Προς το περιεχόμενο

ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ.. 0 (Μόνο για ενήλικες)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα πάντα' date=' αρκεί να ακυρώσουμε το διαχωρισμό μεταξύ καλών και κακών και να τους τσουβαλιάσουμε όλους ως δολοφόνους κι αιμοσταγείς εγκληματίες.

[/quote']

η αποψη σου (σεβαστη κατα τα αλλα σε αντιθεση με σενα που στολισες τον κοσμο πριν) μου θυμιζει κατι "προοδευτικους" που λενε κατα καιρους "γιατι να μη σηκωσει την σημαια ο αλβανος" η "επειδη σκοτωθηκε ενας πιλοτος μας και καποτε πολεμησαμε με τους τουρκους πρεπει να τους θεωρω εχθρους?"

ενταξει χορτασαμε απο αυτα τα "προοδευτικα"

οπως βλεπεις ο κοσμος (στην πλέιοψηφια του) δεν τρωεει κουτοχορτο...

και εχε υπ'οψην πως μονο τυχαια δεν ειναι αυτα που διαβαζεις αποψε...εχουν κανει πολα ανα τους αιωνες στην ανθρωποτητα..εχουν βαρυ παρελθον. κανεις δεν ξυπνησε στραβα και αρχισε ξαφνικα να τους κατηγορει αποψε..σε παροτρυνω να δεις μια ταινια πολυ προσφατη (που για προφανεις λογους απειροελαχιστοι γνωριζουν την υπαρξη της) του marc levin (trailer edw) : http://www.protocolsofzionmovie.com και τοτε 8α καταλαβεις πολα πραγματα..για κακη τους τυχη δεν τους χωνευει κανεις (τυχαιο αραγε?)

Δημοσ.

Άσε με ρε Goacore βραδιάτικα ν' αγιάσω...

Έχω μηδενικό σεβασμό απέναντι στον οποιονδήποτε δεν εκφράζει ίχνος σεβασμού για τη θανάτωση χιλιάδων παιδιών από το Χίτλερ...παιδάκια, ακριβώς σαν αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες τώρα και το παίζεις θιγμένος και συναισθηματικό κουρέλι. Για να καταλάβουμε και το μέγεθος της υποκρισίας που επικρατεί...μπράβο στο σφαγέα, των σφαγέων, τους σφαγείς, ω σφαγείς!

Χεσμένο έχω και τον προοδευτισμό και το συντηρητισμό σου (μου έπεσε βαρύ το Σις-Κεμπάπ). Κι ας φάω και 5 ban...τιμή μου και καμάρι μου θα το έχω! Ο κάθε νοσταλγός του Rock'n'Roll χρησιμοποιεί τις πράξεις του ειδώλου του, για να κατακρίνει τις πράξεις των θυμάτων του...σουρεαλισμός δηλαδή!

Δες το κι αλλιώς...καλά κάνουν οι Ισραηλινοί. Γιατί; Είχαν διαβάσει τα εντόσθια ευνουχισμένης αγελάδας και διαπίστωσαν πως σε 66 χρόνια από τώρα, οι πολίτες του Λιβάνου θα την έπεφταν στους Κύπριους με τις πλάτες του Ιράν στην ψύχρα. Κάτσε λοιπόν, σου λέει, να γλυτώσουμε από αυτούς τώρα, για να μας δίνουν και συγχαρητήρια το 2072 οι μελλοντικοί Goacore του Insomnia.

Όσο για τα Πρωτόκολλα της Σιών, πήγαινε να πεις το νταλκά σου στο Λιακόπουλο που είναι κόσμιος συζητητής και πρόθυμο αυτί. Ανεξάρτητες έρευνες κατά τον 20ο αιώνα, έδειξαν πως έχουμε να κάνουμε με hoax.

Δημοσ.

δεν θα σε ακολουθησω στην κατρακυλα που εχεις παρει...ειναι προφανες οτι προσπαθεις να αποπροσανατολισεις το thread και να επικεντρωθει στον χιτλερ και οχι στα εγκληματα των εβραιων....πες οσους χαρακτηρισμους θες...αλλωστε σε απολαυσα τις 3 προηγουμενες μερες στο thread για το rapidshare οπου ολοι γιναμε μαρτυρες ενος καυγα που ειχες με τον dark-shadow (λες και ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα) ειναι φανερο οτι εχεις μεγαλο προβλημα συμπεριφορας..

