Προς το περιεχόμενο

ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ.. 0 (Μόνο για ενήλικες)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

clopier αυτά τα είχα διαβάσει σαν σενάρια πριν χρόνια (Σενάρια απο τους Αμερικάνους... Όπως και για τα Ήμια ότι έγινε)... Οι Τούρκοι να μπούνε στο Βόρειο Ιράκ (Εχει και πολύ πετρέλαιο εκει...) . (Και σαν αντάλλαγμα) Και εμείς να μπούμε στην Κωνσταντινούπολη. Για την Κύπρο δεν θυμάμαι να έλεγε κάτι το σενάριο

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai siga min katsoun oi geitones me stauromena ta xeria....(leme twra) afou tha paroun to Iraq me to petrelaio kanoun mia strofi kai mas pernoun kai olo to Aigaio pou to theloun diakaws....kai min akousw twra tou ethnikares oti o ellinikos stratos den masaei...giati ntaksei.....sxedon 3.000.000 strato exoun oi geitones mono sta paralia...an den kanw lathos....oi pio eidikoi epi tou thematos as me diorthosoun

Δημοσ.

Den gnwrizw poso strato exoun oi Tourkoi alla pantos exoun polu! Den nomizw sta paralia na exoun toso omws. genika 8a exoun toso. Kai genika to kratos tous dinei polla xrhmata sto strato.

Alla oi kourdoi mporei na einai se kakh katastash, alla einai maxhtes. ama anoi3eis ena metwpo den mporeis na anoi3eis deutero.

Ase pou ama ginei kati, 8a einai prosxediasmeno! Pairneis kati, dineis antalagma! ta klasika.

Δημοσ.

ontws einai maxites opws kai autoi tis xezmpola ( xwris na upostirizw kanenan) alla ti na sou kanoun twra oi purauloi KATIOUSA i oti allo saravalo tou WW2 tous exoun dwsei me ta upersunxrona opla pou diaferoun oi antipaloi....makari na teleiwsei grigora oli auti i sfagh giati ama klimakwthei kati mou leei tha mas parei kai mas i mpala kapoia stigmi...konta eimaste...

Δημοσ.

ba Melissa_virus tetio prama den pezi gia konstantinoupoli . Pio sigouro ine na gini pragmatikotita i tenia polemos ton astron para na gini elliniki i kontstantinoupoli. xexe Oso gia tin katexomeni kipro exo na po oti dose to 1/6 tou nisiou gia vasis pantos idous sta ameriklanakia me apoliti eleftheria se afto to 1/6 (na tous to dosis me liga logia diko tous xexexe) kai meta tha dis pos to pernoun ston kolo oi tourkalades. Gia na girisoume sto thema mas edo afto pou den katalaveno ine pos oi poustarades tis kivernisis tou isdrail pane na kanoun to maga stin perioxi sfgiazontas tou pantes kai ta panta prokalontas tin orgi olon ton aravikon kraton. To xeroun oti dipla tou exoun poliiii kosmo pou an kati stravosi apo tis filo amerikanikes kivernisis tous tha boune mesa kai tha gini tis poutanas to kagelo stin evriteri perioxi kai pou fisika bori na pari fora to prama kai na ftasi pantou ? Giati toso skato sto kefali tous re gamoto :?

Δημοσ.

giati ta perisotera aravika krati exoun petraileopiges oi opoies oi perisoteres anikoun se amerikanikes etaireies ara opws katlavaineis me kapoies sunfwnies pou exoun geinei ta amerikanakia tous kratoun sto xeri gi auto den kounietai kaneis tous...kai na eisai sigouros pws ama geinei epithesi kata tou Israil apo aravikes xwres na deis gia pote tha treksoun kai oi Amerikanoi me pezonautes alla kai oi Eurwpaioi etairoi na voithisoun to Israil...les kai exei kanei to xruso augo...

Δημοσ.

clopier απλά σαν σενάριο το είχα διαβάσει... όχι ότι θα γίνει ποτέ κιόλας. Έτσι και αλλιώς η Κωνσταντινούπολη έχει μέσα γύρω στα 12.000.000 Τουρκαλάδες. Που θα πάνε όλοι αυτοί...

Όσο για το άλλο, δεν νομίζω ποτέ να στραβώσει η σχέση των Αμερικάνων με τους Ισραηλινούς. Κανονικά τώρα λέω. Όχι να μας δείξουν κανένα διπλωματικό επισόδειο και καλά - βιτρίνα. Για τους λόγους που ανέφερα σε 2,3 ποστ πιο πάνω.

Επίσης χτες άκουσα στην tv ότι οι Αμερικάνοι έχουν στείλει ήδη πεζοναύτες στην περιοχή, μέσα στον Λίβανο. Οπότε βγάλτε συμπεράσματα... Οι ίδιοι δήλωσαν ότι τους στείλανε για ανθρωπιστικούς λόγους (εδώ γελάμε!).

