Προς το περιεχόμενο

ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ.. 0 (Μόνο για ενήλικες)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι "απαντησεις" ειναι δικες σου η στις μαθανε μεσα στην συναγωγη?

τελος παντων δεν προκειτε να δωσω σημασια παραπανω σε πολεμο-λαγνους.

ελπιζω να εχεις συνηδητοποιησει πως εσυ και αλλος 1 στο thread αυτο ειστε τραγικη μειψηφια στις "αποψεις" σας.

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Drlo' date='

Google Einstein plagiarist.

Το οτι το λεει ο Οβελιξ δε σημαινει οτι ειναι και ψεμματα. (Ο ανθρωπος, ειχε κατακλεψει ακομα και την πρωην γυναικα του)[/quote']

Ίσως, αυτό όμως λίγο αλλάζει την ουσία των όσων γράφω παραπάνω.

Δημοσ.

Δικές μου. Ισραηλινό/η έχω γνωρίσει μόνο μια φορά στη Χερσόνησο στη Κρήτη ... κια δεν ήταν σε συναγωγή.

τελος παντων δεν προκειτε να δωσω σημασια παραπανω σε πολεμο-λαγνους.

Ωραία' date=' θα είμαστε τουλάχιστον δύο.

ελπιζω να εχεις συνηδητοποιησει πως εσυ και αλλος 1 στο thread αυτο ειστε τραγικη μειψηφια στις "αποψεις" σας.

Δε ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά σπανίως χαλιέμαι με το να είμαι μειοψηφία. Αν ήθελα να ήμουν πλειοψηφία θα ... ημουν Κινέζος :)

Δημοσ.

με αφορμη αυτο το thread θελω να δηλωσω την πληρη ικανοποιηση μου, διοτι ειναι ολοφανερο οτι ο Ελληνας (στην πλειοψηφια του) δεν τρωει ευκολα κουτοχορτο και ειναι στο DNA του τελικα να αντιλαμβανετε τα πραγματα ως εχουν. με οπλο λοιπον το open mind του Ελληνα ειμαι πολυ αισιοδοξος για το μελλον αυτης της xωρας :) σε οτι αφορα το topic απομενει να δουμε την καταληξη της γενοκτονιας που συντελειτε..

απλα δεν φανταζομουν ποτε στην ζωη μου οτι θα υπαρξουν ατομα που θα δηλωσουν με περισσια κυνικοτητα πως βλεποντας αυτες τις φοτο με τα νεκρα παιδια δεν ενιωσαν απολυτως τιποτα...αλλα ενταξει..ευχαριστω τον Θεο που ειναι

σαν την μυγα μες το γαλα αυτοι.

Δημοσ.

Μήπως σε είχε ο Λιακόπουλος μαθητή στο φροντιστήριο που δίδασκε;

Αν η πλειοψηφία εμφορείται από τα φασιστοειδή κι εθνικιστικά ιδεώδη σου, χαίρομαι που βρίσκομαι στην αντίπερα όχθη. Αμφιβάλλω όμως αν είναι έτσι...

Έχεις πλάκα όμως...διαπιστώνω μια ανάγκη να κρυφτείς πίσω από τις πλάτες αυτής της ανύπαρκτης πλειοψηφίας, την οποία κι επικαλείσαι συχνά πυκνά για να προσδώσει κύρος στην ακραία άποψή σου. Το μόνο εύκολο είναι να ακολουθήσεις το ρεύμα και να απολαμβάνεις τα χειροκροτήματά του καθ' οδόν και στην προκειμένη περίπτωση ο "εχθρός" είναι εύκολα δακτυλοδεικτούμενος. Το δύσκολο είναι να μην αναλωθείς σε ένα απλό συναισθηματικό ξέσπασμα και μόνο και να δεις τις λεπτές ισορροπίες που διατρέχουν άπασα τη Μέση Ανατολή αυτή τη στιγμή.