χαζοι δεν ειμαστε...σε πηραμε χαμπαρι πριν οταν εγραψες αυτο : "Όσο για το γονίδιο, θα το πάρω ως χιούμορ και μόνο...θέλω να πιστεύω πως δε χρειάζεται να μπούμε και σε συζήτηση γονιδιακών χαρακτηριστικών."

θιχτηκες ε? γιατι αραγε? ;)

οσο για την ειρωνια σου περι λιακοπουλου...εισαι πολυ μικρος εσυ για να ειρωνευσε εναν επιστημων-φυσικο.

τελειωνοντας θα σου αφιερωσω ενα μικρο μερος απο τα προτοκολα των σοφων της σιων: 3. We must be in a position to respond to every act of opposition by war with the neighbors of that country which dares to oppose us: but if these neighbors should also venture to stand collectively together against us, then we must offer resistance by a universal war.

4.The principal factor of success in the political is the secrecy of its undertakings: the word should not agree with the deeds of the diplomat.

εσυ συνεχισε να βριζεις...απλα απορω γιατι σε ανεχοντε και δεν σε κανουν ban.. τελος παντων...1η και τελευταια φορα ασχολιθικα μαζι σου...εγω θα συνεχισω να μιλαω με επειχηρηματα και εσυ συνεχισε να μιλας με βρισιες

Δημοσ.

Eimai o monos pou den tha lipomoun an san antipina apantousan me pirinika kai den emene paidi orthio sto Israel?

To ofthalmos anti ofthalmou oxri mbrosta to ti prepei na kanei o kosmos se kapoion pou kanei kati tetoia. Mbrosta tous o bush einai irinistis, toulaxiston prospathouse na petixei tous sostous stoxous.

Kai gia na klisw.Autoi pethanan, pane se ena allo kosmo.To na eisai israilinos kai na perimeneis tin mera pou tha vretheis dipla se enan kamikazi to vriskw xirotero(kai tous aksizei!)

Δημοσ.
δεν θα σε ακολουθησω στην κατρακυλα που εχεις παρει...ειναι προφανες οτι προσπαθεις να αποπροσανατολισεις το thread και να επικεντρωθει στον χιτλερ και οχι στα εγκληματα των εβραιων...

Να ασχοληθούμε με όσα εγκλήματα θες, ανεξαρτήτως φυλής, έθνους και σημαίας. Μάλλον εσύ έχεις μια δυσκολία να δεχτείς τα ανδραγαθήματα του παγκόσμιου ευεργέτη μας. Τώρα βρήκες την ευκαιρία σου να ξεπεταχτείς από το λαγούμι για να φωνάξεις πως, ναι, είχε δίκιο ο μέγας Χίτλερ...το όνομά του κι ο τίμιος αγώνας του, τώρα δικαιώνονται, μέσα από τα εγκλήματα και τις δολοφονίες των Εβραίων. Πόσο πιο ξεκάθαρα θες να γράψω τη γνώμη μου για τους σφαγείς παντός είδους και καιρού; Τουλάχιστον διατηρώ μια συνεπέστατη άποψη απέναντι σε κάθε περίσταση με βάση το μέγεθος και τη δυναμική της. Να υπενθυμίσω πόσα εκατομμύρια ήταν οι νεκροί (κι όχι μόνο Εβραίοι) χάρη στον ήρωά σου;

Αλήθεια...το σενάριο που θέλει το Λίβανο τον επόμενο εξουσιαστή των πάντων, δε σου άρεσε; Πίστεψα πως ακολουθούσα τα χνάρια της λογικής σου.

πες οσους χαρακτηρισμους θες...αλλωστε σε απολαυσα τις 3 προηγουμενες μερες στο thread για το rapidshare οπου ολοι γιναμε μαρτυρες ενος καυγα που ειχες με τον dark-shadow (λες και ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα) ειναι φανερο οτι εχεις μεγαλο προβλημα συμπεριφορας..

Κι εσύ βρε αδελφέ, δεν είχες τίποτα αξιολογότερο να κάνεις; Για τα μπάζα η Τατιάνα, για τα μπάζα κι οι τηλεθεατές της όμως. Καλώς ήλθες λοιπόν στο βασίλειό μου.

