Προς το περιεχόμενο

Απο in a Box σε 1 bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση forthnet in a box (384) που ληγει σε κανα 10 μερες και θελω να βαλω 1024 τι μου προτεινετε;;; Αν αλλαξω ταχυτητα θα πρεπει να περιμενω ενεργοποιηση ξανα; Σκεφτομαι να βαλω bill αλλα βλεπω οτι η forthnet sto in a box για 1 χρονο το δινει με Μ.Ο. 26 ευρω και το 1 bill κοστιζει 250 ευρω για 6 μηνες.

Μολις ειδα οτι εβαλαν στο site 25 ευρω το μηνα για αοριστου χρονου.

Δημοσ.

Μολις ειδα οτι εβαλαν στο site 25 ευρω το μηνα για αοριστου χρονου.

Που ακριβώς το είδες αυτό? Εγώ αυτή την στιγμή που κοιτάω είναι ακόμα στα 40euro.

Δημοσ.

Εδώ κοιτά:

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007878

από 81,87€ το ρίξανε στα 25€ το μηνα.

EDIT:Αν δεν είναι κανα τυπογραφικό λάθος γιατί από τη βλέπω και η 512 αορίστου έχει την ίδια τιμη με την 1024.

οποτε πιος ο λόγος να βάλει ο άλλος 512 αφού έχει με τα ίδια χρήματα 1024 και wi-fi router, οποτε κάποιο λάκκο έχει η φάβα!

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά απ'οτι βλέπω όμως μάλλον προυποθέτει ελάχιστη 12μηνη παραμονή στην forthnet.Μάλλον ουσιαστικά είναι σαν τον διπλασιασμό των γραμμών πριν το Σεπτέμβριο , δλδ και να διπλασιαστούν αργότερα δεν το βλέπω η προσφορά αυτή να πάει στα 2M ...

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ μονο το παγιο του τηλεφωνου 13ευρω Και 25 το μηνα στη forthnet. Αλλα ξαναπηρα και τωρα μου ειπαν οτι ισχυει μονο για καινουριες συνδεσεις και για ανανεωση ειναι 42 το μηνα. Αλλα μαλλον λαθος θα εκανε η κοπελα γιατι ακουγεται εντελως χαζο.

Δημοσ.

esteila simera email rwtontas sxetika me thn anabathmisi se 1mbit me 25e kai isxyei ontws opote profanos ekane lathos h kopelia giati mu eipe oti h timh ayth isxyei gia palious kai neous sindromhtes!:-D

Δημοσ.

φίλε δεν αξίζει το 1bill. τηλεφώνησε τους και πες τους ότι θέλεις να πας σε 1024 στην προσφορά που έχουν. αν σου πούνε μα και μου τότε πες ότι το κόβεις και πας σε άλλη εταιρεία. και να δεις ότι θα στο φτιάξουν. επίσης κοίτα και αυτό

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4648

αν είσαι σε περιoxή που το καλύπτουν.

Δημοσ.

Ναι μόνο που αν κοιτάξατε το λιγκ που παραθέτω παραπάνω θα δείτε στην αορίστου έχει ένα αστερίσκο και πιο κάτω λέει πως για την "ειδική τιμή" απαιτείτε 12 μηνη σύμβαση, και αυτή την περίοδο που αναπροσαρμόζονται τα πράγματα από πλευράς του ΟΤΕ καλό θα είναι να μην δεσμευτείς με ετήσιο συμβόλαιο.

*Αναφέρεται σε συνδρομές αορίστου χρόνου με προϋπόθεση χρήσης της υπηρεσίας για 12μήνες, όπου η χρέωση γίνεται ανά δίμηνο και ξεκινάει με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Μετά τους 12 μήνες ακολουθεί αυτόματη τιμολόγηση με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο
Δημοσ.

Δηλαδή αν σου δίνει τα 1024 με 25€ πόσο πιο κάτω μπορείς να τα περιμένεις με τις {ίσως} αναπροσαρμογές του ΟΤΕ; Προσωπικά έκανα την ανανέωση σε 1Bill στα 384 αορίστου (με τους 12 μήνες που αναφέρεις) πριν από 15 ημέρες με τιμή 19.5€ το μήνα, και κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσω να αναβαθμιστεί στα 1024 με αυτή την τιμή. Δε βλέπω τι θα κερδίσω αν δεν το κάνω...

Δημοσ.

Να σου πω….

Είμαι επιφυλακτικός όταν βλέπω τέτοιες προσφορές που θέλουν ντε και καλά να σε δεσμεύσουν για ένα χρόνο.

Γιατί αντίθετα την τρίμηνη (στην ουσία εξάμηνη με τους δώρο μήνες) την έχουν ακόμα σχεδόν διπλάσια τιμή ανά μηνα 42€ περίπου σύνολο 250€; Και δεν μπορούν να δώσουν τρίμηνη (= εξάμηνη) με 150€..

Από αυτό το γεγονός με βάζει σε σκέψεις για τις αναπροσαρμογές που ελπίζουμε όλοι πως θα έρθουν (δηλαδή διπλασιασμός στην γραμμή του ΟΤΕ από τον ίδιο, αλλά όχι και την πρόσβαση από τον ISP γιατί θα σου πει έχεις κάνει ετήσια δέσμευση κύριε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα).

Δημοσ.

Έτσι είναι όντως αλλά από την άλλη αν σου τελειώνει ΤΩΡΑ το box και πρέπει να επιλέξεις κάτι ,να πάρεις την 3+3 πχ 1024 με 41 ευρώ για 6 μήνες ?Μάλλον πάλι συμφέρει η 1024 με 25 και ας δεσμεύεσαι για 6 μήνες παραπάνω...

Δημοσ.

Για όσους θέλουν να κάνουν ανανέωση από box σε 1024 αορίστου με 25€ το μηνα για ένα χρόνο, να μην χαίρονται… γιατί συμφωνά πάντα με οσα γράφει η παρακάτω σελίδα που έπεσε μόλις τώρα μπροστά μου η προσφορά ισχύει μόνο σε νέους συνδρομητές.

Ιδου : http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=166967

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...