gvaggis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κατάρα στους κομπλεξικούς 40άρηδες. Μια γενιά που ανέβηκε πολύ εύκολα σε μια ελλάδα που τότε είχε χώρο για πολλούς. Τώρα μας βγάζουν τη πίστη τα υπεροπτικά γουρούνια.
freakystyley Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 και όποιος μιλάει σαν ζώο είναι ζώο.. Δίκιο έχεις..
Harkon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ανάθεμα και κατάρες στην Ελληνική γραφειοκρατεία και όσους την κατάντησαν σε αυτό το χάλι!!!! για να πάρω βεβαίωση πως είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ (δεν αρκεί ο αριθμός ΙΚΑ, το βιβλιάριο; ) θέλουν φωτοτυπία ταυτότητας (δεν αρκεί η κανονική, ο αριθμός της; ), βεβαίωση εφορίας για την απόδοση ΑΦΜ (δεν σου αρκεί ο ΑΦΜ ή λες να λέω ψέματα; δεν υπάρχει αρχείο για ταυτοποίηση; ) και υπεύθυνη δήλωση πως μένω εκεί που μένω!! ΈΛΕΟΣ!!!!!!!!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 /Target unit="Player" Cast "Curse of weakness" end. PWN3D Rofl
MPALO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 (Απο 16/10 και για 15 μερες περιπου δεν θα ειμαι καθολου στο internet) ................................................................................................. Ο φίλος μας ο Γιάννης Platano περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές με την υγεία του...( κάνει πιθανόν αύριο κάποια χειρουργική επέμβαση) ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !! ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!
Petza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 (Απο 16/10 και για 15 μερες περιπου δεν θα ειμαι καθολου στο internet)................................................................................................. Ο φίλος μας ο Γιάννης Platano περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές με την υγεία του...( κάνει πιθανόν αύριο κάποια χειρουργική επέμβαση) ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !! ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!! Υπομονή βρε θηρίο θα περάσει και αυτό
paschalia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Χρονια πολλα στους Δημητρηδες κ στις Δημητρουλες .
LL_NEO Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 KeyserSoze χρόνια πολλά μωρή άρρωστη, όπως επίσης και σε όλους τους άλλους Μήτσους και Μήτσαινες
jean Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πολλές κατάρες στο E-SHOP !!! Να καούν τα κεντρικά στην αθήνα !!! Πάνε τα 1400 ευρώ μου!!!
HexStatic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πολλές κατάρες στο E-SHOP !!! Να καούν τα κεντρικά στην αθήνα !!! Πάνε τα 1400 ευρώ μου!!! LOL Welcome.
paschalia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Πολλες καταρες στην αθλια φαρα των γυφτων κ ειδικοτερα σε αυτους ( κ τις οικογενειες αυτων) που ηρθαν χτες να παρουν μια παλια κουζινα κ ''πηραν'' μαζι κ ενα αλυσοπρίονο ..
Harkon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Τι γύφτοι!!! Χρόνια πολλά στους Νεκτάριους, τις Νεκταρίες και στο νησάκι μου! οεεοεοεοε
ultralisk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ωραίο topic.....πολλές κατάρες σε αυτούς που διπλοπαρκάρουν και κλείνουν τους άλλους.....εύχομαι να βρουν σπαζμένο τον καθρέπτη τους :twisted: Κατάρα στους κομπλεξικούς 40άρηδες.Μια γενιά που ανέβηκε πολύ εύκολα σε μια ελλάδα που τότε είχε χώρο για πολλούς. Τώρα μας βγάζουν τη πίστη τα υπεροπτικά γουρούνια. πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.