Προς το περιεχόμενο

Consoles Off Topic {αθέμιτος ανταγωνισμος}

BlizardBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που δεν ειχε η Sony τοτε ηταν καλυτερο προιον και καλυτερο ονομα απο την Sega στο χωρο των Gamers, λεφτα ειχε που δεν ειχε η Sega.Εκει δηλαδη ηταν ανταγωνισμος & τωρα ειναι μωνοπολιακη πολιτικη ε;Καταρχην κανεις δεν ξερει πραγματικα ποσο στοιχιζει το ΧΒΟΧ στην MS αυτη τη στιγμη και αν μπαινει μεσα η οχι, το σιγουρο ειναι το οτι οσο μπαινει μεσα η MS θα μπαινει και η Sony οποτε δεν βλεπω καμια διαφορα που μου λες,απλα αυτη τη στιγμη σε πειραζει που η Sony δεν εχει τα περιθωρια να κανει τις μαγκιες της γιατι εχει μπλεξει με κολλοσο που μπορει να ματωσει πολυ περισσοτερο...τι να κανουμε βρε Bill να βγουμε στους δρομους να ζητησουμε να λυπηθει ο Gates την Sony γιατι εχει χρονια στην αγορα και ειναι κριμα να μην διατηρισει το 75% της αγορας που ειχε...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το σιγουρο ειναι το οτι οσο μπαινει μεσα η MS θα μπαινει και η Sony

Αν ήταν έτσι δεν θα είχε κανείς πρόβλημα ούτε θα υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμός... η Microsoft έχει χάσει τόσα με τα xbox που θα είχαν φαλιρίσει άλλη εταιρία, ενώ η Sony κερδίζει και τα επενδύει για να βγάλει ακόμα καλύτερες κονσόλες.

Δημοσ.
Αν ήταν έτσι δεν θα είχε κανείς πρόβλημα ούτε θα υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμός... η Microsoft έχει χάσει τόσα με τα xbox που θα είχαν φαλιρίσει άλλη εταιρία, ενώ η Sony κερδίζει και τα επενδύει για να βγάλει ακόμα καλύτερες κονσόλες.

Γιατι εχεις ακουσει κανεναν αλλον να μιλαει για αθεμιτο ανταγωνισμο στη συγκεκριμενη περιπτωση εκτος απο εσενα:mrgreen: ;Αληθεια ποσο θα κερδιζει η Sony απο καθε PS3 που θα πουλαει;:mrgreen:

Δημοσ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί "γελάς" σε κάθε πρόταση ? έχεις κάποιο άλλο λόγο?

Τεσπα, η Microsoft έχασε πολλά λεφτά από το xbox συνολικά ,(περίπου 150$ ανά κονσόλα αν το διαιρέσουμε με τον αριθμό που πούλησε), ενώ sony και Nintendo είχαν κέρδη, και από αυτά κατάφερε η Sony να φτιάξει το psp και το ps3 με το Blueray και τον cell.

ΥΓ

Και δεν νομίζω πως υπάρχουν άτομα να μην γνωρίζουν το μονοπώλιο της Microsoft και τις τακτικές της αθέμιτου ανταγωνισμού (και εσύ ο ίδιος το ξέρεις κατά βάθος) , άσχετα αν δεν μιλάνε η και την υπερασπίζονται.

Δημοσ.