Είναι θλιβερό να αντιμετωπίζεις την υποκρισία της Ισραηλινής διοίκησης και των αφορμών που αναζητούσε για να ξεκινήσει την εκπλήρωση των βλέψεών της. Είναι όμως επίσης θλιβερό να βλέπεις έναν ολόκληρο κόσμο να παρακολουθεί με κυνική άνεση κι ανοχή πραγματικότητες που διαμορφώνονται γύρω του...ούτε Risk να παίζαμε.

Edit:

με αφορμη αυτο το thread θελω να δηλωσω την πληρη ικανοποιηση μου, διοτι ειναι ολοφανερο οτι ο Ελληνας (στην πλειοψηφια του) δεν τρωει ευκολα κουτοχορτο και ειναι στο DNA του τελικα να αντιλαμβανετε τα πραγματα ως εχουν.

Χμμ...ναι. Ο Έλληνας δεν τρώει κουτόχορτο, ενώ ο Γάλλος πχ το καταπίνει αμάσητο. Ας είναι καλά το δελτίο του Star Channel κι ο Τράγκας που μας προσφέρουν την αλήθεια που δεν μπορούν να δουν μερικά δισεκατομμύρια άλλοι. DNA και παπαρδέλες! :P

Δημοσ.

Θα προτείνω κάτι.Να μην ποστάρει γιά ένα τέτοιο σοβαρό θέμα όποιος δεν γνωρίζει τουλάχιστον τα βασικά της Ιστορίας.Κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός.Καί ενώ μιλώντας γιά κάρτες π.χ Γραφικών μπορώ να κάτσω να σε ακούσω γιατί ίσως μάθω κάτι καί να μην εκνευριστώ,όμως γιά το συγκεκριμένο θέμα πού έχει πολύ αίμα να ρέει χρειάζεται σοβαρότητα.

Θέλω να τονίσω ότι δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γιά να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Δημοσ.

Εκκληση προς ολους οσους θελουν να γραψουν την αποψη τους για το τοπικ να περιοριστουν σε αυτο και να μη μπουν στην διαδικασια να απαντανε στις προκλησεις. ειναι φανερο πως 1-2 παρεισακτοι εχουν ως τελικο σκοπο αυτο ακριβως το πραγμα: αντι να αναφερομαστε στο τοπικ να "σκοτονομαστε" μεταξυ μας γιατι τους φοβιζει αυτο...τους συμφερει ο αποπροσανατολισμος για ευνοητους λογους. ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι οι Έλληνες είναι πολύ διαφορετικοί από τους άλλους λαούς. Ανυσηχούν για το ότι συμβαίνει στον κόσμο ... κυρίως επειδή θα πρέπει ξηλόνονται για να γεμίσουν στο βενζινάδικο. Είναι χαρακτηριστικό το αισθητά λιγότερο "ανθωπιστικό" ενδιαφέρον των Ελλήνων, όπως άλλωστε όλων των δυτικών (ως συνόλου και όχι μεμονομένων οργανώσεων ομάδων) , για πολέμους που γίνονται μέσα σε ζούγκλες της Αφρικής, όπου σκοτώνονται πολύ περισσότεροι αθώοι, αλλά δεν επηρεάζουν την τιμή της βενζίνης, των οικοδομικών υλικών, της τομάτας και δεν δίνουν θέμα στον Τσιαμτσίκα. (παραπέμπω στην σολιψιστική θεώρηση των πραγμάτων όπως είπε και ο ]nick[)

Δημοσ.

Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.

Εδω καραβια χανονται, βαρκουλες αρμενιζουν.

Τι εχεις Γιαννη, τι ειχα παντα...

Προτεινω ως αναγνωσμα τη Διχονοια του Αστεριξ γιατι δεν ειμαστε και για τιποτα σοβαροτερο.

Δημοσ.
Οι κυβερνήσεις όμως τον ευρωπαϊκών χωρών θα ακούσουν την ΦΩΝΗ των λαών τους..

