kgliat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δελτίο Τύπου: Mbps σε τιμές Kbps; Kι όμως είναι δυνατόν... μόνο από τη Vivodi Εσείς είστε ακόμα στα... Kbps; Ώρα να μπείτε στη... μεγάλη κατηγορία με τις νέες, απίστευτες προσφορές της Vivodi που σας παρέχουν το πιο γρήγορο, ευρυζωνικό σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Απογειωθείτε στο Internet με: DSLcube στη super ταχύτητα των 2Mbps: Αποκτήστε τον καινοτόμο κύβο της Vivodi, ανεβάζοντας την ταχύτητα από 512Kbps στα 2Mbps για το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας και στο 1Mbps για το δίκτυο του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα.* Μόνο με 99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για 5 μήνες! Η προσφορά περιλαμβάνει εξοπλισμό modem /router και ενεργοποίηση ADSL. *Επιλέγοντας ελάχιστη διάρκεια σύμβασης τους δώδεκα μήνες Ισχύει για αιτήσεις ενεργοποίησης συνδρομών έως 31/8/2006 Συνδέσεις στα 1Mbps και 2Μbps από 15 και 19 ευρώ αντίστοιχα το μήνα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ): Όλα πληρωμένα, απεριόριστη πρόσβαση για ασταμάτητο downloading στις υψηλότερες ταχύτητες, στις πραγματικά χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με το νέο τιμοκατάλογο προπληρωμένων ADSL συνδρομών της Vivodi, τα δεδομένα του broadband Internet αλλάζουν, για μια ακόμη φορά, τόσο για τους νέους όσο και για τους υφισταμένους συνδρομητές της εταιρείας που επιλέγουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Ακολουθεί ενδεικτικός τιμοκατάλογος προπληρωμένων συνδρομών. ADSLaccess + DSLnet Dynamic - Προπληρωμένα πακέτα Tαχύτητα Shared LLU Full LLU AΡΥΣ . 6 Μήνες 12 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες 1024/256 109,00 ? 179,00 ? 139,00 ? 209,00 ? 199,00 ? 269,00 ? 2048/640 159,00 ? 229,00 ? 189,00 ? 259,00 ? - - Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Vivodi διατίθενται τηλεφωνικώς στο 13880, στα καταστήματα Πλαίσιο, στο e-shop.gr και στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της Vivodi. http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=418
freelove Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 egw pou eimai eimai sundromitis 1024/256 edw kai 3 xronia apo 35 eurw pou plirono poso tha dwso meta tin prosfora?
antonis4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ayto einai to provlima gia olous emas tou aoristou xronou.....ego eimai sta 2mbit kai den leei na plhrono 67 euro kai h examhnh na bgainei sta 28 euros to mhna peripou.....
ababapanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 nomizw pos apo septemvri pou o ote tha anavathmisei dwrean tis grammes apo 1024 se 2mb , den nomizw oti simferei auti i prosfora katholou
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Γενικώς, έχουν βαλθεί τελευταία οι Provides να προσπαθούν να μας μαντρώσουν για 12 μήνες, ντε και καλά. Αντισταθείτε παίδες! 6μηνες και πολύ είναι...
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Τι να αντισταθουμε,εγω πηρα 512Κ και μοντεμ με 9Ε το μηνα και πηγαινω σα τον ταρζαν στην διαφημιση της Q. Αλλα vivodi δεν θα βαζα ποτε και ας υποσχονταν 10Μ με 1Ε το χρονο,εταιρεια-φαντασμα
HamerZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Προσωπικά θα είμαι πρόθυμος να πάω σε 12μηνο συμβόλαιο αλλα μόνο όταν αποφασήσουν να ξυπνήσουν και να ακολουθήσουν την πολιτική των Αγγλικών BT και NTL (πάντα λόγο προσωπικής εμπειρίας). Δηλαδη αν αποφασίσουν μέσα στους 12 μήνες να ανεβάσουν την ταχύτητα των πακέτων τους, να μην ισχύει μόνο για τους νέους πελάτες αλλά και για τους ήδη υπάρχοντες. Έτσι ένα ωραίο πρωϊνό να μου τηλεφωνήσουν και να μου πουν σας ανεβάζουμε την γραμμή στην χ ταχύτητα εντελός δωρεάν για το υπόλοιπο του συμβολαίου. Τώρα βέβαια, το πότε θα μεγαλώσουν και θα βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια κτλ ένας θεός ξέρει.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Αλλα vivodi δεν θα βαζα ποτε και ας υποσχονταν 10Μ με 1Ε το χρονο,εταιρεια-φαντασμα Ας μπω στην διαδικασία να ξαναζητήσω να μην γενικεύουμε. Εγώ δηλαδή που την έχω 6 μήνες, με 99% uptime και 55Κ download 24/7 (και μια χαρά εξυπηρέτηση μέσω mails), τι είμαι? Πιο όμορφος? Ανά περιοχή, η κατάσταση είναι διαφορετική...
