DarkKnight Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 @Taedoc άμεση σύγκριση δεν μπορείς να κάνεις γιατί στα παιχνίδια παίζουν ρόλο κ τα υπόλοιπα specs του συστήματος, έμμεση σύγκριση μπορείς να κάνεις με αυτό http://www23.tomshardware.com/graphics.html
xalia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό τον driver είχα περάσει προχθές, πάλι μου το έβγαζε και με τους optimized τα ίδια...
neperios_1984 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 @Tsiviotis: Perimenoume benchmarks sou apo tin Albatron na doume an aksizei, i troei tetoia skalomata opos i club 3d... BTW na sas rotiso exo ena Enermax 420 Watt tha ti sikonei ti sigkekrimeni karta, i tha prepei na agoraso megalitero trofodotiko?
TaeDoc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Για να διευκολυνω την κουβεντα θα παρουσιασω το συστημα: cpu P4 3,4 Ghz ram 1 Giga vga 7600gs agp Εχω την εντυπωση οτι το συστημα "σηκωνει" την συγκεκριμενη καρτα. Παρολα αυτα θα μετρησω τα fps και θα επανελθω Ευχαριστω για το link Darknight!
TaeDoc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ετρεξα το oblivion 4 (μονο αυτο ειχα απο το link του Darkknight) και μετρησα με το fraps. Τα καλα νεα εινα οτι η καρτα επιανε απο 13-60 fps, ενω το standart ειναι 10 (1024x768, no AA,32 bit, ολα τα details high και on, Trilinear optimization) Aλλα αυτο που με προβληματισε αρκετα ειναι το γεγονος οτι τα γραφικα "μου εκαναν νερα"!!! Συγκεκριμενα τα αντικειμενα και οι χαρακτηρες εχαναν την υποσταση τους η και "ακτινοβολουσαν".... Δυστυχως οπως ειπα και σε προηγουμενο post παιζω αποκλειστικα σχεδον real time strategy και ο λογος που εκανα την συγκεκριμενη αγορα ηταν για να παιζω ανετα παιχνιδια οπως το Age Of Empires III (3D) και ετσι δεν εχω αναλογη εμπειρια απο τοσο απαιτητικα παιχνιδια ωστε να ξερω τι παιζεται...
Tsiviotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 loipon: problimata eixan to CoD2, to BattleField 2, to Medal of Honor den etre3e pote( oute me tin albatron trexei, einai allo kapelo ayto me tous opengl drivers tis nvidia paizei problima ). H albatron mexri tora kanena skaloma, ola kala: benchmarks mexri stigmis : benchmarks den exei nohma na steilo, pianei oti pianei mia opoiadhpote 7600gs. apo O/C liga pramata kammia 40mhz sikonei kai se mnimi kai se GPU. Loipon, epeidh o kammenos prosexei thn gouna tou, akouste ti paizei me tin trofodosia. 1on: Syndeste to 12v bysma trofodosias, kata protimisi xoris na exete kana disko p.x. epano, ei dynaton mono thn karta diladi. 2on osoi exete to bug me to msg peri aneparkous trofodosias, unistall ta PANTA apo drivers, run nfr (nasty file remover) meta setup ka8aro (reboot meta apo ka8e stadio) kai balte sxedon opoiondipote driver apo 91.33b kai pano. Proteino :http://download.nvidia.com/Windows/91.47/91.47_forceware_winxp2k_english_whql.exe Einai oi teleytaioi kai einai poly sta8eroi. 3on Mhn frikarete me ta PSU sas. H karta terma peaked (trexontas oblivion) katanalonei ligotera apo 30w (osa enas diskos diladi) kai to mono poy 8a mporouse na sas dimiourgisei problima einai ena 12v rail sto trofodotiko poy na dinei ligotera apo 15A. To trofodotiko mou einai ftiniariko noname 350w 15A apo to plaisio kai to eixa parei 35e prin 2 xronia. Episis exo pano 4 diskous, ena DVD, to PC einai O/C arketa , mia-dyo PCI kartes kai 2,3 usb syskeyes. Oriaka me kalyptei omos kai einai ola sta8era. Opote min trote frikes oloi eseis me ta 450aria PSU, h karta einai ftiagmeni me teleytaia texnologia micron , opote den einai ka8olou roufixtra kai kata synepeia den zestenete ka8olou. Checkarete mono an 8elete to aytokolitaki plai sto trofodotiko gia na deite ta amper poy dinei sto 12v rail sas. Cheerz!
xalia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 γι να δούμε, έβγαλα drivers, έτρεξα nfr, έβαλα τη κάρτα σε καλώδιο μόνη της, έβαλα και τους optimized 91.47 και τώρα περιμένουμε...
