Vaggelis100 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Είναι φυσιολογικό να έχει ένα ελάχιστο φως από πάνω και από κάτω στην οθόνη σε μαύρο φόντο; Δεν με ενοχλεί καθόλου, αφού φαίνεται μόνο όταν έχω κλειστά τα φώτα και μόνο αν παρατηρηθεί από κοντά. Φαντάζομαι είναι κανονικό και δεν πρέπει να ανησυχώ,ε;;; Δοκιμάστε κι εσείς κάνοντας προεπισκόπηση το κενό screensaver
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Είναι φυσιολογικό να έχει ένα ελάχιστο φως από πάνω και από κάτω στην οθόνη σε μαύρο φόντο; Δεν με ενοχλεί καθόλου, αφού φαίνεται μόνο όταν έχω κλειστά τα φώτα και μόνο αν παρατηρηθεί από κοντά. Φαντάζομαι είναι κανονικό και δεν πρέπει να ανησυχώ,ε;;;Αυτό ακριβώς κάνει και η δικιά μου αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό.
s0st0s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 paidia fisiologiko einai an einai dinaton!!poli psirisma kai panikos, de xreiazetai toso poli..ki ego mia tetoia philips exo (190c6) kai parousiazei mia foteinotita sto teleios mavro alla apo xromata, pixel, apodosi ktl den exo kanena parapono..as eimaste eilikrineis den prokeitai kai gia TO korifaio montelo se 19ara tft etsi? ..ego gia ta lefta pou edosa dilono pliros ikanopoiimenos kai tin exo kanaaaa 5mino xoris kanena provlima.. edit: nomizo oti mporei na meiothei afto to fos pano kai kato an paiksete me brightness/contrast/gamma kati tetoio...den eimai mprosta stin othoni mou distixos gia na to dokimaso kai na sas po sigoura
sarisn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως όλες οι TFT το έχουν αυτό, όπως και η δικιά μου η Eizo που αγόρασα πριν 10 μέρες, είναι βυσιολογικό :razz:
econmis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τελικώς μετά απο αρκετό καιρό αναμονής σήμερα ήρθε η καινούργια οθόνη.Αυτή τη φορά ευτυχώς ήταν "του κουτιού" οπότε ελπίζω να μη χρειαστεί να μπλέξω ξανά με το Service.Το μόνο προβλημα που βλέπω είναι οτι το ένα ηχείο της οθόνης δεν παίζει.Το περίεργο είναι οτι το ίδιο έκανε και η πρώτη οθόνη που είχα ενώ η μεταχειρισμένη που μου είχαν φέρει έπαιζε κανονικά κι απο τα δύο ηχεία.Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
Comaniac Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 File econmis φωναξε τους να την πάρουν πίσω ή άνοιξε την μόνος σου και πειραματήσου. Καλή τύχη. viewsonic rulez
econmis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Φίλε comaniac προτίμησα τη δεύτερη λύση κι έτσι αφού το παίδεψα λίγο βρήκα οτι έφταιγε το καλώδιο.Άλλαξα το καλώδιο που συνδέει τον ήχο κι όλα εντάξει.
louben Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΑιδια ξεθαβω μετα απο 6 χρονια το θεμα γιατι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Βαζω τον υπολογιστη στην αναμονη και μολις τον ξανανοιξω η οθονη αναβοσβηνει 5-6 φορες (με το logo PHILIPS) πριν ανοιξει.Κανα δυο φορες δεν ανοιξε καν(μαυρη) και αφου την αποσυνδεσα απο την πριζα και την ξανασυνδεσα δουλεψε.Να ανησυχω( οχι τιποτα αλλο αλλα καλοβλεπω μια 23αρα DELL απλως να τηρησω λιγο τα προσχηματα και να μην την παρω πριν η PHILIPS τα κακαρωσει......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως το λες ειναι πιθανον προβλημα τροφοδοσιας. Οταν τα παιξει τελειως, ανοιξε την ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και δες μηπως εχει φουσκωμενους ή σκασμενους πυκνωτες και αντικατεστησε τους (κοστος ουτε 2-3 ευρω) εαν γνωριζεις. Μπορει να φτιαξει. Το θεμα ειναι, θες να την κρατησεις εναντια στην Dell 2311hm? Εγω δε θα ηθελα
louben Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑλα ουτε και εγω θελω αλλα οπως προειπα ας τηρησω τα προσχηματα μεχρι να τα παιξει εντελως να παρω και εγω την θεικη 2311hm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα