Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Αφου το ειδα κι αυτο ....:twisted: :twisted: :twisted: Αντεγραφα κατι μουσικα cd (απο original δικα μου εννοειται κυριε γαβ - γαβ ) βαζω στο Plextor-ακι ενα που πηρα απο την μεση σχεδον μιας κορινας με 100 αδεια δισκακια...Ολα καλα μεχρι που μου ανοιγει το γνωστο παραθυρακι να επιλεξω προγραμμα που θα δω το δισκακι !!!! :neutral: :neutral: :neutral: Αν ειναι δυνατον λεω !!!!!! Ανοιγω με τον explorer το δισκακι και ιδου το θαυμα !!!!!!!! Το δισκακι των 700ΜΒ ειχε ενα φακελο audio_ts και ενα video_ts !!!!!!!! :oops: :oops: :oops: O φακελος με τα video ειχε δυο μερη !!!!! Αποσπασματα απο προσφατες ταινιες που παιχτηκαν στους κινηματογραφος και μια ολοκληρη ταινια !!!!!! Ολα με Ελληνικους υποτιτλους με οτι σημαινει αυτο !!!! :mrgreen: Και το μεγεθος αυτων: 2,69GB !!!!!! :-D Μεσα σε ενα cd των 700ΜΒ οπως εγραφε τουλαχιστον !!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Πηρα τηλ το καταστημα που τα ειχα παρει και φυσικα ολα τους φανηκαν ...κινεζικα και αν και δεν μου το ειπαν νομιζαν οτι μιλανε με καποιον μ@λ@κ@ !!!! Το cd τερας ομως το εχω εγω και οποιος θελει να το δει κερναω και καφεδακι !!!! Επειδη δεν κρατησα την αποδειξη αγορας απο το e-shop καταστημα δεν αποκαλυπτω το ονομα του και την παρα πολυ γνωστη μαρκα cd !!!!! Εκτος και μου το επιτρεψει καποιος mod. Αυτα !!!!!!! :confused: :confused:
mangrill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 mia foto tou diskakioy den tha itan kai asximi idea.mpros - pisw an ginete.pantws mou akougete ligo koufo,an kai eixa akousei gia kati paromoio prin arketo kairo.
andr3as Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν βγάζεις καμια φώτο για να το δούμε οπτικά? Γράφει επάνω CD-R?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν βγάζεις καμια φώτο για να το δούμε οπτικά?Γράφει επάνω CD-R? Ναι ρε παιδια CD-R80 700MB 80 MIN UP TO 52x SPEED γραφει !!!!! Οποιος θελει το πιστευει. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ποιά ταινία είχε ? Απο οσο ειδα δεν εγραφε τιτλο ουτε την ξερω.Στα αποσπασματα ειχε και απο την Προφητεια.
MetallicA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Έχεις μήπως CD reader (όχι dvd reader) για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι CD και όχι DVD? Αν και δεν νομίζω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ποιά ταινία είχε ? Ισως αυτη η εικονα σας λεει κατι:
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Έχεις μήπως CD reader (όχι dvd reader) για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι CD και όχι DVD? Αν και δεν νομίζω... Εχω cd και dvd player TEAC και αντιστοιχο γραφτηρι Plextor.
MetallicA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Fast Furious Tokyo Drift Το είδα τις προάλλες στο cinema....
mike8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ti les twra? ayto na deixnei kapoiou eidous periergi sxesi? ti marka einai ta cd telika mporeis na mas peis? Mporoume na vroume pou pressarontai?
androu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Για κοίτα και τα υπόλοιπα (απο κάτω) να δείς εαν είναι γραμμένα+ εαν είναι μπορεί να έχει και άλλες ταινίες!
MetallicA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν βάζεις αν μπορείς και κανένα άλλο screenshot? Αν και είμαι σίγουρος ότι ο ξανθός έχειμια κόκκινη viper και είναι η πρώτη κόντρα που γίνεται στην ταινία...Απλά λίγο περίεργο να έχει μια τόσο καινούργια ταινία κ με υπότιτλους... Η ταινία αρχίζει με κάτι παιδιά που μπαίνουν στο σχολείο και τους κάνουν σωματικό έλεγχο????
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Φίλε Γιάννη όντως πολύ παράξενο!!!Είχα ακούσει παλιότερα μια παρόμοια περίπτωση με κάποιον που αγόρασε dvd άγραφα(νομίζω TDK)και μέσα σε αυτά υπήρχε και ένα που χώραγε πολύ πολύ περισσότερο από ένα κανονικό dvd-5.Και ασφαλώς το dvd player ούτε καν το διάβαζε...Ποιος ξέρει....Το δοκίμασες σε cd player να δεις αν το διαβάζει??Άμα υπάρχουν και άλλα τέτοια να πάμε να πάρουμε κι εμείς.... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.