Draculina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Παιδιά γεια σας!! Αποφάσισα και γω επιτέλους να οργανώσω τις διακοπούλες μου!Το πρόγραμμα λοιπόν λέει καράβι από το Πειραιά και νησάκι.Θα ξεκινήσουμε από Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο.Όμως στο νησί δεν θέλω να πάρω το αμάξι μαζί μου,θα έχουμε μέσο εκεί...Οπότε το αμάξι πρέπει να μείνει 5 μερες στον Πειραιά. Υπάρχει πάρκινγκ στο λιμάνι??Είναι ασφαλές?Πόσο κοστίζει?Θέση θα υπάρχει ή θα ψαχνόμαστε με τις ώρες?? Επίσης εκτός απ΄το λιμάνι υπάρχει κάποιος άλλος χώρος εκεί κοντα να αφησω το αυτοκίνητο(δημοτικό πάρκινγκ πχ)??Κάτι φτηνό και ασφαλές..(το τζάμπα μάλλον δεν θα γίνεται...) Δεν ξέρουμε καθόλου τα κατατόπια του Πειραιά..Επειδή θα μείνει μερες το αμάξι έχω 1 ανησυχία!Πριν 2 χρόνια που είχα πάρει πλοίο από εκεί γινόταν χαμός πάντως, ούτε να παρκάρεις για να πιεις καφε δεν μπορούσες!! Οποιαδήποτε πληροφορία από κάποιον που το δοκίμασε ή ξέρει τα κατατόπια θα μας βοηθήσει πάρα πολύ!! Thanks!
Draculina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Προφανώς άμα χρειαστεί θα πάρουμε,μην είμαστε στην άλλη άκρη της πόλης όμως..Εξάλλου γιαυτό ρωτάω και για εκεί κοντά αν υπάρχει κάτι!Αλλά είμαστε 5 άτομα (2 ταξί) και τα πλοία έχουν άσχετες ώρες...Τι λύσεις υπάρχουν ψάχνουμε!!
koukouloforos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 χαχαχα άμα το αμάξι σας έχει πινακίδες θεσσαλονίκης θα σας το κάνουμε γυαλιά καρφιά. Κάτι που εσείς οι βόρειοι ξεκινήσατε. Πάρτε αεροπλάνο.
Draculina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Koukouloforos φρόντισε να παρκάρεις δίπλα μου!!! Πέρα απτις μ@λ@κίες που τόσο πρόθυμα ποστάρετε, αυτό που λες ισχύει??Αυτές οι κόντρες θεσσαλονικιών αθηναίων πια...Εμείς πότε ξεκινήσαμε τι??Βλέπεις δεν ανήκω σαυτη την εκλεκτη μερίδα ανθρώπων και δεν τα ξέρω...Εσύ πάλι όμως!! Anyway αν κάποιος ξέρει κάτι επί της ουσίας ας ποστάρει (σαφής η ερώτηση νομίζω..)
Creation Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κούκλα μου, μη δίνεις σημασία σε trolls. Απλώς αδιαφόρησε και λυπήσου τους για τη δυστυχία τους. Στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει μόνο ένα parking, του ΟΛΠ, που συνήθως είναι γεμάτο. Ίσως να φανείς τυχερή και αν επικοινωνήσεις με το λιμεναρχείο να σου δώσουν τις πληροφορείες που χρειάζεσαι. Τα τηλέφωνα είναι αυτά: 210 4124585 και 4511311-14. Γιατί δεν το πέρνετε μαζί σας και να το αφήσετε κάπου στο νησί;
Draculina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Creation νασαι καλά!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!Θα τους τηλεφωνήσω!Θα κατεβαίναμε με ΚΤΕΛ η τραίνο αλλά με τις ώρες που έχουν τα πλοία δεν βολεύει,ειμαστε και πολλοί,συμφέρει το αυτοκίνητο..Λες να το αφήσω στο νησί?Δεν το συζητήσαμε αυτό, θα πάμε μακριά και τα ναύλα θεωρήσαμε ότι θαναι περισσότερα απτην τιμή του παρκινγκ..Τώρα που το λες μπορεί όμως και όχι!Θα τη δω και αυτή τη λύση,ίσως είναι καλύτερα!!Thanks φιλε μου!
