mixalis8 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 http://www.wwwhy.gr/ η μελετη αυτή ειναι δουλειά 1 χρόνου διάβασα την μελέτη αυτή και σαν συμπερασμα έβγαλα πως οι ηλικίες από 45 με όσο πάει... χαλάνε όλη την εικόνα του internet για την ελλάδα... οι αρνητικοί στο internet ειναι μέσα σ'αυτές τις ηλικίες και σαν αποτέλεσμα έχει να μειώνουν όλο το ποσοστό για όλες τις άλλες ηλικίες που πραγματικά πιστεύω ότι υψηλό... ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα της έρευνας και θα καταλάβετε πολυ ενδιαφέρον....
Melissa_virus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ξέρω πολλά άτομα που σπουδάζουν και πληροφορική ακόμα, και απο ιντερνετ δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Να μην αναφερθώ σε σχολές απο τα θεωρητικά παιδία. Το χάος. Αντιθετα ξέρω και ανθρώπους έως και 55 ετών που βουτάνε στα βαθιά νερά του ιντερνετ. Αλλά είναι λίγοι...
mixalis8 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 kai ego eimai pliroforiki kai to ksero alla otan enas gonios den katalabeni ti einai to internet pos tha to agorasi gia to pedi tou??? ego pistebo oti aftoi menoun piso... an o pateras mou den eixe anoixto mialo gia na mou bali internert tora kai ego tha imoun stournari sto thema afto... mpori na iksera kala ti einai to internet alla an o pateras mou den edine ta lefta kai den iksere to ofelos den tha eixa pote.... osoi den exoun internet ipoferoun eite apo oikonomiko eite apo stenomialosini ton goneon....
trustfm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 συματικό συμπέρασμα για τα δεδομένα της Ελλάδος ειναι το εξής τουλαχιστον μετά που διάβασα την έρευνα ! Οι επιφυλακτικοί , που είναι το μεγαλύτερο μέρος των ΜΗ χρηστών (30%) ειναι επιφυλακτικοί γιατί απλούστατα βλέπει κωλοτηλεόραση (για να μην εκφραστώ χειρότερα) με 30% (σε αντίθεση με το 15% που βλέπουν οι υπόλοιποι -> δηλαδή βλέπουν το διπλάσιο τις τηλεοπτικες αηδίες !!!). Για μένα ηταν σίγουρα αυτό αλλά δεν είχα τα απαραίτητα στοιχεία για να το τεκμηριώσω. Το τμήμα που όλοι θα πρέπει να επικεντρωθούμε για την σοβαρη αύξηση ΧΡΗΣΤΩΝ στο δίκτυο ειναι οι επιφυλακτικοί αντίθετα οι αρνητές δεν μας ενδιαφέρουν ...
NOMIKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ένας βασικός παράγοντας για την μικρή χρήση του διαδικτίου στον Ελληνικό χώρο.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Συμφωνώ μαζί σου NOMIKOS. Πολλές φορές γίνετε κάτι, σαν τότε με τα e-mail σχετικά με 1,2 τράπεζες, που τα στείλανε κάτι άχρηστοι υποτιθέμενοι χακεράδες, και απάντησαν καμια 20αριά αφελείς, είχα ακούσει τόσες @@@@ απο τα ΜΜΕ που είχα φάει φρίκη. Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις... Προβάλουν ότι το ιντερνετ ειναι μόνο πορνό και απάτες. Ειχα καταφέρει να κάνω την μάνα μου χρήστη του ιντερνετ και των pc, αλλα στην πορία επειδή έφυγα για σπουδές τα παράτησε... Καλά για τον πατέρα μου... ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. Δεν θέλει καμία σχεση με αυτά... και την τεχνολογία γενικά. Και μόλις διαβάσει ότι μπορεί να προκαλέσει την τάδε αρρώστια το τάδε το τάδε, έρχετε και μου τα λέει με χαρά (και φυσικά ακούει και το ανάλογο κραξιμο ) Αλλά ευτυχώς οι γονείς μου δεν ανήκουν στην κατηγορία των φυτών της TV. Βλέπουν ελάχιστα tv.
m00nlight Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ως γνωστόν ο άνθρωπος ότι φοβάται ή το κάνει θεό ή το απορρίπτει. Και ειδικά ο Έλληνας άνθρωπος που είναι τεχνολογικά τριτοκοσμικός. Πιστεύω ότι η δική μας γενία (είμαι του 83, εννοώ τα παιδιά που είναι τώρα 15-30) θα είναι καταλυτική για την τεχνολογική εξέλιξη της Ελλάδας διότι θα μεταφέρει κάποια πάγια γνώση πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι επόμενες γενιές και με τη σειρά τους θα τη περάσουν στους επόμενους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πάψει να υπάρχει διαφορά...φάσης με τα ανεπτυγμένα κράτη, η νοοτροπία "προχωράτε...κι ερχόμαστε" θα αργήσει πολύ να εξαλειφθεί. Υ.Γ. Λίγο offtopic, θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα πιστεύω μια έρευνα με θέμα την ανορθογραφία στο διαδίκτυο. Μιλάω για Ελλάδα. Θα ήταν νομίζω ενδεικτική του επιπέδου του μέσου Έλληνα χρήστη. Αν κάποιος έχει υπόψη του κάτι αντίστοιχο ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει.
random Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Το Internet Στην Ελλάδα, συνδεση απο το σπιτι: ΛΕΤΟΝΙΑ 42% ΕΣΘΟΝΙΑ 39% Ε.Ε. των 25: 48% Ελλάς 18,6% λεω να στείλω μια πρόταση στους οργανισμούς μετρήσεων υπέρ της ένταξης των ελληνικών αριθμών στους στατιστικούς πίνακες με τα αποτελέσματα των κρατών της Αφρικής, γιατι με αυτά που βλέπω "πέφτει" πολύ το... ηθικό μου. Εχουμε και πρόβλημα υπογεννητικότητας...
myle Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μεγάλη έρευνα για την χρήση του Internet --> Μικρή χρήση του Internet παρά την μεγάλη έρευνα.
mandipl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 pantos oi etairies fainonte diatethimenes na kanoun ta panta gia na anaptixthei . alla to 60% pou leei oti einai pagera adiaforo gia to internet den afinei polla perithoria aisiodoxias .
myle Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Βασικά όσον αφορά το Internet είναι πολλυ πίσω και από άποψη υποδομής. Εμείς είμαστε χαρούμενη αν έχουμε μια σύνδεση adsl και στο εξωτερικό θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως αν συνδέεσαι στο Internet έχεις και μια always-on σύνδεση. Επιπλέον οι τιμές είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με αυτά που μας προσφέρουν. Αγοράζουμε ένα υποδεέστερο προϊόν εδώ στην Ελλάδα με πολύ μεγαλύτερες τιμές. :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.