NOMIKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Από τους New York Times υπάρχει άρθρο,ότι μαζί με την υπουργό εξωτερικών τους που επισκέπτεται το χώρο των εμπολέμων,ακολουθεί και στέλνετε και ένα πολύ μεγάλο φορτίο όπλων για ενίσχυση ,στο Ισραήλ,από έξυπνες βόμβες για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική η φονική μηχανή του. Αν έχουν την ίδια νοημοσύνη αυτά τα βλήματα όπως και στο Σεράγεβο ή στις άλλες πληγές που έχουν σπείρει οι Αμερικάνοι στον κόσμο,καλύτερα να εκενωθεί όχι μόνο ο Λίβανος αλλά και τα γειτονικά του κράτη.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 NOMIKOS eixa akousei xtes stis eidiseis oti exoun steilei kai pollous pezonautes... Ετοιμάζονται να καταστρέψουν εντελώς την χώρα... Να πάθουν όλοι καρκίνο. Αλλά τους Ισραηλινους τους έχω για έξυπνους. Δεν νομίζω να ρίξουν κάτι που θα τους επιρεάσει και τους ίδιους σαν γείτονες.
NOMIKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Πολλές φορές Melissa_virus πεφτει "κατά λάθος" και το λάθος μπορεί να γίνει στην Συρία-Ιράν ή όπου αλλού έχουν ανοιχτά μέτωπα.
johnvam Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Γαμώ την περιέργεια του Κολόμβου.... Θάνατος στους Αμερικάνους και στους Ισραηλινούς!!!
Melissa_virus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 NOMIKOS nai swsto kai auto poy les. Den to eixa skeftei etsi. Alla omws to Iran den einai Irak... Opote den 8a tous sumferei ena "tetoio la8os".
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς και απεύχομαι ..αλλά προβλέπω κλιμάκωση του πολέμου.. και στις τριγύρω χώρες αν δεν σταματήσει εντός 3 ημερών ο πόλεμος αυτός.! Η εμπλοκή της ΣΥΡΙΑΣ και του ΙΡΑΝ θα φέρει απρόβλεπτες συνέπειες. Όχι ..μήπως. .. αλλά πρέπει να αντιδράσουμε ,και πως ? Το πιο απλό που περνάει απ το μυαλό μου είναι να ξεχυθούμε στους δρόμους!
Melissa_virus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 ANEMOS-V καλό αυτό, αλλά και πάλι ξαναλέω, εχουν χεσμένη την κοινή γνώμη... Πιστεύω θα γίνουν μεγάλες διαδηλώσεις. Δεν ξέρω αν έχει προγραμματιστεί κάποια. Γιατί δεν πολυ βλέπω tv. Είναι γεγονός ότι το Ιραν γλυκοκοιτάζουν εδώ και μήνες (χρόνια...), Αμερική και Ισραήλ. Αλλα πιστεύω φοβούνται. Το Ιράν δεν είναι Ιρακ. Αν γίνει αυτό, επιτεθούν και στο Ιραν ή αν εμπλακεί και το Ιραν και του επιτεθούν τότε την κάτσαμε την βάρκα.
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 ANEMOS-V καλό αυτό, αλλά και πάλι ξαναλέω, εχουν χεσμένη την κοινή γνώμη... . Οι κυβερνήσεις όμως τον ευρωπαϊκών χωρών θα ακούσουν την ΦΩΝΗ των λαών τους.. Και έτσι ίσως πιέσουν λίγο περισσότερο την κατάσταση προς γρηγορότερο τερματισμό του πόλεμου. Και όπως λέμε από παλιά.. φωνή λαού ,οργή θεού!
nmtray2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 http://www.cbsnews.com/stories/2006/07/21/world/main1824289.shtml
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Κρουεται δινατως κεμεσθενως διοτη η πατρεις κιματε και ουδεμια εφθυνιν φερομαιν ης πεrιπτωσην που δεν ισακουστητε. ετσι ακριβως..
ItsToasted Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Distixos, opos kai stin fisi, etsi kai stin fisi tou anthropou, gia na iremisi mia katastasi prepei na ginei tis poutanas prin. Opote gia na halarosei ligo to Mesanatoliko tha prepei na 1.Embakoun oi US me mikro arithmo pezonautwn 2.Na sinexisei ti israel 3.Na mbei sto telos kai to Iran kai i Siria kai na ginei makelio! Pantos pragmati an mbei kai i siria kai to iran tha goustarw. Isos vlepoume kai tin arxi enws pagosmiou polemou mesa se autin i tin epomeni dekaetia. Opos kai prin, o OHE einai aniparktos kai den vlepo periergo na arxisoun na tin kanoun merika krati apo ekei.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Λόγω της ιδιαίτερης σπουδαιότητάς του, το θέμα μεταφέρεται στο Μπλα-Μπλα. (αναρωτιέμαι γιατί ήταν στο Internet...) Παρακαλώ θυμηθείτε, εδώ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Από εδώ και στο εξής, τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται.
