Προς το περιεχόμενο

ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ.. 0 (Μόνο για ενήλικες)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kai anarotiete kaneis meta apo 70 xronia an o hitler eixe dikio telika i oxi ?...

Na sou apantiso me mia erotisi ?

Ides na sfazi kanena evreo megloepixirmatia i evreo megaloviomixano/megalopolitiko/megalotrapeziti ...??

(ta exousiastika lamogia panta epipleoun kai sto aima kai sta skata ....)

Δημοσ.

clopier ο Ηιτλερ ειχε σφάξει και στείλει σε στρατόπεδα συγκέντρωσεις πολλούς επιχειρηματίες ευβραίους. και τους είχε πάρει την περιουσία τους.

Δημοσ.

στο μεταξυ υποτιμανε την νοημοσυνη μας σε απιστευτο βαθμο...κανουν λεει πολεμο επειδη τους πηραν 2 ισραηλινους στρατιωτες (!)..αποψε ακουσαμε στα δελτια ειδησεων οτι το 45% των νεκρων ειναι παιδια..ΠΡΙΝ τον πολεμο στις εχθροπραξιες οι ισραηλινοι πιλοτοι ειχαν εντολες να σκοτονουν και παιδια ακομα..και επειδη τυχαινει να υπαρχουν και καποιοι ευσυνηδητοι πιλοτοι (ελαχιστοι)που αρνουνταν να το κανουν αυτο το εγκλημα, αυτους τους κλεινουν στην φυλακη! τα περι χεζμπολαχ ειναι το αλλοθι.. ,με βαση αυτα και πολα αλλα...λυπαμε αλλα ναι...ειχε δικιο ο χιτλερ

Δημοσ.

Goacore και εγώ πιστεύω ότι τα περί απαγωγές των εβραίων στατιωτών ειναι σενάρια μούφες, προσχεδιασμένα... αλλα και όντος να έγιναν, δεν δικαιολογείται τέτοια αντίδραση...

Όσο για το αν ο χιτλερ είχε δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα ίσως και να είχε. Προφήτης ο τυπάς.

Αλλά έκανε πόσα άλλα που δεν δικαιολογούνται.

Δημοσ.

θα συμφωνησω μαζι σου. οντως εκανε καποια πραγματα που δεν δικεολογουντε...σε οτι αφορα τους πολεμο-λαγνους ομως της μεσης ανατολης οπως ειπες λες και κατι ηξερε...τους εδωσε ενα μαθημα ετεροχρονισμενο...απλα ξερεις..λενε οτι οταν εχεις υποστει κατι ασχημο επειδη ακριβως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ την κατασταση..δεν πας μετα να κανεις τα ιδια..αλλα προφανως γι αυτους ειναι ψιλα γραματακια...ακομα θυμαμε και μενω με το στομα ανοιχτο την δηλωση του προθυπουργου του ισραηλ, που ειπε "θα τους γυρισω την χωρα 20 χρονια πισω"

τα λογια ειναι περιτα.....

Δημοσ.

Κυριοι ο Χιτλερ δεν ειχε δικιο, για ενα και μονο λογο:

--> Η "σφαγη των Εβραιων" ηταν προσχεδιασμενη. <--

Προσχεδιασμενη, ετσι ωστε μετα το τελος του πολεμου να ιδρυθει το Ισραηλινο μπουρδελο ...ε κρατος ηθελα να πω.

Δυστυχως οι "ανθρωποι" αυτοι εχουν υπο τον ελεγχο τους το κεφαλαιο και ως εκ τουτου, τους Αμερικανους, τους Αγγλους, Γαλλους κλπ.

Δημοσ.

Ρε δε χεζόμαστε πατόκορφα που είχε δίκιο ο Χίτλερ;

Αν είχε δίκιο ο Χίτλερ, τότε έχουν δίκιο κι αυτοί που ακολουθούν τα βήματά του.

Που είσαι ρε Kandinsky να κάνεις κανένα σεμινάριο παπαρολογίας να έρθουμε στα ίσα μας; Σηκώθηκε το κάθε ναζιστόμουτρο από τον τάφο της καταφρόνιας να βρωντοφωνάξει το πάλαι ποτέ δίκιο του.