Founes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι άλλο το οποίο είναι και τσάμπα είναι και σχετικά ασφαλές! Λοιπόν… πολύ απλά πάτε και αφήνετε το αμάξι στο πάρκινγκ του Σταδίου Καραϊσκάκη (Η είσοδος είναι δωρεάν). Μην το βάλεις όμως στην πρώτη γραμμή, κοντά στο φυλάκιο, μπες και άφησέ το στην δεύτερη είσοδο. Από εκεί λοιπόν παίρνεις το τρενάκι (μια στάση είναι ) και κατεβαίνεις λιμάνι και παίρνεις το καραβάκι για της διακοπούλες!!! Αυτά!
greekboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι άλλο το οποίο είναι και τσάμπα είναι και σχετικά ασφαλές!Λοιπόν… πολύ απλά πάτε και αφήνετε το αμάξι στο πάρκινγκ του Σταδίου Καραϊσκάκη (Η είσοδος είναι δωρεάν). Μην το βάλεις όμως στην πρώτη γραμμή' date=' κοντά στο φυλάκιο, μπες και άφησέ το στην δεύτερη είσοδο. Από εκεί λοιπόν παίρνεις το τρενάκι (μια στάση είναι ) και κατεβαίνεις λιμάνι και παίρνεις το καραβάκι για της διακοπούλες!!! Αυτά! [/quote'] νομιζω η καλυτερη ιδεα....ασε που και ολυμπιακος τωρα ειναι σε προετημασια και δεν εχει αγωνες αρα δεν τηα φοβασαι και για τπτ ταραξιες
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Koukouloforos φρόντισε να παρκάρεις δίπλα μου!!!Πέρα απτις μ@λ@κίες που τόσο πρόθυμα ποστάρετε' date=' αυτό που λες ισχύει??Αυτές οι κόντρες θεσσαλονικιών αθηναίων πια...Εμείς πότε ξεκινήσαμε τι??Βλέπεις δεν ανήκω σαυτη την εκλεκτη μερίδα ανθρώπων και δεν τα ξέρω...Εσύ πάλι όμως!! Anyway αν κάποιος ξέρει κάτι επί της ουσίας ας ποστάρει (σαφής η ερώτηση νομίζω..)[/quote'] Δε νομίζω ότι στερείται βάσης το post του Κουκουλοφόρου. Αν βάλεις σε μεγάλο parking το αμάξι σου δε νομίζω ότι θα το προσέξει και κανένας. Προσωπικά δε θα το άφηνα πχ στο Πασαλιμάνι ακόμα και για την αμυδρή περίπτωση του 0,1% που κάποιος του τη βάραγε να κάνει κάτι. Θυμάμαι περιστατικό στη γειτονιά μου (Νίκαια) που είχαν πυρπολήσει ένα αυτοκίνητο χωρίς προφανή αιτία. Η πυροσβεστική τη μόνη λύση που βρήκε ήταν γιατι οι πηνακίδες του "μοίαζαν κυβερνητικές" άρχιζαν με ΚΥΒ ή κάτι τέτοιο.