Δημοσ.
Κυριοι ο Χιτλερ δεν ειχε δικιο' date=' για ενα και μονο λογο:

--> Η "σφαγη των Εβραιων" ηταν προσχεδιασμενη. <--

Προσχεδιασμενη, ετσι ωστε μετα το τελος του πολεμου να ιδρυθει το Ισραηλινο μπουρδελο ...ε κρατος ηθελα να πω.

Δυστυχως οι "ανθρωποι" αυτοι εχουν υπο τον ελεγχο τους το κεφαλαιο και ως εκ τουτου, τους Αμερικανους, τους Αγγλους, Γαλλους κλπ.[/quote']

SWSTOS POLI SWSTOS

Δημοσ.

Στο τσακ είμαι να την πετάξω τη συνταγούλα...Εβραίος στο φούρνο, με αίμα Λιβανέζου κι εντόσθια Γερμανού ξανθού έφηβου για πολεμοχαρείς φανατικούς κι όχι μόνο.

Δημοσ.
Στο τσακ είμαι να την πετάξω τη συνταγούλα...Εβραίος στο φούρνο, με αίμα Λιβανέζου κι εντόσθια Γερμανού ξανθού έφηβου για πολεμοχαρείς φανατικούς κι όχι μόνο.

xaxaxaxaxaxa!!! parepiptontos wraia h suntagh pou eixes dwsei se ena topic!

Δημοσ.

τι έγινε ρε Vib πάλι μαντάρα έκανες και αυτό το Topic????

μάλλον έκλεισε για διακοπές το Cafe ???icon7.gif

δεν λεω καλή η συνταγή αλλά όπως καταλαβαίνεις μας χαλάει το κομμάτι με τα εντόσθια (όχι και κανιβαλισμό)

Αλλά να σε δω και μέγα υποστηριχτή των Οβραίων !!!!!!!!

Δημοσ.

Πετζα,

σε ενα πολεμο δεν υπαρχει ενα αδικο κι ενα δικιο. Υπαρχουν 2 αδικα.

Ελπιζω να ειναι κατανοητο...

Κι ο Βιπερ αυτο νομιζω προσπαθει να πει.

Δημοσ.
Πετζα' date='

σε ενα πολεμο δεν υπαρχει ενα αδικο κι ενα δικιο. Υπαρχουν 2 αδικα.

Ελπιζω να ειναι κατανοητο...

Κι ο Βιπερ αυτο νομιζω προσπαθει να πει.[/quote']

Μακάρι με 4 γραμμές να έδωσες να καταλάβουν, όσα δεν μπόρεσα μέσα σε 100, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει η καλή προαίρεση...αμφιβάλλω διπλά αν υπάρχει η διάθεση να δούμε πέρα από συγκεκριμένες φυλετικές προκαταλήψεις, εξετάζοντας ψυχρά τα πράγματα. Και τι συζήτηση να κάνεις με εκείνον που έχει απαξιώσει συνολικά ολόκληρα έθνη, φυλές, ομάδες κοκ. Λες και θα τον πείσεις πως τα πράγματα δεν είναι μονάχα άσπρο ή μαύρο και μάλιστα όποτε μας συμφέρει.

@Petza

Υποστηρικτής είμαι μονάχα της βαθύτατης πεποίθησής μου, πως κάθε πράξη κρίνεται αυτοτελώς κι αυθύπαρκτα. Ούτε με δένει τίποτα με τα συγκεκριμένα ανθρωπάρια που εγκληματούν εις βάρος κάθε αρχής μου, ούτε φείδωμαι ύβρεων σε pm mode προκειμένου να τους χαρακτηρίσω και να τους αποδώσω τα δέοντα.

Μην επιδιώκεις λοιπόν μάταια να μου προσάψεις συμπάθειες και φιλικά αισθήματα, όταν μάλιστα δεν τα διαθέτω σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλο έθνος εκεί έξω. Κανένα όμως έγκλημα δε δικαιολογείται, επειδή ένα δεύτερο ακολούθησε. Αν λοιπόν ανατρέξεις στο πρώτο μου post, η αντίδρασή μου είχε να κάνει με την επαίσχυντη τάση να βγάλουμε λάδι το σφαγέα των εθνών, το δολοφόνο χιλιάδων παιδιών κι αθώων ψυχών, επειδή κάποιοι απόγονοι των θυμάτων ακολουθούν τα χνάρια του κι όχι να απενοχοποιήσω τους εμπνευστές της θηριωδίας που βιώνουμε άπαντες. Αν δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς το αδιέξοδο της λογικής και το ανόσιο της αναλογίας που προτάθηκε, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να στο καταστήσω πιο σαφές.

Ένα να ξέρεις όμως...δεν τρέφω τον παραμικρό θαυμασμό για κανένα σύγχρονο μικρό ή μεγάλο Χίτλερ. Άλλοι είναι εκείνοι που θαυμάζουν τον original.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...