Ουστ που θα φτάσω στο σημείο να λέω πως είχε δίκιο ο απόλυτος σφαγέας, μόνο και μόνο επειδή κάποια τζιμάνια Ισραηλινοί με τις πλάτες των Ηνωμένων Πολιτειών και τη σιωπή της Ε.Ε. δρουν ανεξέλεγκτα σκοτώνοντας στα τυφλά. Μου θυμίζει την ύβρη "μωρέ μια χούντα μας αξίζει" που πετάνε κάθε τρεις και λίγο μερικοί γραφικοί, επειδή ακριβώς ποτέ δεν τους άγγιξε κι αν το είχε κάνει θα ήταν για να τους δώσει κανένα φράγκο που κατέδωσαν τους γείτονές τους.

Αιδώς γαμώτο...αιδώς! :twisted:

Δημοσ.

Kαλα τα Σιωνιστικα τσιρακια της αμερικης στη μεση ανατολη κανουν τη μεγιστη ΠΟΥΣΤΙΑ να ριχνουν βοβμες σε γυναικοπαιδα και τηλεοπτικους σταθμους οχι σε στρατηγικα σημεια. (αεροδρομια,στρατοπεδα) για να καμψουν το ηθικο του πληθυσμου.

Ξεκινας που ξεκινας μια δουλεια ρε μαλακα Χιτλερ τουλαχιστον τελειωσε τη,μην την αφηνεις στη μεση...

Δημοσ.

Re kaidia eiste oloi sas ti p@p@rologies eixe dikio o hitler kai ena karo alles m@l@kies ? Re pigente kana mpanio na kselampiskari to mialoudaki sas. (oso exete meriki edomesa me ayta pou lete)

Δημοσ.
Ρε δε χεζόμαστε πατόκορφα που είχε δίκιο ο Χίτλερ;

Αν είχε δίκιο ο Χίτλερ' date=' τότε έχουν δίκιο κι αυτοί που ακολουθούν τα βήματά του.

Που είσαι ρε Kandinsky να κάνεις κανένα σεμινάριο παπαρολογίας να έρθουμε στα ίσα μας; Σηκώθηκε το κάθε ναζιστόμουτρο από τον τάφο της καταφρόνιας να βρωντοφωνάξει το πάλαι ποτέ δίκιο του.

Ουστ που θα φτάσω στο σημείο να λέω πως είχε δίκιο ο απόλυτος σφαγέας, μόνο και μόνο επειδή κάποια τζιμάνια Ισραηλινοί με τις πλάτες των Ηνωμένων Πολιτειών και τη σιωπή της Ε.Ε. δρουν ανεξέλεγκτα σκοτώνοντας στα τυφλά. Μου θυμίζει την ύβρη "μωρέ μια χούντα μας αξίζει" που πετάνε κάθε τρεις και λίγο μερικοί γραφικοί, επειδή ακριβώς ποτέ δεν τους άγγιξε κι αν το είχε κάνει θα ήταν για να τους δώσει κανένα φράγκο που κατέδωσαν τους γείτονές τους.

Αιδώς γαμώτο...αιδώς! :twisted:[/quote']

Κανείς δεν είναι Ναζιστής εδώ επειδή ίσως υπερβάλλει.Αγανακτισμένοι πολλοί.Δεν σού φαίνεται περίεργο πού οι Ισραηλίτες δεν κατάφεραν ποτέ να ζήσουν ειρηνικά με τούς γύρω τους στο πέρασμα των αιώνων?Κάτι συμβαίνει σίγουρα με το Εβραικό.. γονίδιο.

Δημοσ.

Το να βγουμε στο δρομο δεν ειναι λυση?Ειναι το ελαχιστο παιδια.Το ελαχιστο.Ως ελαχιστο τροπο συμπαραστασης και ως ελαχιστη μορφη αντιδρασης.ΝΑ σου/σας πω ενα απλο παραδειγμα.Πως σου/σας φαινεται σε μια παρεα να ειστε 3 ατομα και οι δυο να κανετε παντα αυτο που λεει ο ενας?Αυτο ακριβως γινετε στον κοσμο μονο που γινετε με πολυ μεγαλυτερους αριθμους.Ειμαι ΚΑΤΑ της βιας.Αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Μην κλεινετε τα ματια μπροστα σε αυτο τον κοσμο.Η μεμονομεν αντιδραση(του στυλ κοιτα ρε γαμωτο ή και ολα τα αλλα) να γινουν συλλογικη δραση.

