Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα την οθόνη αυτή, αλλά παρατήρησα ότι όταν υπάρχει μαύρο wallpaper ή όταν μπαίνουν τα windows, στην κάτω μεριά της οθόνης εμφανίζονται κάτι σαν κύματα. Εϊναι φυσιολογικό; Δεν είναι έντονο, αλλά φαίνεται αν παρατηρηθεί από κοντά. Να σημειώσω ότι έχω αναλογική σύνδεση.

Δημοσ.

Τίποτα το διαφορετικό. Την απομάκρυνα τελείως από όλες τις συσκευές, αλλά πάλι τίποτα. Είναι περίπου το ίδιο πρόβλημα με αυτό εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124056&page=13

Βέβαια δεν είναι πράσινο, αλλά φαίνεται ότι τρεμοπαίζει το μαύρο.

Δημοσ.

:shock: Με έχετε αγχώσει...Πήρα την συγκεκριμένη οθόνη πριν από 3 μέρες

και όλο διαβάζω για καψίματα και κακό service της Philips.Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα?? :(

Δημοσ.
:shock: Με έχετε αγχώσει...Πήρα την συγκεκριμένη οθόνη πριν από 3 μέρες

και όλο διαβάζω για καψίματα και κακό service της Philips.Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα?? :(

Δε νομίζω να έχει ιδιαιτερο πρόβλημα σε σχέση με άλλες, το θέμα είναι όμως ότι μετά τις 7 ημέρες ότι και να γίνει εσύ πέρνεις παλιά οθόνη. Όπως εμένα που κάηκε στις 13...

Δημοσ.

Μα να καεί στις 13 μέρες?????Υπερβολικά μικρό διάστημα.

Η φάση είναι ότι σήμερα το μεσημέρι πήγα να την ανοίξω και δεν άνοιγε.

Είχε καεί πριν από μια βδομάδα η παλιά μου οθόνη, είχα διαβάσει και για την συγκεκριμένη τα παραπάνω και άρχισα τα μπινελίκια!!

Τελικά έφταιγε το πολύμπριζο.Επιφυλάσσομαι...

Δημοσ.

Φίλε Βαγγελη,οταν λες οτι πήρες τηλ. την Philips εννοείς το 0080031221223 (το Service)? Στο ρωτάω γιατί εγώ εδώ και 2 μήνες περιμένω καινούργια οθόνη αλλά τώρα μου λένε οτι υπάρχει έλλειψη και είμαι σε λίστα αναμονής.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σου είπαν για καινούργια και τελικά να σου φέρουν μεταχειρισμένη όπως έγινε την πρώτη φορά σε εμένα.Γι' αυτό πρόσεχε πριν δεχτείς την αλλαγή, αυτή που θα σου φέρουν να είναι σφραγισμένη κι αν θες ρίξε και μια ματιά στο serial number.

Δημοσ.

Ναι, σε αυτό το τηλέφωνο πήρα και μου είπαν πως αφού τους κάλεσα μέσα σε μια εβδομάδα από την ημερομηνία αγοράς θα μου στείλουν καινούργια και το έλεγξε μάλιστα. Στο serial number τι να προσέξω; Η ημερομηνία κατασκευής φαίνεται στις ιδιότητες οθόνης-> ρυθμίσεις-> για προχωρημένους-> Philips SmartControl-> Product Information. Στη δικιά μου λέει 2006, ISO Week 7.

Δημοσ.
Φίλε Βαγγελη' date='οταν λες οτι πήρες τηλ. την Philips εννοείς το 0080031221223 (το Service)? Στο ρωτάω γιατί εγώ εδώ και 2 μήνες περιμένω καινούργια οθόνη αλλά τώρα μου λένε οτι υπάρχει έλλειψη και είμαι σε λίστα αναμονής.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σου είπαν για καινούργια και τελικά να σου φέρουν μεταχειρισμένη όπως έγινε την πρώτη φορά σε εμένα.Γι' αυτό πρόσεχε πριν δεχτείς την αλλαγή, αυτή που θα σου φέρουν να είναι σφραγισμένη κι αν θες ρίξε και μια ματιά στο serial number.[/quote']

Καινούργια οθόνη δεν πρόκειται να σου φέρουν, τσάμπα περιμένεις. Ούτε έλλειψη υπάρχει ούτε τίποτα. Απλά δε κάνουν αντικατάσταση με καινούργιες, μόνο μεταχειρισμένες.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε η καινούργια οθόνη και δεν έχει κανένα πρόβλημα (μέχρι τώρα -φτου μην το ματιάσω και μου καεί σε 1 βδομάδα!). Δεν είναι μεταχειρισμένη και μάλιστα είναι πιο καινούργια από αυτή που είχα αγοράσει απο το e-shop!

Δημοσ.

ΠΑιδια και εγω αυτην εχω και ολα οκ.Εχω ακουσει καλα για το service της Philips μην αγχωνεστε.ΠΑντως το συγκεκριμενο νουμερο πρεπει να βγαζει ολλανδια.Το λεω γιατι εχω παρει 2 φορες τη μια μιλουσαν ελληνικα και την αλλη οχι και μου το ειπαν,

Δεν ξερω αν λεει κατι αυτο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γνωρίζεται ή τι ακούσατε για το service της Philips αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτο.Ούτε οργάνωση υπάρχει ούτε ειναι εύκολο να συνεννοηθεί κανείς.Η έδρα του είναι στην Ολλανδία και η μόνη περίπτωση να μιλήσεις Ελληνικά είναι να πετύχει κάποιον από τους Έλληνες που εργάζονται εκεί και η εμπειρία μου λέει οτι δεν είναι πολλοί.Αφήστε που άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος.Ανάλογα σε ποιον θα πέσεις δηλαδή.Πάντως μετά από 2 μήνες αναμονής μου είπαν οτι βρέθηκε καινούργια οθόνη και την περιμένω αυτές τις μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...