Προς το περιεχόμενο

ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ.. 0 (Μόνο για ενήλικες)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λόγω της ιδιαίτερης σπουδαιότητάς του' date=' το θέμα μεταφέρεται στο Μπλα-Μπλα.

(αναρωτιέμαι γιατί ήταν στο Internet...)

Παρακαλώ θυμηθείτε, εδώ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Από εδώ και στο εξής, τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται.[/quote']

Απλά αυτό πού βλέπω είναι ότι το σοβαρό αυτό θέμα δεν εμφανίζετε πλέον στα:

"Νέα Μηνύματα" ουτε στα 5 πρωτα ποστ στην κεντρικη!

ΚΡΙΜΑ!

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι κυβερνήσεις όμως τον ευρωπαϊκών χωρών θα ακούσουν την ΦΩΝΗ των λαών τους..

Και έτσι ίσως πιέσουν λίγο περισσότερο την κατάσταση προς γρηγορότερο τερματισμό του πόλεμου.

Και όπως λέμε από παλιά.. φωνή λαού ' date='οργή θεού![/quote']

Πού ζεις; Κάτω από πέτρα;!

Δημοσ.

blueviper σου βγάζω το καπέλλο ...... το γραπτό, το ύφος και η ποιότητα της σκέψης σου κοσμούν τα φόρουμ του insomnia... μη χαλάς την πολλά καντάρια φαιά ουσία σου ασχολούμενος με μικρόνοές εδώ που μηρυκάζουν ακόμα άναθρες πρωτόλειες κουβέντες...

Δημοσ.
@ANEMOS-V

Κανένα από τα thread του Μπλα-Μπλα δεν εμφανίζεται στα "Νέα Μηνύματα" ούτως ή άλλως.

Και εγώ γιαυτο το έγραψα στο φόρουμ του ιντερνετ..

Γιατι πιστεψα οτι ΔΕΝ ανοικει στο μπλα-μπλα, και αν παραμείνει εδω..καλυτερα να κλείσει...

Δημοσ.
Πού ζεις; Κάτω από πέτρα;!

Εγώ τουλάχιστον ζω ,και ελπίζω ..

Εσύ τι είσαι? η πέτρα? Σαν αυτές που πετάς?

Δημοσ.
Εγώ τουλάχιστον ζω ' date='και ελπίζω ..

Εσύ τι είσαι? η πέτρα? Σαν αυτές που πετάς?[/quote']

LOL!

Dikemou κουβέντα κάνουμε. Δεν κρίνουμε την σκέψη των άλλων. Μια μαζική κινητοποίηση μπορεί να μην κάνει και πολλά. Αλλα άμα δεν γίνει για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ειναι σαν να έχουμε γίνει εντελώς μπεεεεεεεεεεεε!

Δημοσ.

Δεν κρίνουμε τι σκέψη των άλλων; Από πότε; Μήπως και να την υιοθετούμε;

Φυσικά και κρίνουμε, και κρινόμαστε.

Στο θέμα μας: Άλλο να μην κάνουμε τίποτα (και βέβαια να κάνουμε), και άλλο να νομίζουμε οτι οι κυβερνήσεις θα σκοτιστούν. Πόσο μάλλον να το νομίζουμε, επειδή είναι και ευρωπαϊκές! Χα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Και εγώ γιαυτο το έγραψα στο φόρουμ του ιντερνετ..

Γιατι πιστεψα οτι ΔΕΝ ανοικει στο μπλα-μπλα' date=' και αν παραμείνει εδω..καλυτερα να κλείσει...[/quote']

Το ότι δεν φαίνεται στην πρώτη σελίδα δεν είναι δα και τόσο τραγικό. Η σοβαρότητα και η επικαιρότητα του θέματος δεν έχει να κάνει με πρώτες σελίδες.

Επιπλέον, το θέμα ανήκει σαφώς στο Μπλα-Μπλα. Η ενότητα Internet είναι για σχολιασμό σελίδων, όχι για κουβέντα επί παγκόσμιας σπουδαιότητας γεγονότος όπως αυτή που έχει αναπτυχθεί εδώ για 8 σελίδες.

Το να λες "καλύτερα να κλείσει" είναι τουλάχιστον προσβλητικό για όσα μέλη έχουν συμμετάσχει ήδη και όσα θα ήθελαν να συμμετέχουν από εδώ και πέρα. :(

Δημοσ.
Το να βγουμε στο δρομο δεν ειναι λυση?Ειναι το ελαχιστο παιδια.Το ελαχιστο.Ως ελαχιστο τροπο συμπαραστασης και ως ελαχιστη μορφη αντιδρασης.ΝΑ σου/σας πω ενα απλο παραδειγμα.Πως σου/σας φαινεται σε μια παρεα να ειστε 3 ατομα και οι δυο να κανετε παντα αυτο που λεει ο ενας?Αυτο ακριβως γινετε στον κοσμο μονο που γινετε με πολυ μεγαλυτερους αριθμους.Ειμαι ΚΑΤΑ της βιας.Αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Μην κλεινετε τα ματια μπροστα σε αυτο τον κοσμο.Η μεμονομεν αντιδραση(του στυλ κοιτα ρε γαμωτο ή και ολα τα αλλα) να γινουν συλλογικη δραση.

Σωστά! Όλοι στους δρόμους παιδιά! Πάμε τα πετάξουμε και καμιά μολώτοφ στα McDonalds, θα τους δείξουμε εμείς!!!

Δημοσ.

Μια ερώτηση για τα μέλη που βρίζουν, βρίζουν, βρίζουν τους Εβραίους:

Γιατί τα ξεκίνησαν όλα αυτά; Ποια ήταν η αφορμή (που ίσως έψαχναν;)

Δεν υπαρασπίζομαι τους Ισραηλινούς, ίσα ίσα. Αλλά μήπως να ψάχναμε τι κρύβεται και κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων;

Δημοσ.
Μια ερώτηση για τα μέλη που βρίζουν' date=' βρίζουν, βρίζουν τους Εβραίους:

Γιατί τα ξεκίνησαν όλα αυτά; Ποια ήταν η αφορμή (που ίσως έψαχναν;)

Δεν υπαρασπίζομαι τους Ισραηλινούς, ίσα ίσα. Αλλά μήπως να ψάχναμε τι κρύβεται και κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων;[/quote']

KWSN_Men μονο αυτο προσεξες σε αυτο το thread??? γιατι εγω ειδα κατι μελη που βριζουν, βριζουν, βριζουν, τα υπολοιπα μελη με ακατονομαστους χαρακτηρισμους επειδη διεπραξαν το μεγαλο αδικημα να εκφρασουν την προσωπικη τους αποψη! κανε ενα κοπο απο την αρχη του thread αν δεν βαριεσε..

Δημοσ.
ξεκινηστε απο την ισραηλινη πρεσβεια καλυτερα...

Καθολου ασχημη ιδεα...αρκει να οργανωθει σωστα γιατι εχουμε να κανουμε με τους πραγματικους κυβερνητες αυτης της χωρας (και οχι μονο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...