Draculina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 @Founes,greekboy Μμμμ,είναι κοντά το Καραισκακη ε??Καλό αυτό!!Ο κόσμος της περιοχής το χρησιμοποιεί το πάρκινγκ?+1 που δεν έχει αγώνες αυτό τον καιρό...Αν παρκάρουν και άλλοι εκεί νομίζω θαναι ασφαλές!!(1 αμάξι μόνο του αποτελεί στόχο,αν και αμα είσαι γκαντέμης...) @DrLo Αχ φίλε μου αυτά φοβάμαι και γω...Και την έχω πάθει αρκετές φορες δυστυχώς(και φοιτήτρια είμαι,κάθε φορά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα,στοιχίζουν αυτά πέρα απτην στεναχώρια και την ταλαιπωρία!!)Σε όλες τις πόλεις συμβαίνουν αυτά!Είναι κάποιες περιοχές εδω στη Θεσ που δεν αφήνεις νύχτα το αυτοκίνητο σου!Αλλά διάφορα έχουν συμβεί ακόμα και σε πολύ ήσυχες γειτονιές!Ο λόγος που απάντησα έτσι στον koukouloforo είναι ότι μίλησε σε α πληθυντικό ("θα σας το κάνουμε γυαλιά καρφιά!" - έβαλε και τον εαυτό του μέσα!) και έθιξε αυτές τις δήθεν βεντέτες βορειων νοτίων...Τέτοιες ιδέες με βρίσκουν κάθετα αντίθετη και δεν ήθελα το topic να εξελιχθεί σε κόντρα θεσσαλονικιών-αθηναίων... Thanks παιδιά για τις συμβουλές σας!!
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δε ξέρω αν συμφέρει από πλευράς χρημάτων ή χρόνου αλλά θα πρότεινα να εξετάσετε την επιλογή να κατεβείτε με τρένο. Το απλό βέβαια είναι πολύ της υπομονής αλλά κοίτα αν υπάρχει intercity που κατεβαίνει μέχρι Πειραιά ή στη τελική αλλάζετε σε Metro/Ηλεκτρικό (ξύνω βορειοελλαδίτικες πληγές ?)
Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Οχι βρε δεν ξύνεις πληγές!!Νασαι καλά!!Το τρένο είναι το 1ο που ρωτήσαμε, έχει νυχτερινό IC για Πειραιά αλλά πάει 48 ευρώ το άτομο μόνο για να πάμε!!(x2 για επιστροφή, x5 τα άτομα, καταλαβαίνεις...).Οπότε τρομάξαμε!!Το ΚΤΕΛ και αυτό είναι 50 ευρώ αλλά πήγαινε έλα τουλ...Η λύση που προτείνεις να αλλάξουμε σε μετρό/ηλεκτρικό είναι και αυτή που πιθανόν να διαλέξουμε,έχει απλό νυχτερινό τρένο με 22 ευρώ πήγαινε ελα για αθηνα!!Λέω τις τιμές και για κάποιον άλλο που πιθανόν την ψάχνει με τα μέσα μεταφοράς...Ναι όντως είναι λίγο της υπομονής το απλό τρένο, αλλά νομίζω θα περάσει η ώρα με την παρέα...Αρκεί να θέλουν όλοι(που ξεσηκώθηκαν τώρα να πάνε άνετα με το αυτοκίνητο!).Πάντως η διαφορά στην τιμή IC-απλό είναι τεράστια!! Thanks DrLo!
blackwar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Αν έχεις κάποιον γνωστό σου και σου κρατήσει θέση (δηλαδή να βάλει αυτός το αμάξι από την προηγούμενη ημέρα και όταν φτάσεις Πειραιά το βγάζει και βάζεις εσύ το δικό σου) απέναντι από την εκκλησία Άγιος Νικόλαος και μέχρι το παρκινγκ του εκθεσιακού κέντρου του ΟΛΠ, βρίσκεις σχετικά εύκολα ειδικά τώρα που έχει φύγει και πολύς κόσμος… και μετά σε 10ʼ το πολύ βρίσκεσαι στο πλοίο.. ..
Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Thanks blackwar!!Αχ καλά θαταν ναχω φιλαράκι κανα παιδί του Πειραιά...Δεν έτυχε δυστυχώς, οι φίλοι μου είναι αθήνα, αρκετά μακριά από το λιμάνι.. Εμείς θαμαστε εκεί πολύ νωρίς το πρωί, οπότε πιστεύω θαχει θέσεις...Μπράβο, να την έχουμε υπόψη την περιοχή!!Βλέπεις δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου την πολη..Νασαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.