GeorgT. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ρε παιδία από εχθές ενεργοποιήθηκε από τη 4νετ η γραμμή μου adsl και προσπαθώ να συνδεθώ με το F200. Αλλά τίποτα, άλλαξα τις ρυθμίσεις όπως μου είπαν, έβαλα και νεότερους drivers που βρήκα (3,46 αν θυμάμαι καλά) αλλά και πάλη τίποτα. Το λαμπάκι το μόνο μου κάνει σταθερά είναι να αναβοσβήνει. Και το βάζω και στη κεντρική πρίζα του οτε. Λέτε να παίχτηκε τίποτα όταν μου συνδέσανε το τηλ. και είχα συσκευή από Γερμανία φερμένη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiossif Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εάν το λαμπάκι αναβοσβήνει ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ή έχεις προβλημα στην καλωδίωση. Βάλτο στην κεντρική μπρίζα ΜΟΝΟ ΤΟΥ (χωρίς φίλτρα ή άλλα τηλέφωνα) κατευθείαν πάνω στα χάλκινα καλώδια αν είναι δυνατόν (δηλαδή χαλκινο καλώδιο του οτε, μπρίζα, βύσμα, καλώδιο μοδεμ, υπολογιστής) Αν το λαμπάκι ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναμένο τότε συγχρονίζει άρα απο καλωδίωση είσαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Αυτη ειναι η μαλ.... το λαμπακη αναβοσβηνει και το συνδεω απλα χωρης τιποτα αλλο, απλοτατα οτε, μπρίζα, βύσμα, καλώδιο μοδεμ, υπολογιστής οπως ειπες chiossif. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απο την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησης. Μίλησα αμέσως και με 4net και με το 121 δίνοντας λέγοντάς τους πως το Modem δεν συχρονίζει. Ήταν Παρασκευή απόγευμα Δυτέρα με καλούν απο τον ΟΤΕ και διαπίστώνουν πως όντως υπάρχει πρόβλημα.Τετάρτη πρωί με παίρνει ένα απο το τεχνικό στο dslam που ανήκω λέγοντας μου πως αλλάξαν πλακέτα στο κέντρο γιατί είχε καεί και πως πρέπει να είμαι οκ. Όντως απο τότε (2 μήνες περίπου μη το ματιάσω) είμαι jet. Πάρε αύριο (ναι και Κυριακή απλά μέχρι 14:00) το 121 και ζήτα τους να το δούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση klog. Θα τους πάρω αύριο μέχρι της 14:00 να τους το πω όπως είπες και ακόμα θα κοιτάξω μήπως και παίζει τίποτα επειδή έχω συσκευές από Γερμανία και λειτουργούν πολύ πιθανόν οι δυο ακριανές επαφές αντί των δυο μεσαίων στις συνδέσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 anixe tin priza kai des an pigenei stin akri i sto kentro prin pareis til.alios pare forthnet i ote kai dilose to blavi.analogos to provlima mporei na parei apo 1 mera mexri ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightfall_2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 as pw ki egw to provlima mou. simera energopoiithike i sindesi mou. vazw loipon to filtro k to spliteraki, afou iparxei mono mia mpriza, k perimenw na dw apotelesmata. to modem den leei na sigxronisei me tpt. Vgazw to splitter k to filtro k vazw mono to modem k ws dia mageias to provlima lithike. Ti lete?ftaiei to spliteraki i` kati allo? Eixa na to xrisimopoiisw apo persi to sigkekrimeno. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 i filtro tha baleis i spliteraki.oxi kai ta 2 .isos exeis sindesei kati lathos.i grammi apo ton tixo sto line sto phone to tilefono sto adsl to adsl router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.