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Τελικά μόνο εγώ είμαι αναίσθητος και δε μου λένε και πολλά πράγματα αυτές οι φωτογραφίες. Σε όλους τους πολέμους αυτά γίνονται, άνθρωποι σκοτώνονται, αθώα παιδιά που γλιτώνουν από τις βόμβες παιθένουν από αρώστιες ή τη πείνα. Η δύναμη της εικόνας είναι τρομακτική και σπάνια λέει το 100% της αλήθειας. Είμαι σίγουρος ότι κάπου στο net υπάρχουν site αθώων Ισαηλινών παιδιών που πέθαναν όταν το λεοφωρείο τους έγινε στόχος παλαιστηνίων, όπως υπάρχουν αντίστοιχα φωτογραφίες σφαγών από Αμερικανικές επιδρομές σε όλο το κόσμο. Πιστέυω ότι όσο περισσότερο μπερδεύεται το συναίσθημα (που συνήθως πάει με τον αδύναμο και τον αδικημένο) τόσο δυσκολεύεσαι να δεις καθαρά προβλήματα περίπλοκα όσο το συγκεκριμένο.
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 1. ειναι αληθεια οτι 4μελης επιτροπη εβραιων ειχαν επισκευτει τον Σημιτη οταν ηταν προθυπουργος και του ζητησαν να αφερεσει απο τις ταυτοτητες μας το θρησκευμα και την υποκοοτητα? Δεν έχω ιδέα. Αν είσουν Χριστιανός στο Ισραήλ' date=' και μπορούσες, δε θα έκανες το ίδιο ? 2. ειναι αληθεια οτι οι ισραηλινοι δεν σεβαστηκαν πριν 2 χρονια τα αγια μερη (συγεκριμενα ο χωρος που βρισκετε ο Παναγιος ταφος και πυροβολουσαν μεσα στον συγεκριμενο χωρο? Αν θυμάμαι καλά κάπου τότε όντως έιχαν γίνει συγκρούσεις ενόπλων, όχι μεσα στο ναό (αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος) αλλά στο γενικότερο χώρο (Ίσως να μην έχει και τόσο σημασία στη τελική και εκεί τόπος λατρείας μπορείς να πεις ότι είναι) όταν παλαιστήνιοι είχαν καταφύγει μέσα στο Ναό. Δε θυμάμαι πως έληξε η "πολιορκία" (δε θυμάμαι αν παραδώθηκαν ή τους άφησαν να φύγουν) 3.ειναι αληθεια πως το ισραηλ ενω γνωριζει οτι ειμαστε με την τουρκια σε διαρκη ενταση οτι τους δινει τεχνογνωσια πυρινικων και εχουν συνεργασια στην πολεμικη μηχανη? Ναι υπάρχει κάποια στρατιωτική συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογωσίας. αι εγώ αν ήμουν τρίτος στο θέμα Ελλάς-Τουρκία' date=' στη Τουρκία θα πούλαγα ως μεγαλύτερη αγορά ή αν θες επειδή πληρώνει περισσότερα. Δε βλέπω που είναι το μεμπτό. 4.ειναι αληθεια πως το ισραηλ δεν αναγνωρισε τους 2 τελευταιους πατριαρχες ? Από ότι ξέρω δεν έχει αναγνωρίσει τον τελευταίο, τον Θεόφιλο, που ανακύρηξε η αδελφότητα ως Πατριάρχη μετά τα πρόσφατα γεγονότα. Αντίθετα, επίσημα τουλάχιστον, αναγνωρίζει ως νόμιμο Πατριάρχη τον Ειρηναίο (για την Αδελφότητα, Πατριάρχη Πρώην Ιεροσωλήμων) 5.ειναι αληθεια οτι ο προθυπουργος του ισραηλ δηλωσε πως θα γυρισει το λιβανο 20 χρονια πισω? Δε ξέρω. Πάντως αν το κάνει θα κάνει μεγάλη πατάτα. Πριν 20 χρόνια ο Λίβανος ήταν γεμάτος με παλαιστήνιους πολεμιστές. 6. ειναι αληθεια οτι σκοτονουν παιδια στην παλεστινη και το λιβανο? Χωρίς να ξέρω επίσημα στοιχεία μπορώ να είμαι βέβαιος πως ναι. Όπου γίνονται πόλεμοι σκοτώνονται και μικρά παιδιά. 7.ειναι αληθεια πως μας παραμυθιαζαν τοσα χρονια για τον αινσταιν και εκρυβαν σε συρταρια την επιστολη που εστειλε ο αινσταιν στον Καραθεοδορη και του ζητουσε να του εξηγησει την θεωρια της σχετικοτητας? http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE_%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82 2310521010 8.ειναι αληθεια οτι οι εβραιοι μισουν θανασιμα τους ελληνες? Δε βλέπω το λόγω. Το θεωρώ εξίσου πιθανό με το να μισούν ας πούμε τους Πορτογάλους. Τι έχουν να μιράσουν Ελληνες/Πορτογάλοι με τους Ισραηλινούς ? 9. ειναι αληθεια οτι αυτα που αναγραφοντε στο βιβλιο "the protocols of zion" (τα οποια γραφτηκαν πριν απο 100 και πλεον χρονια) εφαρμοζοντε σημερα σαν να γραφτηκε το βιβλιο πριν 5 χρονια με απολυτη ακριβεια? βλ. Νο.7
nmtray2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Drlo, Google Einstein plagiarist. Το οτι το λεει ο Οβελιξ δε σημαινει οτι ειναι και ψεμματα. (Ο ανθρωπος, ειχε κατακλεψει ακομα και την πρωην γυναικα του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.