Δημοσ.
Ποια είναι η άποψή σου για τους εβραίους?

Με τους Εβραίους συλλήβδην δεν έχω τίποτα να χωρίσω...ξέρεις υπάρχουν και Ισραηλινοί που έχουν μπει και φυλακή, ακριβώς γιατί αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτές τις ανίερες επιδείξεις δύναμης...γι' αυτούς άραγε πρέπει να έχω την ίδια γνώμη με εκείνους που καθορίζουν που θα σκάσουν οι βόμβες και τους άλλους που ποιούν τη νήσσα; Ισραηλινοί συγγραφείς και καθηγητές πανεπιστημίου έχουν εκφράσει την πλήρη αντίθεσή τους με όσα συμβαίνουν...διάολε, απλοί πολίτες του Ισραήλ δε γουστάρουν την αιματοχυσία, αλλά αποτελούν κι αυτοί πιόνια ενός παιχνιδιού που παίζεται στις πλάτες τους. Πηγαίνετε και πείτε τους πως ορθώς σκότωσε ο Χϊτλερ τους προγόνους τους.

Μάλλον όμως τα σκάτωσε κι ο Χϊτλερ...τους λάθος Εβραίους σφάγιασε ο ήρωάς μας, το πρότυπο της φυλετικής καθαρότητας. Μήπως θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει ο ίδιος ευθύς εξαρχής, καθότι η καταγωγή του ήταν κοινή με τα θύματά του ή μήπως θα χρησιμοποιηθεί κι αυτό ως επιχείρημα του τύπου "είδες...όλοι οι Εβραίοι λοιπόν καθίκια ήταν"; Τα πάντα, αρκεί να ακυρώσουμε το διαχωρισμό μεταξύ καλών και κακών και να τους τσουβαλιάσουμε όλους ως δολοφόνους κι αιμοσταγείς εγκληματίες.

Αν πάλι σε ενδιαφέρει η γνώμη μου για τους υπεύθυνους αυτού του μακελειού και μόνο, ευχαρίστως να στη μεταφέρω σε pm, γιατί φοβάμαι πως είναι ακατάλληλη για την public θέα και θα πέσει το ban σύννεφο.

Χαχαχα σωστός Greg7vas .

Σωστός Greg...πάω να κατεβάσω τη σβάστικα από το πατάρι να το γιορτάσουμε. ;)

Δημοσ.
Κανείς δεν είναι Ναζιστής εδώ επειδή ίσως υπερβάλλει.

Να μην υπερβάλλει, να μην υπερβάλλω, αν χαλιέται και κανείς.

Όχι να βγάλουμε λάδι το νούμερο ένα σφαγέα (και μάλιστα διεστραμμένο, με βάση τους συνεργάτες του) για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ψυχών, που το μόνο τους ελάττωμα υπήρξε η αδυναμία τους να αποφασίσουν για την καταγωγή τους. Ή μήπως ήταν ο Τειρεσίας το πουλάκι μου κι ανέμενε πως κάπως, κάπου, κάποτε, κάποιοι άλλοι δολοφόνοι Ισραηλινής προέλευσης θα ακολουθούσαν τον κακό το δρόμο και σκέφτηκε να βοηθήσει την ανθρωπότητα να ορθοποδήσει;

Ή μήπως ο Χϊτλερ σκότωσε και βασάνισε μονάχα Εβραίους; Αν δεν κάνω λάθος χύθηκε κι ανόθευτο και αγνό ελληνικό αίμα.

Αγανακτισμένοι πολλοί.Δεν σού φαίνεται περίεργο πού οι Ισραηλίτες δεν κατάφεραν ποτέ να ζήσουν ειρηνικά με τούς γύρω τους στο πέρασμα των αιώνων?Κάτι συμβαίνει σίγουρα με το Εβραικό.. γονίδιο.

Κι εγώ είμαι αγανακτισμένος...ηλίθιος και αμνήμων, όμως, επιλέγω να μην είμαι. Έχει διαφορά βλέπεις.

Όσο για το γονίδιο, θα το πάρω ως χιούμορ και μόνο...θέλω να πιστεύω πως δε χρειάζεται να μπούμε και σε συζήτηση γονιδιακών χαρακτηριστικών. Για το Θεό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...