Προς το περιεχόμενο

Ευχές, κατάρες, συγχαρητήρια, συλλυπητήρια κτλ

Dark_son20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάρα στους κομπλεξικούς 40άρηδες.

Μια γενιά που ανέβηκε πολύ εύκολα σε μια ελλάδα που τότε είχε χώρο για πολλούς.

Τώρα μας βγάζουν τη πίστη τα υπεροπτικά γουρούνια.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ανάθεμα και κατάρες στην Ελληνική γραφειοκρατεία και όσους την κατάντησαν σε αυτό το χάλι!!!!

για να πάρω βεβαίωση πως είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ (δεν αρκεί ο αριθμός ΙΚΑ, το βιβλιάριο; ) θέλουν φωτοτυπία ταυτότητας (δεν αρκεί η κανονική, ο αριθμός της; ), βεβαίωση εφορίας για την απόδοση ΑΦΜ (δεν σου αρκεί ο ΑΦΜ ή λες να λέω ψέματα; δεν υπάρχει αρχείο για ταυτοποίηση; ) και υπεύθυνη δήλωση πως μένω εκεί που μένω!! ΈΛΕΟΣ!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

(Απο 16/10 και για 15 μερες περιπου δεν θα ειμαι καθολου στο internet)

.................................................................................................

Ο φίλος μας ο Γιάννης Platano περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές με την υγεία του...( κάνει πιθανόν αύριο κάποια χειρουργική επέμβαση)

ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !! ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!

Δημοσ.
(Απο 16/10 και για 15 μερες περιπου δεν θα ειμαι καθολου στο internet)

.................................................................................................

Ο φίλος μας ο Γιάννης Platano περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές με την υγεία του...( κάνει πιθανόν αύριο κάποια χειρουργική επέμβαση)

ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !! ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!

Υπομονή βρε θηρίο θα περάσει και αυτό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολλές κατάρες στο E-SHOP !!! Να καούν τα κεντρικά στην αθήνα !!! Πάνε τα 1400 ευρώ μου!!!

Δημοσ.

Πολλες καταρες στην αθλια φαρα των γυφτων κ ειδικοτερα σε αυτους ( κ τις οικογενειες αυτων) που ηρθαν χτες να παρουν μια παλια κουζινα κ ''πηραν'' μαζι κ ενα αλυσοπρίονο ..

Δημοσ.

ωραίο topic.....πολλές κατάρες σε αυτούς που διπλοπαρκάρουν και κλείνουν τους άλλους.....εύχομαι να βρουν σπαζμένο τον καθρέπτη τους :twisted:

Κατάρα στους κομπλεξικούς 40άρηδες.

Μια γενιά που ανέβηκε πολύ εύκολα σε μια ελλάδα που τότε είχε χώρο για πολλούς.

Τώρα μας βγάζουν τη πίστη τα υπεροπτικά γουρούνια.

πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...