Προς το περιεχόμενο

apories gia otenet 1024 me 26€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια εχω βαλει στο ματι την ΟΤΕΝΕΤ 10124 με 26€ (που διαφημιζει και η tv )

και εχω καποιες αποριες (αν ξερει καποιος τι γινεται με αυτη την προσφορα:

1. Επειδη δεν την βρηκα απο τον Οτε της περιοχης μου και θα την φερουν του αγιου π... ανημερα. Αν την αγορασω απο Πλαισιο π.χ. υπαρχει διαφορα στην τιμη (απο τα 26Ε ??) ..γιατι στο πλαισιο βρηκα μεν το wireless kit OTENET αλλα δεν λεει για 26E τον μηνα. ( http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Catalog_Id=16&Product_Id=323091 )

2. Αν αργησουν να την ενεργοποιησουν λογω πχ ελειψης ports στο Dslam

η για οποιαδηποτε λογο αργησει ο ΟΤΕ εγω ειμαι καλυμενος??

Απο ποτε μετραει η προσφορα?? αποτην ημερα αγορας?ενεργοποιησης?Αιτησης? (γιατι ισχυει μεχρι 31/7/06 και φοβαμαι μηντην χασω)

Δημοσ.

1. Το Πλαίσιο, όπως και ο Γερμανός και το ΟΤΕshop κλπ κλπ είναι εμπορικοί αντιπρόσωποι της ΟΤΕνετ και υποχρεούνται να ακολουθούν τα εκάστοτε τιμολόγια. Δεν πουλάει μόνο ο ΟΤΕ, ΟΤΕνετ.

2.Εφόσον το αγοράσεις, πληρώνεις το πακέτο που αγόρασες και η χρέωση αρχίζει από την ενεργοποίηση της γραμμής, δλδ αν δεν βρεθούν αμέσως πορτες, δεν πληρώνεις τπτ, ενώ όταν βρεθούν θα πληρώνεις το συμφωνημένο ποσό και όχι την όποια τιμή θα ισχύει τότε.

Δημοσ.

episis na prostheso oti exeis dikaioma efoson i grammi sou einai mentheoritika energopoiimeni alla stin praxi iparxei kapoio provlima mporeis na zitiseis na xekinisei i sindromi sou apo tin stigmi pou tha pexeis,mporei 1 iouniou o ote na pei to ok 2 na to dosei o provider to ok kai esi logo provlimatos x,y na pexeis stis 20 iouniou.mporeis na zitiseis na xekinisei i sindromi sou apo tis 20.to dexontai oi isp.

Δημοσ.

kai ego aoristou xronou 384 eixa alla prin apo kamia 20aria meres eixe vgalei o otenet mia prosfora 512 sthn timh tou 384 kai apo ti stigmh pou exo aoristou xronou aftes oi prosfores isxioun kai gia mena.Etsi sineidhtopoihsa oti h grammh mou exei anavathmistei edo kai kapoies meres kai afto to katalava apo thn afkshsh stis taxithtes mou.Mhpos isxiei kati paromoio gia afthn thn prosfora?

Δημοσ.
Εγώ έχω αορίστου OTENET 384. Μπορώ να την αναβαθμίσω σε 1024 με 26 ευρώ το μήνα;

Βεβαίως και μπορείς να το κάνεις. Εγώ από OnDSl Economy 1000 την άλλαξα μετά το δίμηνο σε OnDSL Home, πάντα 384. Πλήρωσα την ενεργοποίηση της Home και μετά στον επόμενο λογαριασμό δεν ήξερα τι πλήρωνα και τι με χρέωναν! Τέλος πάντων, το σύννεφο έφυγε και ξέρω τι πληρώνω.

Μόνο που βλέπω ότι η 1024 της OTEnet είναι φαρμακείο μπροστά σε αυτήν της Vivodi, με 15 ευρώ διαφορά! Ψάξτο πριν κάνεις ότι είναι να κάνεις! Για να μην παρεξηγούμε, δεν αναφέρομαι σε κάποιο πακέτο, αλλά σε αορίστου 1024.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...