Και έτσι ίσως πιέσουν λίγο περισσότερο την κατάσταση προς γρηγορότερο τερματισμό του πόλεμου.

Και όπως λέμε από παλιά.. φωνή λαού ' date='οργή θεού![/quote']

Συμφωνώ απόλυτα ίσως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε,να ξεφύγουμε από τον καναπέ και από τη θέαση απλός της δυστυχίας και να δίνουμε ευχές και να υπάρξη ενεργή αντίδραση.

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα ίσως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε,να ξεφύγουμε από τον καναπέ και από τη θέαση απλός της δυστυχίας και να δίνουμε ευχές και να υπάρξη ενεργή αντίδραση.

Και ειναι ΧΡΕΟΣ μας να παρευρεθουμε στις οποιες αντι-πολεμικες διαδηλωσεις γινουν..πρεπει να περασει το μυνημα της Ειρηνης και τις αντιθεσης μας απεναντι σε ολους τους "τσαμπουκαδες" του πλανητη. μαζικη προσελευση λοιπον και ενεργη αντιδραση..ο μεγαλυτερος ΦΟΒΟΣ τους.

Δημοσ.

To 1/3 των θυματων ειναι παιδια.

http://www.irishexaminer.com/breaking/story.asp?j=189629482&p=189630188&n=189630242

Το Ισραηλ κανει εργο θεου για καποιους.

http://article.nationalreview.com/?q=ZjM1OGMxZWU0YzQ4MTQwZGU5NGRkMzQzM2MzNzdiNDc=

Εδιτ,

Τελειωνει πολυ ωραια το αρθρο:

Στην πραγματικοτητα, ειμαστε ολοι Ισραηλιτες τωρα.

Και η προπαγανδα καλα κρατει.

Δημοσ.

@Petza

Υποστηρικτής είμαι μονάχα της βαθύτατης πεποίθησής μου' date=' πως κάθε πράξη κρίνεται αυτοτελώς κι αυθύπαρκτα. Ούτε με δένει τίποτα με τα συγκεκριμένα ανθρωπάρια που εγκληματούν εις βάρος κάθε αρχής μου, ούτε φείδωμαι ύβρεων σε pm mode προκειμένου να τους χαρακτηρίσω και να τους αποδώσω τα δέοντα.

Μην επιδιώκεις λοιπόν μάταια να μου προσάψεις συμπάθειες και φιλικά αισθήματα, όταν μάλιστα δεν τα διαθέτω σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλο έθνος εκεί έξω. Κανένα όμως έγκλημα δε δικαιολογείται, επειδή ένα δεύτερο ακολούθησε. Αν λοιπόν ανατρέξεις στο πρώτο μου post, η αντίδρασή μου είχε να κάνει με την επαίσχυντη τάση να βγάλουμε λάδι το σφαγέα των εθνών, το δολοφόνο χιλιάδων παιδιών κι αθώων ψυχών, επειδή κάποιοι απόγονοι των θυμάτων ακολουθούν τα χνάρια του κι όχι να απενοχοποιήσω τους εμπνευστές της θηριωδίας που βιώνουμε άπαντες. Αν δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς το αδιέξοδο της λογικής και το ανόσιο της αναλογίας που προτάθηκε, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να στο καταστήσω πιο σαφές.

Ένα να ξέρεις όμως...δεν τρέφω τον παραμικρό θαυμασμό για κανένα σύγχρονο μικρό ή μεγάλο Χίτλερ. Άλλοι είναι εκείνοι που θαυμάζουν τον original.[/quote']

Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους

Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που να αναπολεί τις θηριωδίες του Adolf ?????