Βασικα οσο κ αν δεν το πιστευετε ολα αυτα που λεει ο BlizzardBill ισχυουν κ ειναι τιμωρισιμα.Ειναι ο ιδιος ακριβως λογος για τον οποιο οι ΟΤΕτζηδες παραπονιουνται οτι ο οργανισμος ηθελε να ριξει τις τιμες κ δεν τον αφησε η επιτροπη εμποριου κ η επιτροπη τηλεπικοινωνιων.Αν τις εριχνε(αυτος ειχε το μαχαιρι κ την πιτα) τοτε ολες οι αλλες εταιριες θα χρεωκοπουσαν κ ο ΟΤΕ μετα θα ηταν ελευθερος σε μια αγορα ολοτελα δικια του να καθορισει οτι τιμες ηθελε.Ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.Κ ναι η Microsoft εχει τρομερες ζημιες απο το XBOX.Αλλα δεν την νοιαζει να παραβαινει τους κανονες γιατι το αποθεματικο της ειναι τεραστιο.Κ για αυτο ακριβως δεν την αγγιζουν κ τα γελοια προστιμα της Ε.Ε.Η Sony ειχε μια τεραστια προιστορια με το PS1.Ειχε αρκετα κερδη οταν ηταν σχεδον μονη της σε μια τεραστια αγορα κονσολων.Δεν ξερω αν εχασε απο το PS2.Η MICROSOFT λεγεται οτι χανει $125 απο καθε XBOX 360.Ψαχτε το κ λιγο μονοι σας στο google να δειτε τι συμβαινει.Δεν ειναι παραλογο.Η κονσολα(τα εξαρτηματα της κ τα τεραστια εξοδα προωθησης του XBOX) κοστιζουν αρκετα παραπανω απο την τιμη πωλησης του.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Γενικά , Παρακαλώ όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο να το πει.

Οποιος δεν έχει να πει τίποτα να μην γράφει τίποτα.

Οχι σαχλαμάρες παιδιά που απλά χαλάνε το topic και ενοχλούν τους χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για κουτσομπολίστικες «κριτικές»-σχόλια, από κανέναν.

Δημοσ.

saxlamares allos leei.dioti otan les kati tha prepei na to tekmiriwneis agori m.oxi otan sou lene gia kane tin analisei na apantas allou gia allou k otan exeis strimwxtei na petas k ta flame sou mpas k ksefigeis..ase twra..mas bgaineis k apo panw.

k oso gia to xasimo twn xrimatwn apo tis konsoles,panta otan kikloforei mia nea konsola i ksekina mia nea drastiriotita mpaineis mesa.to xbox akoma k twra bazei mesa tin ms.me to 360 leei oti tha ginei epikerdes apo to 2007.tha deiksei an tha ginei.to idio simbainei k me tin sony.k auti tha mpainei mesa gia kathe playstation3.etsi einai.

k bill xalarwse ligo.giati kaliteros tha gineis otan katalabeis merika pramatakia pou exoun na kanoun me tis konsoles oi opoies einai oikiakes siskeues psixagwgias.Opoia etaireia k an einai auti.ton agwna sou kata tis ms na pas na ton kaneis allou.

Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ να τεκμηριώσω όσο γίνεται όταν λέω την γνώμη μου ... αν μου πεις που ακριβώς διαφωνείς πχ και αφήσεις την προσωπική κριτική ίσως βρούμε μια άκρη.

Στην ουσία όσων είπες , είναι λογικό κάθε εταιρία που βγάζει ένα νέο προϊόν να το δίνει σε προσφορά στην αρχή και κάτω του κόστους για να "πιάσει".

Αυτό κάνουν και οι κονσόλες αρχικά, στο τέλος όμως βγάζουν κέρδη, ή τέλος πάντων καλύπτουν σχεδόν τα έξοδά τους και καμία δεν έχει της τεράστιες αναλογικά ζημιές που έχει η Microsoft.

ΥΓ

Η MS έξυπνα σκέφτεται πόσα θα χάσει από τα windows ΑΝ κάποια στιγμή βγει ένα προϊόν που είναι διαδεδομένο με δυνατότητα να παίζει παιχνίδια και έχει OS εκτός του δικού της , και προτιμά να χάνει μεγάλα ποσά με το xbox για να μην το επιτρέψει... για να εξασφαλίσει τα τεράστια κέρδη και ταυτόχρονα να μεγαλώσει το μονοπώλιο στο software.

Δημοσ.

asto entaksei tha kathisw twra na lew panta ta idia.k o dare se rwtise,k oloi sxedon sexoun rwtisei.ta idia les opote den exei k kan simasia na leme ta idia.basika epeidi ta topic me sena exoun xasei tin simasia tous,den blepw k logo gia posts apo mena.oti eipame eipame dw.keep walking.ciao

Δημοσ.

