kalaeimaigr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εχω ενα xcube της aopen με μητρικη 865G εναν 2.4 northwood 512 mb ram και ενα 200αρη maxtor.Ειχα να το βαλω μπρος κανα δυο μηνες.Σημερα το πρωι του αλλαζω το σκληρο παω να το βαλω μπρος ουτε οθονη ουτε boot παρα μονο μια σειρηνα απο τη motherboard.Βγαζω το σκληρο βγαζω και το dvd,τιποτα σειρηνα,αλλαζω τις μνημες....σειρηνα ,βγαζω ολα τα καλωδια και τα ξανα βαζω ,αυτο ουρλιαζει.Λεω μπας και βαραει υπερθερμανση λυνω τις ψυκτρες της cpu και της mb βαζω arctic τιποτα ουρλιαχτο(συνεχομενο σαν σειρηνα )Τα λαμπακια της mb αναβουν κανονικα το psu αναβει και γυριζει ο ανεμιστηρας του.Δοκιμασα να το δουλεψω με μονο cpu και μνημες αλλα τιποτα .Εμενα καπου παει το μυαλο μου αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας.
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 (Ειχα να το βαλω μπρος κανα δυο μηνες) mpataria tou bios allakse , kai vlepoume meta..
kalaeimaigr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Για να σου πω την αληθεια μου το μυαλο ειχε παει στη cpu αλλα θα το δοκιμασω και εδω ειμαστε.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 cpu den varaei sirina sinithos(merika spania bios pia exoun)... vga/mem einai pou varaei...alla kanei kai ena reset bios prota
kalaeimaigr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εκανα clear cmos, εχει ενσωματωμενη vga,δοκιμασα δυο διαφορετικα set μνημες και στο bios δεν μπορω να μπω γιατι δεν φτανει μεχρι εκει μονο σκουζει.
FELIX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 exw ena idio kai otan tou ebala mia kamenh cpu gia na thn dokimasw ekane to idio... an to steileis pes mou
kalaeimaigr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Λοιπον αλλαξα μπαταρια ,ψυκτρα στη cpu και παλι τα ιδια .Με το που παταω το κουμπι της εκκινησης παιρνουν μπρος τα fan αρχιζει η σειρηνα και μενει εκει(δεν σβηνει το κανει επ' απειρον)Αρχισα πλεον να πιστευω σοβαρα οτι μπορει να ειναι η cpu,και που βρισκει τωρα κανεις εναν 478
Challenger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 η σειρήνα τι ακριβώς σου λέει? Αν κάνει τρία μακριά μπιιιιπ, τότε φταίει η VGA. αν κάνει 2 (ή παραπάνω μερικές φορές) μικρής διάρκειας μπιπ, τότε φταίει η μνήμη.
kalaeimaigr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Το συστημα εχει 865g chipset με ενσωματωμενη καρτα γραφικων και λογο της χρησης του δεν του εχω βαλει αλλη vga.Δοκιμασα τις μνημες (εχει 2χ256 επανω)και χωριστα και αλλαζοντας με δυο αλλα modules,να ειναι καμμενα και τα τεσσερα λιγο δυσκολο το βλεπω.Η σειρηνα κανει πρωτα ενα μακροσυρτο ηχο και μετα ενα εναλασωμενο ψηλο χαμηλο μπιπ(σαν ασθενοφορο).Τι να πω δεν ξερω
Dark_son20 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 to mpiiiiiiip mpip mpip pou les einai VGA opote kala tha itan na vreis na dokimaseis mia kanoniki....
S2Katana Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δλδ εχει και αλλες υποδοχες pci ωστε να βαλει αλλη GPU?
Dark_son20 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 osa xcube exw stisei exoun kai agp kanonika ena modelo mono nomizo den eixe kan thires epektasis
kalaeimaigr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Λοιπον δοκιμασα με μια vga που σιγουρα παιζει γιατι δουλευει σε αλλο pc ακομα και τωρα που μιλαμε και τιποτα .Εβαλα αλλες μνημες 2χ512 που σιγουρα ειναι οκ και παλι τα ιδια .Αρα δεν μενει μονο η cpu?Αν ειναι λοιπον η cpu που βρισκεις τωρα 478 pin .Για Dark_son20 αφου εχεις στησει πολλα xcube το ea65II παιρνει celeron D 340,345?Ενα ασχετο τωρα γιατι μου το πε ενας φιλος αυτο ειναι socket 478 αυτος εχει εναν centrino 1.8 (εγω ειμαι ασχετος απο laptop)socket 478 και μου λεει να μου τον δωσει .Υπαρχει περιπτωση να κατσει η' (μη γελατε)θα γινει τεξας?
Dark_son20 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 ton celeron prepei na ton pernei ok mias kai emeis vazame preshot tis idias genias (paizei na xriasteis bios update) gia ton centrino...den ksero ti na sou po...kapios intellas as mas pei....
FELIX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 celleron d pernei tou exw balei sta 2.8 kai ton blepei mia xara.zestenete omws poly.me enan p4 northwood pou tou exw twra einai kryo akoma kai tis zestes meres. milame gia to idio pcaki to ea65II
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.