Harkon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 συμφωνώ κι επαυξάνω με το σύνθημα που είναι γραμμένο στον τοίχο 2 τετράγωνα από εδώ "Γαμ..νται οι κατσαρίδες" να καουν ολες τους να μην μείνει καμία τους! σιχτίρια!
Cristina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Χρόνια πολλά MariaTs! Τις καλύτερές μου ευχές σε όλα τα μέλη του forum που γιορτάζουν σήμερα!
MariaTs. Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Άντε κορίτσια κι αγόρια μέρα που'ναι, χρόνια μας πολλά!
Melissa_virus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Χρόνια πολλά σε όσους/ όσες γιορτάζουν.
MenamareL Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 συμφωνώ κι επαυξάνω με το σύνθημα που είναι γραμμένο στον τοίχο 2 τετράγωνα από εδώ "Γαμ..νται οι κατσαρίδες" να καουν ολες τους να μην μείνει καμία τους! σιχτίρια! Ετσι Ετσι!!!!!!Πες τα με τις μπασταρδες!!!!!! Αμαν πια!!!
Lomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 "Που να σου πεταχτεί το μπιστόνι έξω!!!" κουλό.
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Υπέπεσε στην αντίληψή μου πως έχουμε έναν καινούριο admin και μάλιστα blackmetalά. Σιδερένιος και ψήσου για το reunion.
bandito Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Υπέπεσε στην αντίληψή μου πως έχουμε έναν καινούριο admin και μάλιστα blackmetalά. Σιδερένιος και ψήσου για το reunion. Έλα ρε... ποιος;
guido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 συμφωνώ κι επαυξάνω με το σύνθημα που είναι γραμμένο στον τοίχο 2 τετράγωνα από εδώ "Γαμ..νται οι κατσαρίδες" να καουν ολες τους να μην μείνει καμία τους! σιχτίρια! φίλε πλζ βγάλτο φωτό και στείλε την! δόξα και τιμή σε αυτόν που το έγραψε
HexStatic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ....σε θέση για αναπηρους (χωρίς να είναι ανάπηροι). να έρθει η μέρα να τρακάρουνε με το κωλοάμαξο τους και να μείνουνε και αυτοί ανάπηροι, για να δούνε τι καλά που είναι... Μάλλον όσοι επιμένουνε να παρκάρουνε σε θέση για αναπηρους χωρίς να έχουνε κινητικά προβλήματα, είναι τελικά ανάπηροι στο μυαλό. Oχι thank god δεν είμαι ανάπηρος απλά εξοργίζομαι να βλέπω αυτά τα Ζώα να παίρνουνε τις ελάχιστες θέσεις parking που υπάρχουνε στις πόλεις, μαγαζιά, εμπορικά κέντρα......
Cue Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχές, κατάρες, συγχαρητήρια, συλλυπητήρια κτλ
apoikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Βάλε και το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια. Και στις ράμπες για τους ανάπηρους. Και στις διαβάσεις πεζών. Γαϊδουριά και αναισθησία λέγεται ;-)
Petza Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Από το να εξοργίζεσαι μέχρι να εύχεσαι να τρακάρουν και να μείνουν ανάπηροι απέχει έτη φωτός μάλλον είσαι υπερβολικός , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με τους εν λόγο "κυρίους" και "κυρίες"
HexStatic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Mονο αν μείνουνε ανάπηροι θα καταλάβουνε ποσο Ζώα είναι με αυτό που κάνουνε. Και συνήθως αυτά τα Ζώα επειδή σκέφτονται σαν ζώα, άρα οδηγάνε και σαν ζώα... οποτε δεν είναι απίθανο να τρακάρουνε sooner or later.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.