Προς το περιεχόμενο

Epitelous vgike i 7600 Agp pou toso perimenoun polloi!

panos--26--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω πήρα την 7600gs και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους drivers αλλά όταν βάλω να παίξω nfs mw εκεί που τρέχεις με 200+ και πας να πάρεις στροφή κάνει κοψίματα. Με προβλημάτισε αυτό γιατί αν με περυσινό παιχνίδι σε ανάλυση 1024χ768 κάνει τέτοια στα καινούρια τι θα κάνει?

2 μέρες την έχω μόνο αλλά αυτό το μικρο "προβληματάκι" με έβαλε σε σκέψεις.

Δημοσ.

Εχω και εγω την club3d 7600gs agp, πανω απο μηνα στο συστημα και ενω τις πρωτες 20 ημερες ολα ηταν τελεια, μετα ξαφνικα ειδα μια μαυρη οθονη και "Σημα εκτος οριων". Αφου εκανα 2 φορες format και ενα σορο αλλα ξορκια τωρα μου βγαζει καθε πρωι "Nvidia Sentinel is reporting that the Card has not suffiecient power" ή καπως ετσι τελος παντων.. (σημειωτεον οτι χρησιμοποιω τον 91.33 beta που συνοδευει την καρτα σε δισκακι)

Μετα απο ψαξιμο κατεληξα να διαβαζω τα δικα σας post και επειδη η club3d το παιζει "κινεζος", ειπα να δοκιμασω τον optimized driver που προτεινει ο radeon9700 σε προηγουμενο post. Ως τωρα, εδω και 10 λεπτα με νεο driver ολα καλα, νεοτερα αυριο το πρωι..

Υ.Γ. Καλως σας βρηκα!!

Δημοσ.

Το ξερω! Απλα πρωτα θελω να αποκλεισω την πιθανοτητα να φταιει ο driver και μετα να προχωρησω σε αγορα νεου psu.. (εχω διαβασει περιπτωση χρηστη που απο 350 πηγε σε 550 Watt και μετα ανακαλυψε οτι δεν εφταιγε το τροφοδοτικο του, τα λεφτα του ομως ειχαν παει, και δεν γυριζαν...)

Δημοσ.

κοίτα να δεις, εγώ με 500w τροφοδοτικό πάλι παίρνω αυτό το μήνυμα! τελικά οι optimized drivers δε το έλυσαν όπως νόμιζα. έχω δοκιμάσει συνολικά 3 drivers

τους beta από το cd

τους optimized

και του καινούριους της nvidia!

Το πιο κουφό στην όλη περίπτωση είναι ότι το βγάζει μόνο στο πρώτο boot και αν το pc έχει μείνει κλειστό κάποια ώρα! Μετά όσα reboot και αν κάνω τίποτα!

Taedoc πότε στο έβγαζε?

Δημοσ.

ακριβως τα ιδια με σενα xalia. καθε πρωι αφου το κλεινω μονο το βραδυ!

Σημερα το πρωι δεν μου το εβγαλε. Αλλα δεν ξερω αν τα Boot προβληματα που ειχα λιγο νωριτερα εχουν καμια σχεση με τον νεο driver. τωρα ειμαι και παλι μετον 91.33 beta, αφου χρειαστηκε να κανω χρηση του φιλου μου του Acronis και να αποκαταστησω ενα παλιοτερο systemBackup.

προς το παρον θα το αφησω ετσι γιατι αυριο θελω να συνδεσω ενα 480 watt tagan και μετα θα πραξω αναλογα!

Παντος το μεγαλυτερο μου προβλημα με αυτην την καρτα ειναι οτι καθε και που μου πεταει ενα "Σημα εκτος οριων" μετα απο Βοοt. Και δωστου restore μετα απο safe mode για να συνελθει..

Τι να πει κανες.. Καρτα Ψυχοβγαλτης!!!!!!!!

Δημοσ.

syndeste thn karta me 12v bysma(kata protimish monh ths sto rail). BTW tin piga piso tin karta magkes htan elatomatiki. 8a sas symbouleya na mhn thn parete kai alloi epestrepsan idies kartes 3dclub apo to multirama. eidika apo saloniki/tsimikski min parete paizei xontra 1 mia na einai i proi dikia mou. pira ta lefta mou piso kai xtipisa tin albatron apo plaisio. mexri stigmis ola kala.

Δημοσ.

Eγω την πηρα απο Multirama Bασ. Ολγας αλλα οταν την γυρισα πισω και την τρεξανε σε δικο τους pc μου ειπανε οτι ειναι ενταξει!!

Εσένα πως και σου την πηρανε πισω και σου δωσανε και χρηματα στο χερι?

Δημοσ.
Eγω την πηρα απο Multirama Bασ. Ολγας αλλα οταν την γυρισα πισω και την τρεξανε σε δικο τους pc μου ειπανε οτι ειναι ενταξει!!

Εσένα πως και σου την πηρανε πισω και σου δωσανε και χρηματα στο χερι?

Epemene file kai baltous na doun ta game. ego tous edosa mexri kai ta dvd me ta games gia na ta doun oi idioi. kai ontos h karta htan oute drivers oute trofodosies. h albatron mexri stigmis fysaei pantos. sikonei kai O/C. oute zestenete oute tpt, tin proteino anepifilakta (130E). sthn periptosi mou pantos den mporousan na MHN mou tin antikatastisoun me allhs etairias giati oute kan allh3dclub poy na douleyei eixan stin teliki (kai apo'ti exo katalabei bghkan POLLES sarabales sta multirama) kai tous eipa apla: "Eimai xoris PC, exei 2 bdomades poy talaiporoume kai allh karta den exete na mou dosete, ara ta lefta mou piso" File proteino na epimeineis, einai dikaioma sou na sou tin allaksoun kai an 8es tpt allo steile mou pm.

YG. A kai an tyxon sou poun na pareis allh 3dclub mhn dexteis. H dikia mou 8a'nai !

:| Cheerzz

Δημοσ.

Λοιπον, το 480 watt δεν το φορεσα σημερα για αυτο και δεν εγραψα κατι, αλλα προσεχως θα το κανω και να εισαι σιγουρος οτι θα ενημερωσω!

Προς Tsiviotis: Φιλε μου αν σου ειναι ευκολο θελω να μου προτεινεις 1 παιχνιδι στο οποιο ετρωγε η καρτα σου τα μεγαλυτερα κολληματα, ωστε αφ' ενος να δοκιμασω την δικια μου καρτα και αφ' ετερου να τους το παω αν χρειστει να γυρισω την καρτα μου. Σημειωτεον οτι προσωπικα ειμαι fan των real time strategy και δεν εχω τρεξει ακομη πολυ απαιτητικα παιχνιδια!!

Δημοσ.

Δοκιμάζω τη τύχη μου με νέους optimized drivers, για να δούμε τώρα!

Έχω δοκιμάσει τη κάρτα με call of duty 2 και 2-3 πολύ βαριά του MAME και ποτέ δε μου έχει κολλήσει... γενικά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι αυτό το μήνυμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...