Προς το περιεχόμενο

Consoles Off Topic {αθέμιτος ανταγωνισμος}

BlizardBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...προσεχε γιατι μπορει να σου πεταξει καννα λινκ απο το myps3.gr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτα δεν γραφονται ουτε στο slay.blizzardbill.gr:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα … μήπως θα βοηθούσε να ανοίξουμε ένα topic "παιδική χαρά" στο mpla-mpla και να βάζουμε εκεί όλα τα "χαρούμενα" σχόλια , τις "εξυπνάδες" ,τα κουτσομπολιά κλπ, μαζί με ένα quote από αυτό που τα προξένησε ?

Έτσι δεν θα ενοχλούνται όσοι διαβάζουν αλλού κάτι και δεν θα χαλάνε τα topics, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μόνο για τέτοιου είδους πράγματα θα τα έχουν όλα μαζεμένα.

Τι λέτε ? βλέπω θα υπάρχει ενδιαφέρον, και αρκετοί που δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτος γελοpost.

Τεσπα ... όταν είναι η πρώτη σου προσπάθεια και ο άλλος σου αλλάζει τα πετρέλαια με 100 εκατομμύρια αντί 20 , δύσκολα να πεις αντικειμενικά 1000% ότι δεν είναι ζημιές από την ασχετοσύνη σου μαζί με προσπάθεια να σώσεις το image σου, αλλά κάτι άλλο.

Αλλά όπως είπα στο πρώτο post που άρχισε την συζήτηση ... ΜΗΝ περιμένετε αυτό να συνεχίσει για πάντα ... μια-δυο-τρεις θα την πάρουν χαμπάρι όλοι , και όσα λεφτά να έχει από τα windows δεν θα της εξασφαλίσουν την επιτυχία στις κονσόλες.

Δημοσ.
Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα … μήπως θα βοηθούσε να ανοίξουμε ένα topic "παιδική χαρά" στο mpla-mpla και να βάζουμε εκεί όλα τα "χαρούμενα" σχόλια ' date=' τις "εξυπνάδες" ,τα κουτσομπολιά κλπ, μαζί με ένα quote από αυτό που τα προξένησε ?

Έτσι δεν θα ενοχλούνται όσοι διαβάζουν αλλού κάτι και δεν θα χαλάνε τα topics, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μόνο για τέτοιου είδους πράγματα θα τα έχουν όλα μαζεμένα.

Τι λέτε ? βλέπω θα υπάρχει ενδιαφέρον, και αρκετοί που δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτος γελοpost.

[/quote']

Εχω μια καλυτερη ιδεα...να ανοιξουμε αυτο το topic που λες και να μπορεις να ποσταρεις ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ μπας και γλυτωσουν τα υπολοιπα topics απο τις κοσμοθεωρειες σου και εμεις απο τα εγκεφαλικα!:mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει, είναι λίγο πολύπλοκο γιατί πρέπει να συνδυάσεις πράγματα από διαφορετικές “κατηγορίες” , αλλά όχι και κοσμοθεωρία, έλεος δηλαδή.

Με λίγο προσοχή πιστεύω μπορείς να τα καταλάβεις όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...