TaeDoc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον: Εβαλα και το Tagan 480 (kommati που το συνιστω παρεπιπτωντος) και εκανα και εγκατασταση "καθαρη" και προσεγμενη τον 91.47 τον oficial. Αλλα θα μου στριψει με την καρτα αυτην!!!!!!!!!!!!!!!! Παραθετω βημα-βημα τις ενεργειες μου, μηπως και με βοηθησει κανενας χριστιανος: Μολις κανω εγκατασταση το Daemon Tools 3.47 ή τον spyware Doctor ( ειμαι σιγουρος οτι θα το κανει και αλλα με προγραμματα αλλα τι να κανω που δεν με αφηνει να αγιασω για να δοκιμασω) και κανω επανεκινηση οπως πρεπει... "χανω το φως μου" δηλαδη ενω ξεκιναει το λειτουργικο (το ξερω γιατι το ακουω), το μονο που βλεπω ειναι μια μαυρη οθονη και μια ειδοποιηση επι της οθονη (On Screen Display) oτι "Σημα εκτος οριων" και κατι με hz κλπ. Εχω φαει τον τοπο αλλα γιατρεια δεν βρισκω. Το προσωπικο μου συμπερασμα ειναι οτι φταινε οι drivers της καρτας, αλλα εχω δοκιμασει ενα καρο drivers!! Eχω δοκιμασει και save mode και vga mode και πολλα αλλα, χωρις επιτυχια και ετσι αναγκαζομαι καθε βραδυ να κανω το imagebackup μου με τον Acronis γιατι μονο με Partition restore του partition που τρεχω τα windows συνερχεται!!!!!! Αν καποιος εχει καμια ιδεα δηλωνω προθυμος να τη δοκιμασω γιατι η λυση του Acronis δεν μπορει να ειναι παρα μονο προσωρινη!!!!!!!!!!!:-|
Tsiviotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ta hz einai ta sosta?? otan les eno 3ekinaei to leitourgiko, ennoeis meta to bios boot ktl? H den deixnei tpt apo to proto deyterolepto h o8onh? An xanete to sima me to poy pernoun mpros ta windows kai to rate paei apo 60hz se xxhz tote exeis la8os hz. btw, ti monitor exeis?
TaeDoc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω 32bit Windows xp pro sp2 και δεν εχει τιποτα ουτε η οθονη αλλα ουτε και οι ρυθμισεις της οθονης και καρτας. Οθονη LG L1717S ρυθμισμενη στα 1280x1024 και 60Hz. Δεν ειναι θεμα Hardware πιστευω γιατι το συστημα ειναι σταθερο και μου το κανει μονο αν κανω install καποια προγραμματα (πχ. daemon tools 3.47) Επισης ολα αυτα τα προγραμματα ηταν περασμενα στο pc με την παλια μου καρτα και το συστημα ετρεχε αριστα! Μετα απο 20 και βαλε μερες λειτουργιας, μετα απο την αλλαγη σε 7600gs agp επαθε το πρωτο σοκ τετοιου τυπου (σημα εκτος οριων). Και απο τοτε εχω κανει 2 φορες format-επανεγκατασταση και πολλες φορες ImageBackup Restore το λειτουργικο... Ειναι 99% θεμα ασυμβατοτητας software-driver και 1% η καρτα για τα σκουπιδια! Αλλα πως να το ξετρυπωσω?????????????
Tsiviotis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Den apantises sto basikotero re, otan les "eno 3ekinaei to leitourgiko", ennoeis meta/kata thn diarkia tou bios boot ktl H otan ta windows pane na se bgaloun se desktop xaneis to sima? H den deixnei tpt apo to proto deyterolepto h o8onh? " . An xanetai to sima protou kan 3ekinisei to boot sequence ton windowz tote profanos den einai oi drivers. To trofodotiko sou dinei arketa amper stin 12v grammi tou? Exeis syndemenh thn karta me 12v trofodosia(monh ths sto rail if possible) ?
TaeDoc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, εχεις δικιο, σορυ, το σημα το χανει την στιγμη που πρεπει κανονικα να βγαλει το "καλωσορισατε" δηλαδη λιγο πριν το desktop. Η καρτα ειναι συνδεδεμενη μονη της στο rail και το psu δινει 30 Α στο +12V. Εκει που πρεπει να εστιασουμε πιστευω ειναι το γεγονος οτι το κανει μονο μετα απο reboot οταν κανω install καποια συγκεκριμενα Programms!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.