προσωπικά εγώ όχι (άσε τους Skinheads κλπ)

Το ότι ορισμένοι εκφράζονται με αυτόν τον σκληρό τρόπο για τους Εβραίους πιστεύω ότι είναι από την αγανάκτηση και από το γεγονός ότι δύσκολα μπορείς να δεχτείς ότι ένας λαός που στο παρελθόν έχει δεχτεί γενοκτονία συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο (άσε τους διανοούμενους και ορισμένους που δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτήν την λογική) τι να κάνω μια χούφτα διανοούμενους όταν το 82% υποστηρίζει τις επιχειρήσεις? (κατά ΜΜΕ)

Δημοσ.
Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους

Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που να αναπολεί τις θηριωδίες του Adolf ?????

Το ότι ορισμένοι εκφράζονται με αυτόν τον σκληρό τρόπο για τους Εβραίους πιστεύω ότι είναι από την αγανάκτηση και από το γεγονός ότι δύσκολα μπορείς να δεχτείς ότι ένας λαός που στο παρελθόν έχει δεχτεί γενοκτονία συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο (άσε τους διανοούμενους και ορισμένους που δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτήν την λογική) τι να κάνω μια χούφτα διανοούμενους όταν το 82% υποστηρίζει τις επιχειρήσεις? (κατά ΜΜΕ)

Φιλε Petza επιασες ακριβως το νοημα...οσο και αν προσπαθουν καποιοι να μας αποδωσουν τιτλους παχυλους περι χιτλερ-ο-λαγνιας! αυτη ειναι η λεξη κλειδι που ειπες: "αγανακτηση". και καμια φορα αξιζει τον κοπο να δινει κανεις μια υπερβολη για να δωσει εμφαση..δεν ειναι κακο.

τελευταια νεα που ακουσα: εσπευσμενα στελνει η αμερικη 100 βομβες ακριβειας στο ισραηλ...

να τους χεροντε ολοι οι πολεμο-λαγνοι...συγχαρητηρια..

Δημοσ.

Αν μιλάμε για σοβαρό άνθρωπο' date=' όχι. Αν μιλάμε απλώς για ανθρωπόμορφους, πάμπολλους.

Δε με ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες Petza. Ατιμάζεται η μνήμη χιλιάδων θυμάτων του εξυγιαντή, με τέτοιες δηλώσεις. Ούτε με ενδιαφέρει αν προκύπτουν ως υπερβολή ή για να καταδείξουν τις θηριωδίες και των Ισραηλινών. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι τρόποι πιο αξιοπρεπείς για να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς στην τελική να προσβάλλεις τις ψυχές αθώων, κάποιοι εκ των οποίων μπορεί να υπήρξαν και συγγενείς μας.

Όσον αφορά τα ποσοστά...μα υπάρχει λαός, που να μην γίνεται έρμαιο της προπαγάνδας και να του αποκρύπτεται μια πραγματικότητα, υπό αυτές τις συνθήκες; Κανείς εξ ημών δε βρίσκεται εκεί για να γνωρίζει πόσο πολύ διαστρεβλώνεται η αλήθεια και παραποιούνται τα γεγονότα. Ειδικά μάλιστα αν η βαρύτητα πέφτει στις αποστολές αυτοκτονίας, δε χρειάζεται και πολύ ο κόσμος για να φανατιστεί. Εδώ το κάνουν παληκάρια εδώ μέσα, που επικαλούνται τη γενοκτονία του Χίτλερ από το θυμό τους για όσα συμβαίνουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά...σκέψου τι νοοτροπία θα έχει αναπτύξει εκείνος που βλέπει τους φίλους του να διαμελίζονται μέσα στο λεωφορείο και κάθε τρεις και λίγο τα ετεροκατευθυνόμενα ΜΜΕ να προβάλλουν ανισομερώς τα πράγματα.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλη περίπτωση...άλλωστε τη γνώμη μου για τον εγκληματικό πόλεμο που διεξάγεται, την εξέφρασα ποικιλοτρόπως. Αλλά το στίγμα του φιλο-εβραίου μου αποδόθηκε ελαφρά την καρδία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...