χαζοι δεν ειμαστε...σε πηραμε χαμπαρι πριν οταν εγραψες αυτο : "Όσο για το γονίδιο, θα το πάρω ως χιούμορ και μόνο...θέλω να πιστεύω πως δε χρειάζεται να μπούμε και σε συζήτηση γονιδιακών χαρακτηριστικών."

θιχτηκες ε? γιατι αραγε? ;)

Μα σου απάντησα ήδη...έχω επιλέξει να μην είμαι ηλίθιος. Επειδή μάλιστα δε μ' αρέσει να παίζω με το νόημα των λέξεων, δεν μπορώ να βρω πιο ταιριαστή για την περίπτωση. Πήγαινε σπάσε τα μούτρα σου στα συμπεράσματα της επιστήμης για το γονιδιακό προηγούμενο, καλέ μου γαλαζοαίματε κι ύστερα έλα να κάνεις όσες διαλέξεις θες.

οσο για την ειρωνια σου περι λιακοπουλου...εισαι πολυ μικρος εσυ για να ειρωνευσε εναν επιστημων-φυσικο.

Με ξέρεις κι από χθες ή σου έχω αναφέρει πολλές φορές το επάγγελμά μου ως τώρα; Κράτα πισινή Goacore...κράτα πισινή, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος με τι και ποιον έχεις να κάνεις. Μπορεί να είμαι απόφοιτος του MIT με 2 phd και να γελάω με το Λιακόπουλο και το κάθε σούργελο που την έχει δει πνευματικός ταγός και κλειδοκράτορας των απανταχού μυστικών με το πτυχίο του φυσικού...μπορεί και να περηφανεύομαι πάλι μονάχα για το δίπλωμα του δημοτικού. Ουδείς γνωρίζει. Το μόνο που έχει σημασία είναι οι θέσεις και τα επιχειρήματα...κι εκεί το καμάρι σου είναι μονάχα για να βρίσκει αδαείς να πουλάει κανένα βιβλίο.

τελειωνοντας θα σου αφιερωσω ενα μικρο μερος απο τα προτοκολα των σοφων της σιων: 3. We must be in a position to respond to every act of opposition by war with the neighbors of that country which dares to oppose us: but if these neighbors should also venture to stand collectively together against us, then we must offer resistance by a universal war.4.The principal factor of success in the political is the secrecy of its undertakings: the word should not agree with the deeds of the diplomat.

Ψψψψψ...έχεις τέτοια γνώση στα χέρια σου βρε θηρίο και δεν έκανες ο ίδιος ταινία να συνθλίψεις και τον Marc Levin; Αν μου το έλεγες θα σε χρηματοδοτούσα, για να αφοδευτούμε στο τάληρο. Χάθηκε μια ευκαιρία.

Να σου αφιερώσω λοιπόν κι εγώ τις έρευνες που έχουν γίνει κι αποδεικνύουν πως έχουμε να κάνουμε με hoax. Εύκολα μπορεί να αντιληφθείς πως δεν έχουν λιγότερο κύρος κι αξιοπιστία από τις φαιδρότητες τύπου Λιακόπουλου που μου προτάσσεις.

εσυ συνεχισε να βριζεις...απλα απορω γιατι σε ανεχοντε και δεν σε κανουν ban.. τελος παντων...1η και τελευταια φορα ασχολιθικα μαζι σου...εγω θα συνεχισω να μιλαω με επειχηρηματα και εσυ συνεχισε να μιλας με βρισιες

Κι εγώ απορώ ώρες ώρες γιατί με ανέχονται...αλλά να σου πω και την αλήθεια, αν είχα να επιλέξω μεταξύ ενός φτηνού υβριστή κι ενός ανίερου φασίζοντα υβριστή, στον δεύτερο θα έριχνα το σουτ. Στο είπα και στο έγραψα όμως και το εννοώ μέχρι τελευταίου ίχνους διαδικτυακής μελάνης...αν είναι να φάω ban, γιατί δεν μαλάκωσα την αιχμή της κριτικής μου για όσα διάβασα, καλώς να έλθει. Δεν παίρνω πίσω ούτε λεξούλα, για όσα αποτελούν στάση ζωής...σαν το Ζιζού ένα πράγμα. :P

Δημοσ.
Mbrosta tous o bush einai irinistis, toulaxiston prospathouse na petixei tous sostous stoxous.

