Tsiviotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 enas logos parapano to oti paideytikes toso e3aitias tis @@kartas. Afou h karta den douleyei sosta re paidia, DIKAIOUSTE ta xrhmata sas, na ta APAITHSETE loipon. mhn treleneste
TaeDoc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 :?Εμενα, 3/8/2006 γιατι μεσολαβησε και το bug του Σηματος, που με ξεσκισε και με απασχολησε μονο αυτο 1 εβδομαδα. Παντως σε προσφατο αρθρο που διαβασα η ευρωπαικη ενωση εχει θεσπισει διαστημα 2 μηνων για επιστροφη προιοντων, ποσο μαλλον οταν αυτα ειναι ελαττωματικα (ασε που τιθεται θεμα αξιοπιστιας της εταιρειας, δεν ειναι ουτε ενα ουτε 2 κομματια, ξερεις ποσα φορουμ διαβασα με τετοιους μπελαδες?--δυστυχως ομως ειναι ολλανδικα και γερμανικα γι αυτο δεν τα παραθετω) Παρολα αυτα θεωρω το Multirama υποχρεωμενο να την αλλαξει η να επιστρεψει τα χρηματα, αν θελει να υπολογιζει οτι του ανηκει μεριδιο της μελλοντικης αγορας των ηλεκτρονικων υπολογιστων! Αλλωστε μονο ο ευχαριστημενος και δικαιωμενος πελατης επιστρεφει στο μαγαζι! :? :?
TaeDoc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Xalia εσυ απο που αγορασες? Ποιο καταστημα?
xalia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 multirama @ tha mall αύριο δε μπορώ να πάω με τίποτα χρειάζομαι το pc. Παρασκευή η Σάββατο
TaeDoc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Tους πηγα το pc πακετο με την καρτα επανω, το μεσημερι θα παω να το παρω και για να δουμε... Κατι για διαδικασια μεσω αθηνων μου ειπε ομως και δεν μου αρεσε! Θα ενημερωσω!
TaeDoc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 την πηραν πισω τελικα και πηρα τα χρηματα μου. Τελος! Και ειμαι και ευχαριστημενος και απο την αντιμετωπιση, να λεμε και τα καλα! Τωρα λεω να χτυπησω αυτην: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512605 Τι λετε και εσεις??
Tsiviotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 oraios taedoc. genika oi gainward 8eorountai kales. psa3e gia kanena review. kai h timh kalh.
dbDRAG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Des kai aftin http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9576
Tsiviotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 kai sygkrine : http://www23.tomshardware.com/graphics.html
xalia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ωραία καλά νέα! θα πάω και εγώ αύριο να τη γυρίσω τη κάρτα να δω πόσο τυχερός θα είμαι...
TaeDoc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Eγινε και η παραγγελια της Gainward, θα σας κρατησω ενημερους για την καρτα μιας και ειναι καινουρια στην αγορα! Η Χ800 GTO πολυ καλη αλλα πολλα τα χρηματα εν οψει αναβαθμισης και περασματος σε PCIe διαυλο, δεν θελω να διαθεσω πανω απο 150 ευρω.
zbutsam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι φίλε TaeDoc μόλις την εγκαταστήσεις κάνε ένα κόπο να μας πεις αν δουλεύει καλά γιατί σκέφτομαι να πάρω κι εγώ. Επίσης πες μας πώς πάει κι από θόρυβο.
TaeDoc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Τζαμι ειναι η καρτα, παιζω bf2 ολα τα settings "high" και δεν μασαει τιποτα. Πρωτο τεστ καλο! Απο θορυβο πρεπει να κανω ενα ειδικο τεστ αφου πρεπει πρωτα να σταματησω ολα τα αλλα φουρφουρια (πολλα ειναι), αλλα πρωτη εντυπωση ειναι οτι δεν με ενοχει καποιος θορυβος. Το καλο ειναι οτι εχει software και option για fan control. To default ειναι στο 60% για 2D και 100% για 3D.(για fan speed μιλαω) Περισσοτερα, προσεχως!
xalia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μου ήπιαν κανονικά το αίμα και μου έσπασαν τα @@ για να μου δώσουν τα $$ πίσω! Πήγα στο πλαίσιο και πήρα μία x1300 με 512 και τελείωσε το θέμα!
zbutsam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Τζαμι ειναι η καρτα, παιζω bf2 ολα τα settings "high" και δεν μασαει τιποτα. Πρωτο τεστ καλο! Απο θορυβο πρεπει να κανω ενα ειδικο τεστ αφου πρεπει πρωτα να σταματησω ολα τα αλλα φουρφουρια (πολλα ειναι), αλλα πρωτη εντυπωση ειναι οτι δεν με ενοχει καποιος θορυβος. Το καλο ειναι οτι εχει software και option για fan control. To default ειναι στο 60% για 2D και 100% για 3D.(για fan speed μιλαω)Περισσοτερα, προσεχως! Ευχαριστω! Ποιους drivers εβαλες; Τους 91.47 ή αυτούς από το CD που είχε μέσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.