Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution 5 updates,patches,stadiums,kits...

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Superpatch 3 κυκλοφορει απο τον Φεβρουαριο!

Το επομενο, (λογικα το 4) θα βγει οταν ληξουν οι μεταγραφες και βγουνε οι εμφανισεις των ομαδων...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντα έπαιρνα τη Τσέλσι εδώ και 4 χρόνια και τώρα με Μπάλακ-Σεβτσένκο και τουσ ήδη υπάρχοντες απλά....δε κρατιέμε!!!

Δημοσ.
Πάντα έπαιρνα τη Τσέλσι εδώ και 4 χρόνια και τώρα με Μπάλακ-Σεβτσένκο και τουσ ήδη υπάρχοντες απλά....δε κρατιέμε!!!

Ντρογμπά(αν μείνει) - Σεβτσένκο να υποθέσω για επίθεση!!..

Δημοσ.

Παλιότερα έπαιρνα Λιντς με Βίντουκα-Κιούελ.

Τσέλσι παίρνω γιατί έχει μια φανταστική άμυνα και έναν δολοφόνο μπροστά που τώρα έγιναν 2!

Στο κέντρο με Λαμπαρντ και Μπάλακ θα είναι παιχνιδάκι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όποιος χρειάζετε ένα option file το οποίο να έχει τις τελευταίες μεταγραφές των ομάδων το καλοκαίρι κατεβάστε αυτό...Έχει τα πάντα μέσα...Παίζω πλέον με Σεβτσένκο Μπάλακ Καλού στη Τσέλσι και Νιστελρόι στη Ρεάλ!Το βρήκα από site και δεν έχασα την ευκαιρία να το κατεβάσω...

http://rapidshare.de/files/30679812/KONAMI-WIN32PES5OPT

Δημοσ.

Καλησπέρα,επειδή είμαι καινούργιος και δεν ξέρω...μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει οδηγίες πως να εγκαταστήσω Kits και πρόσωπα;Εχω εγκαταστήσει διάφορες εκδόσεις του Kit server και Kit manager,αλλά δεν παίζει τίποτα...Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει ή που μπορώ να βρω οδηγίες;

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα μου κάνει crash το παιχνίδι στη masterleague στο δεύτερο ημίχρονο κιόλας.Είχα περάσει κάποια patch αλλά γιατί έτσι?

Σβήνω τα ριπλέι και το ίδιο πάλι...Τι φταίει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...