Προς το περιεχόμενο

Αντι για το nero;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι μου προτεινετε αντι του nero; καλο το Nero, αλλα κολλαει ολο το μηχανημα οταν γραφω ενα dvd.. ελεος δλδ.

Σου κολλάει το Nero 6!?!

Βάλε την τελευταία έκδοση και επιπλέον μνήμη.

Εγώ έγραφα DVD και σκάναρα στα 600dpi ταυτόχρονα, χωρίς να παίρνει χαμπάρι, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δημοσ.

Εγώ έγραφα DVD και σκάναρα στα 600dpi ταυτόχρονα' date=' χωρίς να παίρνει χαμπάρι, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.[/quote']

Εγώ πάντως γενικά προτιμάω όταν γράφω DVD να μην κάνω κάτι άλλο με το pc.....

Δημοσ.
πανω απο 768 mbs;

Όταν μπαίνουν τα win πόση μνήμη τρώνε?

Όταν γράφεις DVD, πόση μνήμη σου δείχνει το Task Manager?

Αν περνά τα 768, τότε θες κι άλλη.

Δημοσ.
απο Nero 6 , ποια έκδοση προτείνετε?

Εγώ πάντως όσον αφορά το nero έχω την 6.3.1.20 με patch ελληνικής γλώσσας και μου λειτουργεί μια χαρά.:) :) Στα δυο χρόνια που το έχω,όλα τα δισκάκια τα "ψήνει" κανονικότατα.:mrgreen: :mrgreen: Βέβαια όπως έχω ξαναπεί(ωχ θα με βρίζουν τώρα που το ξαναλέω κάποιοι) καλό είναι όταν γράφουμε ένα δισκάκι να μην απασχολούμε τη cpu με κάτι άλλο.Επίσης καλό είναι να γράφουμε σε χαμηλές ταχύτητες,πχ ποτέ 48x.Από 32x και κάτω.Και audiο cd όσο πιο χαμηλά γίνεται.Εγώ τα audio cd's τα γράφω το πολύ σε 16x.....

Δημοσ.

ego meta apo arketes epitiximenes eggrafes sto laptop mou me to NTI cd-dvd maker eipa na to dokimaso kai sto desktop kai douleuei mia xara kai aproblimatista xoris na exo kapoio parapono opote to sistino, an kai den einai free.

Δημοσ.

το ΝΤΙ CD DVD MAKER είναι πολύ μεγάλο και τρώει αρκετή μνήμη... το έιχα παλιά και το έβγαλα. Αλλά πια έκδοση έχεις απο το Nti? Όσον αφορά το deep burn , δεν το γνωρίζω θα το δοκιμάσω... αλλά μέχρι στιγμής πάω να κατευάσω το nero την παλιά έκδοση...

Δημοσ.
το ΝΤΙ CD DVD MAKER είναι πολύ μεγάλο και τρώει αρκετή μνήμη... το έιχα παλιά και το έβγαλα. Αλλά πια έκδοση έχεις απο το Nti? Όσον αφορά το deep burn , δεν το γνωρίζω θα το δοκιμάσω... αλλά μέχρι στιγμής πάω να κατευάσω το nero την παλιά έκδοση...

7 platinum, έχεις δίκιο τρώει αρκετή μνήμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...