdf πώς μπορώ να το μετατρέψω σε άλλες μορφες πχ doc κτλ??

Σίγουρα ένα από τα καλύτερα είναι το Solid Converter PDF Professional v3.0.299.

Πολύ καλά είναι και τα παρακάτω (κανένα freeware)

Adobe Acrobat Pro 7

ABBYY PDF Transformer

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όσους απάντησαν.Δοκίμασα το ABBYY PDF Transformer αλλά τα ελληνικά δεν μου τα βγάζει.Αυτό ισχύει για όλα τα προγράμματα??

Δημοσ.

Αν θες να μετατρέπεις τα κείμενα που γράφεις σε pdf, τότε αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις το openoffice 2. πλήρης σουίτα γραφείου. αντικαθιστά πλήρως το Microsoft office, για να μην πω ότι είναι σε πολλά σημεία αρκετα ανώτερο.

Το σημαντικό δε στην περιπτωσή σου; το writer του στην μπαρα εργασίας έχει ένα εικονίδιο που σου κάνει export όποιο εγγραφο θες σε pdf μορφή......αααα είναι και πληρως συμβατο με το Office και φυσικά είναι απολύτως δωρεαν.

αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...