Κι εγώ που νόμιζα πως πίσω από τις λέξεις, δεν κρύβεται ο Αλέξης, αλλά ο Jr, μάλλον λάθεψα. Τσιράκι είναι κι οι Ισραηλινοί των αμερικανικών συμφερόντων. Κάνουν τη δουλειά τους διά του εκπροσώπου τους στη Μέση Ανατολή. Γι' αυτό κι έχουν τις ευλογίες τους.

Μ' αρέσει πάντως που γνωρίζεις πως "τουλάχιστον προσπαθούσε να πετύχει τους σωστούς στόχους"...ήμαρτον! :mrgreen:

Δημοσ.

ο υβριστης του συγεκριμενου thread (και πολλων αλλων) απορησε αποψε γιατι ξαφνικα μας ηρθε να τα βαλουμε με τα φιλαρακια του...

εχω μερικα ερωτηματα να θεσω...μηπως και καταλαβουν οι υβριστες γιατι αισθανετε ετσι ο Ελληνας για τον εβραιο..ειναι μονο μερικα, θα μπορουσα να γραφω ωρες..ετσι σαν δειγμα...ενοειτε πως δεν προκειτε να σχολιασω τιποτα απο το παραληρημα του υβριστη πριν..τον παραδιδω απλα στην χλευη του κοσμο και στους moderators.

1. ειναι αληθεια οτι 4μελης επιτροπη εβραιων ειχαν επισκευτει τον Σημιτη οταν ηταν προθυπουργος και του ζητησαν να αφερεσει απο τις ταυτοτητες μας το θρησκευμα και την υποκοοτητα?

2. ειναι αληθεια οτι οι ισραηλινοι δεν σεβαστηκαν πριν 2 χρονια τα αγια μερη (συγεκριμενα ο χωρος που βρισκετε ο Παναγιος ταφος και πυροβολουσαν μεσα στον συγεκριμενο χωρο?

3.ειναι αληθεια πως το ισραηλ ενω γνωριζει οτι ειμαστε με την τουρκια σε διαρκη ενταση οτι τους δινει τεχνογνωσια πυρινικων και εχουν συνεργασια στην πολεμικη μηχανη?

4.ειναι αληθεια πως το ισραηλ δεν αναγνωρισε τους 2 τελευταιους πατριαρχες ?

5.ειναι αληθεια οτι ο προθυπουργος του ισραηλ δηλωσε πως θα γυρισει το λιβανο 20 χρονια πισω?

6. ειναι αληθεια οτι σκοτονουν παιδια στην παλεστινη και το λιβανο?

7.ειναι αληθεια πως μας παραμυθιαζαν τοσα χρονια για τον αινσταιν και εκρυβαν σε συρταρια την επιστολη που εστειλε ο αινσταιν στον Καραθεοδορη και του ζητουσε να του εξηγησει την θεωρια της σχετικοτητας? http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE_%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82

8.ειναι αληθεια οτι οι εβραιοι μισουν θανασιμα τους ελληνες?

9. ειναι αληθεια οτι αυτα που αναγραφοντε στο βιβλιο "the protocols of zion" (τα οποια γραφτηκαν πριν απο 100 και πλεον χρονια) εφαρμοζοντε σημερα σαν να γραφτηκε το βιβλιο πριν 5 χρονια με απολυτη ακριβεια?

αυτα και αλλα πολα...για οσους εχουν αποριες γιατι εκφραζει την αγανακτηση στην πλειοψηφια ο κοσμος..

Δημοσ.

blueviper χαλάρωσε λίγο.Είναι καί 5 παρά η ώρα.Πού στο καλό βρίσκεις αυτή την ενέργεια τέτοια ώρα.Ειλικρινά σού λέω η έντασή σου μεταφέρεται εδώ τη νοιώθεις.Δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να λύσουμε το Μεσανατολικό.Όταν λυθεί το Κυπριακό τότε θα λυθεί καί αυτό.Αλήθεια πές μας τι έχεις σπουδάσει γιά να δούμε αν τον βάζεις από κάτω τον Λιακόπουλο.

Δημοσ.

