costas ioannoy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 φιλε ;Δημητρη; Εχω περασει απο ΟΤΕ 384/128 μετα απο HOL με την περσινη προσφορα του ram και τωρα εχω forthnet 512/128. Δεν θα αναφερθω σε λεπτομερειες παντως συμφωνω οτι ολοι oi provider ειχαν τα + και τα - τους. Πιο ευχαριστημενος απο ταχυτητες (μονο απο αυτο) ειμαι τωρα με τη forthnet. Αν αναφερεσαι σε καθυστερησεις στις ενεργοποιησεις των γραμμων υπευθυνος κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ο ΟΤΕ και ειδικοτερα για την περιοχη μου εχω πολλες ιστοριες να πω ... Απλα δεν νομιζω οτι πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα δηλαδη μονο ο ΟΤΕ και κανενας αλλος........
Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ...ο οποίος μου απέδειξε ενεργοποιώντας την γραμμή σε σύντομο χρονικό διάστημα... Γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι ο ΟΤΕ εφαρμόζει τακτικές (από απλά ανήθικες μέχρι παράνομες) σκόπιμης καθυστέρησης παροχής σύνδέσεων στους άλλους ISP's. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τέτοιοες συμπεριφορές και να κινηθεί ανάλογα. Και όπως έχω ματα-ξαναπεί, ας μην ανάγουμε το προσωπικό μας βίωμα/ταλαιπωρία σε κανόνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.