Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Λοιπον το cd ειναι TDK και το δικο μου.Δικιμασα αλλα 5-6 πιο κατω και ειναι αδεια.Το που πρεσσαρροντε που να ξερω...Αυτα που γραφει στον διαφανο μικρο δακτυλιο δυσκολευομαι να τα διαβασω (εχω και καποια ηλικια και ο γιος μου ειναι διακοπες...) :mrgreen:
giankyr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Έλα αφού φαίνεται ότι είναι TC ή TS, και υπότιτλοι κυκλοφορούν εδώ και αρκετές μέρες.. Εδώ το DaVinci Code κυκλοφόρησε σε TC ή TS 2-3 μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα και οι ελληνικοί subs 1 βδομάδα αργότερα!
firewalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Από "κάτω" τι χρώμα έχει? Αν έχει μωβ ή ιώδες μάλλον για dvd πρόκειτε. Επίσης το μέγεθος των αρχείων μπορεί να είναι ψεύτικο. Από αύριο που θα είμαι Αθήνα έρχομαι αν κερνάς καφεδάκι. Αν έχεις το Nero δες με το εργαλείο CD-DVD Speed τι πληροφορίες δίνει για τον δίσκο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Από "κάτω" τι χρώμα έχει? Αν έχει μωβ ή ιώδες μάλλον για dvd πρόκειτε. Επίσης το μέγεθος των αρχείων μπορεί να είναι ψεύτικο. Από αύριο που θα είμαι Αθήνα έρχομαι αν κερνάς καφεδάκι. Αν έχεις το Nero δες με το εργαλείο CD-DVD Speed τι πληροφορίες δίνει για τον δίσκο. Σωστος...Το nero στο πληροφοριες δισκου δινει 512ΜΒ μονο. :mrgreen: Το καφεδακι ισχυει.
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Σωστος...Το nero στο πληροφοριες δισκου δινει 512ΜΒ μονο. :mrgreen: Το καφεδακι ισχυει. Να έρθω κι εγώ για καφέ??Έχω μεγάλη περιέργεια να το δω.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Να έρθω κι εγώ για καφέ??Έχω μεγάλη περιέργεια να το δω..... Φυσικα... :-D
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 καποιο λαθος θα εγινε και βαλανε ενα dvd μεσα με ετικετα cd
dim_b Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το θέμα όμως είναι πως βρέθηκε ένα CD (ή DVD) γραμμένο με πειρατική ταινία μέσα σε κορίνα με επώνυμα CD που υποθέτω ότι θα ήταν σφραγισμένη. Μήπως τελικά τα επώνυμα CD/DVD που πουλάνε κάποια καταστήματα δεν είναι και τόσο επώνυμα; :roll:
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το θέμα όμως είναι πως βρέθηκε ένα CD (ή DVD) γραμμένο με πειρατική ταινία μέσα σε κορίνα με επώνυμα CD που υποθέτω ότι θα ήταν σφραγισμένη.Μήπως τελικά τα επώνυμα CD/DVD που πουλάνε κάποια καταστήματα δεν είναι και τόσο επώνυμα; :roll: Τέτοιες σκέψεις προκαλούν πανικό,μην τις ξεστομίζεις έτσι απότομα.... Μπρρρρρ,ανατρίχιασα.....:-? :-? :-? :-?
Dark_son20 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 i tenia miazei me to superman kai oxi me to tokyo drift...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ε σιγά...θα τη δει ο Γιάννης και θα μας πει για ποια ταινία πρόκειται....Ε Γιάννη?? :)
kobi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ma einai dynaton korina sfragismenh na exei tainia k malista me ellinikous ypotitlou? Profanos k einai maimou...... Twra gia to megethos mallon kapio lathos tha exei. H apla einai DVD me lathos maimou etiketa. File giannh h tainia einai se DVD morfh apo oti egrafes, swsta? Den einai VCD? Rwtaw giath h poiothta einai psiloxalia sth photo. Otan to koitas me to nero tools h CD-R info ti plirofories leei gia to CD...apokalypsh..... An breis kati neo enoimerose mas na mathoume ti ginete.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Νομιζω οτι η παρακατω εικονα τα λεει σχεδον ολα ....Βεβαια ολα εκτος το πως βρεθηκε σε σφραγισμενη κορινα των 100 cd.
kobi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 File ti na pw? Apolayse thn tainia sou!!!!!!!!!!!!! Pantos prepei na mathoume pws brethike, gia na min mas pianoun orismenoi gia malakes......
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τι στα κομμάτια,πραγματικά πολύ παράξενο....Έχεις δοκιμάσει να το αντιγράψεις σε άλλο cd?Λέμε τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.