geioannou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 εβαλα στο pc το ερωτηση zone alarm.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι τωρα οτι πορτες θελω να ανοιξω πρεπει να παω στο zone alarm η θα τις ανοιξω απο τα windows οπως γινετε κλασικα???
geioannou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 ωραιο το ποστ.πες μου κατι ομως ,αυτο που ειδα ειναι οτι μου εχει προεπιλεγμενες πορτες και δεν μου δινει τη δυνατοτητα να ανοιξω οποια θελω εγω.ειναι ετσι η λαθος το εχω καταλαβει?απο εδο θα ρυθμηστουν οι πορτες εξ'ολοκληρου η και απο τα windows?
geioannou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 το κοιταξα λιγο παραπανω και καταλαβα πως δουλευει.πατας επανω και σου ενεργοποιει πεδιο για να γραψεις την πορτα που θες.αυτο που θελω να μου πεις ειναι εαν πρεπει να δηλωσω και προγραμμα για να του επιτρεπει το zone alarm ναι δουλευει οπως γινετε και windows.ths
asmilon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μπορεις να ορισεις ποιες πορτες θελεις ανοιχτες και γενικα οπως σου εδειξα στην εικονα πιο πανω και ανα προγραμμα, απλα ετσι λιγο πιο πολυ ρυθμιση. Θα δεις μετα στα προγραμματα που ανοιξες τις πορτες οτι αναφερουν οτι ειναι ανοιχτες, ειτε χρησιμοποιησεις τον ενα ειτε τον αλλο τροπο ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.