Φύλλο και φτερό θα στο έκανα το κείμενο, αλλά δε βαριέσαι...τελικά δεν έφταιγε το Σις-Κεμπάπ...η Λιακοπουλική ρητορική μου έπεσε βαριά στο στομάχι. Κάνε μου μια χάρη μόνο...μη μιλάς εκ μέρους του Έλληνα. Δε σε έχω βάλει δικηγόρο μου και δε σκοπεύω να το κάνω.

Ξέχασες κι ένα 10ο πάντως: είναι αλήθεια πως η βλακεία είναι ανίκητη;

...ναι, ναι φώναξε η Λιακοπουλική φωνή καθώς κοιταζόταν στον καθρέφτη...

Edit:

@geovard

Στο λέω με Αρναουτόγλεια κιμπαροσύνη...δεν έχω μάθει να κάνω εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά μου κι ουδόλως με ενδιαφέρει αν αυτή η τελευταία μπορεί να με φέρει πιο κοντά στην εξώπορτα του Insomnia ή όποιου άλλου forum. Δόξα συ ο Θεός, δεν καθορίζεται η ζωή μου στα πλάισια μιας διαδικτυακής κοινότητας. Περιπτώσεις όπως αυτή του Goacore, ενός κρυφοφασιστάκου που αφορμή ψάχνει για να υμνήσει το Χίτλερ, θα είναι οι αποδέκτες της χλεύης μου, όπου κι αν τους πετυχαίνω. Το παληκαράκι δεν έχει καν την τσίπα να μην εκχυδαΐσει τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν τόσο άδοξα τότε...και πατώντας σε αυτόν τον εκχυδαΐσμό, θεωρεί πως τιμάει τη μνήμη των σύγχρονων θυμάτων. Αν αυτό δεν αποτελεί στοιχείο μονομερούς ευαισθησίας και φανατικής στάσης, αναρωτιέμαι τι αποτελεί. Πιστεύεις πως θα ίδρωνε το αυτί του, αν οι θύτες δεν ήταν οι συμπάθειές του Ισραηλινοί, αλλά οι Φινλανδοί λόγου χάρη; Ζηλωτής κι ο ίδιος...

Α! και τα σχετικά με το επάγγελμα τα ανέφερα, για να καταδείξω πως δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Φυσικός είναι κι ο Λιακόπουλος, αλλά έχω ξεχάσει πόσα βιβλία που βασίζονται σε αρχιτεκτονική, αρχαιολογική κι ιστορική βάση έχει γράψει με κόψε/ράψε για να φτιάξει κανένα οικοπεδάκι στο Άλφα Κενταύρου (ή στο Σείριο).

Δημοσ.
Φύλλο και φτερό θα στο έκανα το κείμενο' date=' αλλά δε βαριέσαι...τελικά δεν έφταιγε το Σις-Κεμπάπ...η Λιακοπουλική ρητορική μου έπεσε βαριά στο στομάχι. Κάνε μου μια χάρη μόνο...μη μιλάς εκ μέρους του Έλληνα. Δε σε έχω βάλει δικηγόρο μου και δε σκοπεύω να το κάνω.

Ξέχασες κι ένα 10ο πάντως: είναι αλήθεια πως η βλακεία είναι ανίκητη;

...ναι, ναι φώναξε η Λιακοπουλική φωνή καθώς κοιταζόταν στον καθρέφτη...[/quote']

11. ειναι αληθεια πως εισαι υβριστης και κρυφος εβραιος? :mrgreen:

ελα στο κρεβατακι σου τωρα...πρεπει να παρεις δυναμεις για αυριο...εχεις πολυ κοσμο να βρισεις ακομα....να ξερεις ενα πραγμα και στο λεω ειλικρινα..μου προκαλεις τον οικτο...καλα νανακια david

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ adolf...κι επειδή ενδέχεται να περάσει κάποιος καιρός πριν τα ξαναπούμε, ένα πράγμα θέλω να σου εντυπωθεί καλά στη συνείδησή σου:

ο adolf ήταν Εβραίος...μην προσπαθείς να του μοιάσεις, γιατί θα πέσεις σε κώμα από την υπερπροσπάθεια του μυαλού σου να συνταιριάξει τέτοιες χαοτικής απόστασης συνθήκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...