Προς το περιεχόμενο

Cd ΤΕΡΑΣ !!!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Ελληνικοι υποτιτλοι με κανουν να πιστευω οτι καποιος τα φερνει χυμα κατα χιλιαδες και εδω τα συσκευαζουν σε 100αδες και επεσε και ενα "λαθος" μεσα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι Ελληνικοι υποτιτλοι με κανουν να πιστευω οτι καποιος τα φερνει χυμα κατα χιλιαδες και εδω τα συσκευαζουν σε 100αδες και επεσε και ενα "λαθος" μεσα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εντάξει μωρέ,άσχημο σου έπεσε??:mrgreen: :mrgreen: Την είδες την ταινία?Παίζει όλη κανονικά ή είναι corrupted??:confused:

Δημοσ.

Τι πρόβλημα? Πολλά είναι τα μαγαζιά που όταν κάνουν λαλακίες σε 1-2 άτομα χάνουν 500 πελάτες απλά επειδή οι 1-2 πελάτες διηγήθηκαν την ιστορία τους σε ένα forum! Και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι σωστό και δίκαιο.

Δημοσ.

Νταξ...Απλα λαλακια.Λογικα θα παιρνουνε cdια και θα τα συσκευαζουνε μονοι τους.μεσα σε ολα αυτα βρεθηκε και 1 που ειχε μεσα το τοκυο ντριφτ(σορρυ αλλα η ταινεια σπερνει οπως και το Χ μεν 3 που ητανε τουμπανο.Ναι μεν αισχρο σεναριο αλλα ποιο F&f ειχε σεναριο της προκοπης.Αυτο δεν ειχε μονο καλα αμαξια...Ειχε και ΤΟΥΜΠΑΝΑ)Θα μπορουσε τα δισκακια που ειχε μεσα να ητανε ολα καμενα η να ειχανε ολα μεσα ταινειες.

Αυτα κανουνε τα μαγαζακια(ακομα και τα γωνιακα εχουνε κανει αναλογες λαλακιες)του ιντερνετ και μετα ανρωτιουνται οι Ευρωπαιοι:"Μα γιατι ειναι τοσο χαλια η ιντερνετικη αγορα στην Ελλαδα?Γιατι δεν την εμπιστευεστε?".Τωρα...τι να τους πεις?

Δημοσ.
Τι πρόβλημα? Πολλά είναι τα μαγαζιά που όταν κάνουν λαλακίες σε 1-2 άτομα χάνουν 500 πελάτες απλά επειδή οι 1-2 πελάτες διηγήθηκαν την ιστορία τους σε ένα forum! Και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι σωστό και δίκαιο.

Δεν ξερει κανεις αν την "λαλακια" την εκανε το καταστημα ή ο προμηθευτης του...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει, είναι μεν περίεργο, αλλά δεν νομίζω ότι έγινε επίτηδες... Δεν βλέπω κάποιο λόγο...

Ούτε παίζει θέμα χρηματικό πιστεύω. Μας χρεώνουν καθημερινά τόσα και τόσα παραπάνω σε πολύ απλά πράγματα... Δεν με πειράζει και πολύ που ένα δισκάκι των 20 - 30 λεπτών μπορεί να βγεί χαλασμένο... μόνο αν έχει data μην έχει και κανέναν ιό...

Βέβαια το ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους και είναι η συγκεκριμένη ταινία, το τοποθετεί χρονικά μέσα στις τελευταίες δυο - τρεις εβδομάδες νομίζω...

Πάντως κατά την γνώμη μου δεν είναι σωστό να αναφέρονται ονόματα και εταιρείες, γιατί κανείς δεν ξέρει που και πώς παράγονται - συσκευάζονται - διανέμονται...

Κι αν δηλαδή αυτό το μαγαζί τα πήρε σφραγισμένα; Πώς θα μπορούσαν να ξέρουν τί έχουν μέσα;

Σίγουρα το θέμα της ποιότητας και το αν παίρνουμε τελικά αυτά που πληρώνουμε υφίσταται... ίσως μάλιστα δεν υφίσταται και όσο θα έπρεπε...

Δημοσ.

Λοιπόν, τους ιδιοκτήτες του εν λόγω καταστήματος δεν τους γνωρίζω προσωπικά ούτε την πρακτική που ακολουθούν στα blanks για να εκφέρω άποψη.

Κατά κανόνα όμως, τα TDK media φτάνουν σε μεγαλύτερες συσκευασίες - από όποιο εργοστάσιο [εκτός Ευρώπης πια] τα αγοράζουν - στην TDK Hellas κ σφραγίζονται εν Ελλάδι.

Αν μιλάμε για τη συνηθισμένη συσκευασία της κορίνας που όλοι γνωρίζουμε, ο καθένας από μας θα μπορούσε να τα "σφραγίσει" με ένα κομμάτι θερμοσυστελλόμενο σελοφάν κ ένα πιστολάκι για τα μαλλιά, σπίτι του!

/sc

Δημοσ.

an sas epefte omws sta xeria kanena dvdaki poy na exei mesa paris hilton h kati analogo, oloi apo ekei 8a agorazate :P

k egw agorazw dvdz apo a8hna, moy ta stelnoyn se korina, alla ta agorazoun xyma k aytoi k to kserw...

ean einai moyfa h oxi to diskaki, to blepeis apo to part no, oxi apo ti grafei panw...

Δημοσ.
an sas epefte omws sta xeria kanena dvdaki poy na exei mesa paris hilton h kati analogo' date=' oloi apo ekei 8a agorazate :P

[/quote']

Φίλε μου αν θέλαμε τέτοια υπάρχει και ο θείος Τόρρεντ από την Αμερική....Να'ναι καλά ο άνθρωπος....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
an sas epefte omws sta xeria kanena dvdaki poy na exei mesa paris hilton h kati analogo' date=' oloi apo ekei 8a agorazate :P

k egw agorazw dvdz apo a8hna, moy ta stelnoyn se korina, alla ta agorazoun xyma k aytoi k to kserw...

ean einai moyfa h oxi to diskaki, to blepeis apo to part no, oxi apo ti grafei panw...[/quote']

βρήκες και εσύ την θεογκόμενα τώρα.....! ας έλεγες κάποια άλλη. Αν είχε την Paris πάντως... όχι δεν θα ξανά αγόραζα από εκεί! :P

Δημοσ.

Παιδιά ΜΗΝ κουράζεστε!Τι δισκάκι αυτό είναι τεχνολογικό επίτευγμα και αποδικνύει την δυνατότητα του Plextor GIGAREC!!!!!!!Μαζί με το αντιγραφικό δώρο και ένα δισκάκι γραμμένο από αυτό!!!!

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεεχεεχεχχεχεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...