Προς το περιεχόμενο

Cd ΤΕΡΑΣ !!!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το cd ειναι TDK και το δικο μου.Δικιμασα αλλα 5-6 πιο κατω και ειναι αδεια.Το που πρεσσαρροντε που να ξερω...Αυτα που γραφει στον διαφανο μικρο δακτυλιο δυσκολευομαι να τα διαβασω (εχω και καποια ηλικια και ο γιος μου ειναι διακοπες...) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα αφού φαίνεται ότι είναι TC ή TS, και υπότιτλοι κυκλοφορούν εδώ και αρκετές μέρες.. Εδώ το DaVinci Code κυκλοφόρησε σε TC ή TS 2-3 μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα και οι ελληνικοί subs 1 βδομάδα αργότερα!

Δημοσ.

Από "κάτω" τι χρώμα έχει? Αν έχει μωβ ή ιώδες μάλλον για dvd πρόκειτε. Επίσης το μέγεθος των αρχείων μπορεί να είναι ψεύτικο. Από αύριο που θα είμαι Αθήνα έρχομαι αν κερνάς καφεδάκι.:) Αν έχεις το Nero δες με το εργαλείο CD-DVD Speed τι πληροφορίες δίνει για τον δίσκο.

Δημοσ.
Από "κάτω" τι χρώμα έχει? Αν έχει μωβ ή ιώδες μάλλον για dvd πρόκειτε. Επίσης το μέγεθος των αρχείων μπορεί να είναι ψεύτικο. Από αύριο που θα είμαι Αθήνα έρχομαι αν κερνάς καφεδάκι.:) Αν έχεις το Nero δες με το εργαλείο CD-DVD Speed τι πληροφορίες δίνει για τον δίσκο.

Σωστος...Το nero στο πληροφοριες δισκου δινει 512ΜΒ μονο.:mrgreen: :mrgreen: Το καφεδακι ισχυει.

Δημοσ.
Σωστος...Το nero στο πληροφοριες δισκου δινει 512ΜΒ μονο.:mrgreen: :mrgreen: Το καφεδακι ισχυει.

Να έρθω κι εγώ για καφέ??Έχω μεγάλη περιέργεια να το δω.....:mrgreen:

Δημοσ.

Το θέμα όμως είναι πως βρέθηκε ένα CD (ή DVD) γραμμένο με πειρατική ταινία μέσα σε κορίνα με επώνυμα CD που υποθέτω ότι θα ήταν σφραγισμένη.

Μήπως τελικά τα επώνυμα CD/DVD που πουλάνε κάποια καταστήματα δεν είναι και τόσο επώνυμα; :roll:

Δημοσ.
Το θέμα όμως είναι πως βρέθηκε ένα CD (ή DVD) γραμμένο με πειρατική ταινία μέσα σε κορίνα με επώνυμα CD που υποθέτω ότι θα ήταν σφραγισμένη.

Μήπως τελικά τα επώνυμα CD/DVD που πουλάνε κάποια καταστήματα δεν είναι και τόσο επώνυμα; :roll:

Τέτοιες σκέψεις προκαλούν πανικό,μην τις ξεστομίζεις έτσι απότομα.... Μπρρρρρ,ανατρίχιασα.....:-? :-? :-? :-?

Δημοσ.

Ma einai dynaton korina sfragismenh na exei tainia k malista me ellinikous ypotitlou? Profanos k einai maimou......

Twra gia to megethos mallon kapio lathos tha exei. H apla einai DVD me lathos maimou etiketa.

File giannh h tainia einai se DVD morfh apo oti egrafes, swsta? Den einai VCD? Rwtaw giath h poiothta einai psiloxalia sth photo.

Otan to koitas me to nero tools h CD-R info ti plirofories leei gia to CD...apokalypsh.....

An breis kati neo enoimerose mas na mathoume ti ginete.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...