kolabrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά ...ζητάω τα φώτα σας...καθώς το desktop τα χει παίξει.. ΕΔΩ και 2 μερες το pc έχει τρελαθεί. Τα γράμματα απο τα παράθυρα του mozilla δείχνουν ξεθωριασμένα,τα γράμματα σε κάθε σελίδα δείχνουν επίσης ξεθωριασμένα...(ακόμα ..όταν ανοίγω το λεξικό magenta τα γράμματα είναι και εκεί ξεθωριασμένα!) παρτε μια γεύση http://rapidshare.de/files/26518615/ksethoriasma.JPG.html χθές ενώ έκανα chatting στο messenger, πήγα να στείλω ένα voiceclip(windows live messenger ) , η οθόνη έσβησε και ξαναάνοιξε,κόλλησε και μετά απο 2 δευτερόλεπτα έκανε restart μόνο του το pc.! Αφού έγινε η επανεκίνηση , μου έβγαλε σφάλμα ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών... (ιστορικό Pc : ΠΡΙΝ 6 μήνες format, p4 2,4 256mb, geforce 64 mx 440, με mozilla 1.5(πριν 2μερες έκανα Update+skin ''noia 2.0''), έχω avast protection,με ενεργοποιημένο firewall, δεν παίζει ιός) τις πταίει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 [...] Αφού έγινε η επανεκίνηση ' date=' μου έβγαλε σφάλμα ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών... [...'] Μήπως η κάρτα γραφικών; Δοκίμασες να βάλεις μια άλλη κάρτα να δεις αν συνεχίζεται η ίδια συμπεριφορά; ΥΓ: Το topic μεταφέρεται στις Κάρτες Γραφικών και Ήχου αφού δεν έχει σχέση με το Software.
koukouloforos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 κατά την γνώμη μου αυτά είναι artifacts από την κάρτα γραφικών. Τα έχω δει σε κάρτες με overclocking ή κάρτες που ζεστένονται πολύ. Για δες μήπως και σου χάλασε καμιά ψύχτρα της καρτας. Επίσης μπορεί να είναι και drivers
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κανα παιχνιδακι δοκιμασες να παιξεις ; Δεν μου μοιαζουν για artifacts...
Michalakhs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 εχεις δοκιμασει να αλλαξεις την γραμματοσειρα ? δες αν το κανει σε ολες
kolabrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 παιχνιδια δεν παιζω, τα εχω παρατησει, update τους drivers εχω να κανω εδω και 1 χρονο περιπου,(bios εκδοση 4,κατι) όταν ανοιξα το κουτι,ειδα οτι ηταν ζεστή η κάρτα παρόλο που το ανεμιστηρακι δουλευει μια χαρα. το θεμα ειναι οτι κολλαει και το Pc στα καλα του καθουμενου, δηλ. σβηνει η οθονη για 2 δευτερα και μετα ξαναανοιγει κανονικα(χωρις να κανει reset) οταν πηγα να ανοιξω την webcam εκανε restart μονο του...
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τα ίδια κάνει και η δικιά μου τελευταία, ψηφίζω υπερθέρμανση.
kolabrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τα ίδια κάνει και η δικιά μου τελευταία, ψηφίζω υπερθέρμανση. Αρα πάμε για καινούρια κάρτα..? ή περιμένουμε να έρθουν τα κρύα μπας και έρθει στα ισα της? ή περιμένουμε μέχρι να τα φτύσει?
kolabrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Παιδεια....λολ!!!! μου εβγαλε το εξης μηνυμα μολις ανοιξα το Pc σε ενα μικρο παράθυρο messenger service : STOP! WINDOWS REQUIRE IMMEDIATE ATTENTION Windows has found 55 critical system errors To fix the errors please do the following Download registry update from http://www.regfixit.com Install Rgistry Update Run Registry Update Reboot your computer FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO SYSTEM FAILURE!
Compaq99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Psaxe sto google gia apenergopoihsh messenger service gia ton typo toy leitoyrgikoy sou
kolabrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μολις ανοιξα το Pc, και ειχε ενα κιλο σκονη το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων.....! να το κατεβασω το registry update απο το site η ειναι κανενα bug? τελικα να παρω αλλη καρτα? να περιμενω να αλλάξει συνηθειες καθως την καθάρισα..μετα απο 3 χρόνια?
akomvos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το μήνυμα που πήρες ειναι διαφημιστικό. Μην το κατεβάζεις. Δοκίμασε μια άλλη κάρτα απο κανέναν φίλο, έστω και παλιά πριν προχωρήσεις σε αγορά.
takistmr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 kolabrou πρεπει να κλείσεις το messenger service γιατι θα σου στέλνουν μηνύματα συνεχώς!!!
kolabrou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 το εκλεισα.. τι ειναι παλι αυτο? bug των xp?
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Περίπου. Εγώ δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, εξάλλου είναι παλιό το πισί και τα περιμένω κάτι τέτοια. Σε λίγο που θα το σκάσω για ένα μήνα και θα είναι κλειστό, ελπίζω να ξελαμπικάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.