Προς το περιεχόμενο

Ευχές, κατάρες, συγχαρητήρια, συλλυπητήρια κτλ

Dark_son20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραίο topic.....πολλές κατάρες σε αυτούς που διπλοπαρκάρουν και κλείνουν τους άλλους.....εύχομαι να βρουν σπαζμένο τον καθρέπτη τους :twisted:

QUOTE]

γιατί μόνο τον καθρέπτη;

πολλάκις μπαίνω στον πειρασμό να παίξω συγκρουόμενα με δαύτα αλλά λυπάμαι το τουτού μου.

και άααας πουμε πως κάποιος που πετάγεται στο περίπτερο για τσιγάρα να δικαιολογείται, (1 λεπτάκι). Υπάρχουν άλλα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που το αφήνουν σε κεντρικούς δρόμους με τρελή κίνηση για μισή, μία ώρα.. έλεος δηλαδή!

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταρα στον εφευρετη του PC που δεν εφτιξε μια τρυπα στο μηχανημα!!!

μερικες φορες θελει να του βαλεις δαχτυλο!!!!παντα υπαρχει ενα καινουργιο προβλημα!!!

• 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ζησεις σκαφεα και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με καθολου μαλλια παντου να σκορπιζεις της Bible το φως και ολλοι να λενε να ενας Biblikos :mrgreen:

Δημοσ.
Να ζησεις σκαφεα και χρονια πολλα
69 να φτασω? :mrgreen:
μεγαλος να γινεις με καθολου μαλλια
Φτου καταρα! :mrgreen:
παντου να σκορπιζεις της Bible το φως και ολλοι να λενε να ενας Biblikos :mrgreen:
Θενξ μαν! :)
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

α σημερα γιορταζουνε. αυτες τις τυπικοτητες που πρεπει να παρεις τηλ τον αλλο και απο μεσα σου να λες αντε μαλακα τελειωνε βαριεμαι δεν τις αντεχω. ψυχαναγκασμος.

Δημοσ.
α σημερα γιορταζουνε. αυτες τις τυπικοτητες που πρεπει να παρεις τηλ τον αλλο και απο μεσα σου να λες αντε μαλακα τελειωνε βαριεμαι δεν τις αντεχω. ψυχαναγκασμος.

γι αυτους που βαριεσαι / σε βαριουνται υπαρχει κ το σμσ

τελειωνεις αμεσα μια χαρα χωρις να μπεις σε αυτη τη διαδικασια

Δημοσ.
γι αυτους που βαριεσαι / σε βαριουνται υπαρχει κ το σμσ

τελειωνεις αμεσα μια χαρα χωρις να μπεις σε αυτη τη διαδικασια

μπα καλυτερα καθολου παρα το σμσ. το θεωρω προσβολη και για τον αλλον να του πω χρονια πολλα μεσω σμσ και για μενα αν μου στειλουν.

Δημοσ.

είναι σίγουρα προσβλητικό για όσους νοιάζεσαι / σε νοιάζονται πραγματικά

γι όσους δεν έχεις και πολλά πολλά και απλά δε θες να νομίζουν πως τους ξέχασες αλλά βαριέσαι τα "Τυπικά" τηλέφωνα, είναι μια καλή "λύση"

Δημοσ.

βολεμα ειναι βασικα. γιατι ειναι πιο αληθινο να μην το πεις καθολου. εγω ετσι κανω τα τελευταια χρονια και εχουν παρεξηγηθει πολλοι αλλα δεν με αφορα καθολου. εφοσον δεν το νοιωθω δεν στο λεω. στο τριπακι της ψευτο ευγενειας δεν θα μπω ποτε.

Δημοσ.
σωστός είσαι.

εγώ το κάνω ακόμα προκειμένου να έχω άλλα ντράβαλα

κατανοω τον λογο απλα εχω ξεφυγει απο αυτο το ρευμα. απλα μπορει να χαρακτηριστεις καπως γιατι η ειλικρινεια στις μερες μας ποναει τραγικα τον πολυ κοσμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...