marios1957 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ας μπω στην διαδικασία να ξαναζητήσω να μην γενικεύουμε. Εγώ δηλαδή που την έχω 6 μήνες, με 99% uptime και 55Κ download 24/7 (και μια χαρά εξυπηρέτηση μέσω mails[/font']), τι είμαι? Πιο όμορφος? Ανά περιοχή, η κατάσταση είναι διαφορετική... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ on-line τις υπηρεσίες τους,γιατί πιό γρήγορα θα έβρισκες κοκοράκια βαλβίδων για XLS 500 στα υπόγεια του Σαρακάκη,παρά μια γραμμή και έναν εύκαιρο που να ξέρει απ΄αυτούς. Btw,Vivo έχω και από Σεπτέμβρη που λήγει,πάλι Vivo θα βάλω,διότι ως γνωστόν στους στραβούς μονόφθαλμος βασιλεύει.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 LOL! Kαλά κάνεις και το τονίζεις Marie, γιατί ισχύει. Στις φορές που πήρα τηλ. δεν βρήκα άκρη. Με τα mails λοιπόν, απο μακριά κι αγαπημένοι. Και εγώ μέσα στην βδομάδα ανανέωνω (επειδή δεν μου έχουν δώσει λόγο για να μην το κάνω).
dimpouz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μακριά απο τα μικρομάγαζα....καλύτερα να δώσεις 5 ευρω παραπάνω στον ΟΤΕ και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αφού δοκίμασα Forthnet, Vivodi kai HOL μόνο στον ΟΤΕ βρήκα αξιοπιστία,ταχύτητα και εξυπηρέτηση. Οι υπόλοιποι ειναι απλά απατεώνες...και οι περισσότεροι απογοητευμένοι ειναι αυτοί που έκαναν το λάθος να τους δοκιμάσουν....όσοι περίμεναν 2-3 μήνες για να δουν DSL ξέρουν πολύ καλα..τι εννοώ
costas ioannoy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μικρομαγαζα Forthnet, Vivodi και HOL και μονο ο ΟΤΕ εχει αξιοπιστία,ταχύτητα και εξυπηρέτηση. LOL!!!!!
dimpouz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 φίλε κώστα μπορεί εγώ να τρελάθηκα αλλά αν κάνεις μια έρευνα απλή θα δεις ότι μόνο όσοι επέλεξαν άλλον ISP εκτός απο ΟΤΕ ταλαιπωρήθηκαν...όσοι επέλεξαν ΟΤΕ απλά πλήρωσαν κάτι παραπάνω.... στην Forthnet χάθηκαν τα email μου απο server τους και δεν τα βρίσκαμε...όσο για την ταχύτητα τους καταπληκτικη 128 kbps ολόκληρα..(πλήρωνα 384)..μόλις δοκίμασα demo otenet τα πάντα δούλεψαν...ετσι απλά στην Vivodi άλλη ιστορία..χάθηκε η αίτηση..ακυρώθηκε η αίτηση 2 φορές..μου έλεγαν ότι η περιοχή δεν υποστηρίζει DSL ενώ τους εξηγούσα οτι είχα στο παρελθον και άλλα πολλά...ευτυχως τελειωσε το 3 μηνο της για HOL άστο καλύτερα....όσο πιο αργά πας τόσο καλύτερα...μπαμπά μην τρέχεις... και αφού είχα δοκιμάσει όλους τους καραγκιόζηδες πήγα στον τελευταίο ο οποίος μου απέδειξε ενεργοποιώντας την γραμμή σε σύντομο χρονικό διάστημα και δουλευοντας η γραμμή σωστά οτι αξιζε τα πέντε ευρω παραπάνω..
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ξέρει κανείς αν τα τελευταία 2-3 χρόνια η Μεγαλο-Vivodi έχει φιλοτιμηθεί να υποστηρίξει νέες περιοχές. Ωραία είναι να βγάζεις ανακοινώσεις για το 5% της πίτας
NullScan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να παρέχεις καλύτερες υπηρεσίες στο 5% και σιγά σιγά να αποκτάς το κεφάλαιο για να παρέχεις τις ίδιας ποιότητας υπηρεσίες και στο υπόλοιπο 95% σταδιακά παρά να παρέχεις άθλιες υπηρεσίες στο 100% της πίτας και συν τοις άλλοις να υπονομεύεις τις υπηρεσίες αυτών που χρησιμοποιούν το δίκτυό σου αλλα δεν έχουν εσένα για πάροχο. Δεν ξέρω τι γίνεται σε σας παιδιά αλλά εγώ που έχω forthnet έχω τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο ανταπόκρισης στα προβλήματά μου με την DSL σε σύγκριση με ένα φίλο που μένει 2 στενά παρακάτω και είναι στο ίδιο DSLAM αλλά έχει για ISP τον αγαπητό ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.