Οκ .

Αλλά ας ξαναπεί ο Devil αν θέλει σε τι δεν έχω απαντήσει , και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με ένα quote θα σου δείξω ότι το έχω κάνει.

Δημοσ.

Η MS έξυπνα σκέφτεται πόσα θα χάσει από τα windows ΑΝ κάποια στιγμή βγει ένα προϊόν που είναι διαδεδομένο με δυνατότητα να παίζει παιχνίδια και έχει OS εκτός του δικού της ' date=' και προτιμά να χάνει μεγάλα ποσά με το xbox για να μην το επιτρέψει... για να εξασφαλίσει τα τεράστια κέρδη και ταυτόχρονα να μεγαλώσει το μονοπώλιο στο software.[/quote']

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

βρε μπιλλυ μου, αφου στα 'χω πει!!!! μην καθεσαι πολυ στον ηλιο!!

Δημοσ.
Οκ .

Αλλά ας ξαναπεί ο Devil αν θέλει σε τι δεν έχω απαντήσει ' date=' και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με ένα quote θα σου δείξω ότι το έχω κάνει.[/quote'] an 8es psa3e bres kai kane oti 8es egw den asxoloume allo me ayto to topic:mrgreen:

Δημοσ.
Βασικα οσο κ αν δεν το πιστευετε ολα αυτα που λεει ο BlizzardBill ισχυουν κ ειναι τιμωρισιμα.Ειναι ο ιδιος ακριβως λογος για τον οποιο οι ΟΤΕτζηδες παραπονιουνται οτι ο οργανισμος ηθελε να ριξει τις τιμες κ δεν τον αφησε η επιτροπη εμποριου κ η επιτροπη τηλεπικοινωνιων.Αν τις εριχνε(αυτος ειχε το μαχαιρι κ την πιτα) τοτε ολες οι αλλες εταιριες θα χρεωκοπουσαν κ ο ΟΤΕ μετα θα ηταν ελευθερος σε μια αγορα ολοτελα δικια του να καθορισει οτι τιμες ηθελε.Ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.Κ ναι η Microsoft εχει τρομερες ζημιες απο το XBOX.Αλλα δεν την νοιαζει να παραβαινει τους κανονες γιατι το αποθεματικο της ειναι τεραστιο.Κ για αυτο ακριβως δεν την αγγιζουν κ τα γελοια προστιμα της Ε.Ε.Η Sony ειχε μια τεραστια προιστορια με το PS1.Ειχε αρκετα κερδη οταν ηταν σχεδον μονη της σε μια τεραστια αγορα κονσολων.Δεν ξερω αν εχασε απο το PS2.Η MICROSOFT λεγεται οτι χανει $125 απο καθε XBOX 360.Ψαχτε το κ λιγο μονοι σας στο google να δειτε τι συμβαινει.Δεν ειναι παραλογο.Η κονσολα(τα εξαρτηματα της κ τα τεραστια εξοδα προωθησης του XBOX) κοστιζουν αρκετα παραπανω απο την τιμη πωλησης του.

Τα σέβη μου

Ρε φιλαρακι γιατι μπερδευεις τα πραγματα χωρις να γνωριζεις,ο ΟΤΕ δεν μπορει να ριξει της τιμες του γιατι ειναι αυτος που εχει το δικτυο στην Ελλαδα και οι αλλοι αγοραζουν απο αυτον δικαιωματα χρησης του δικτυου...αυτο θα ισχυε και στην περιπτωση μας αν η MS εφτιαχνε για ολους τις κονσολες και πουλουσε τις δικες της φτηνοτερα,οσο για το τι γελαω σε ολες τις προτασεις μου ειναι πασιφανες βρε Bill ,εσυ τι κανεις οταν ακους ανεκδοτα βαζεις τα κλαμματα...Και για να τελειωνουμε βρες μου εστω και ενα δειγμα Link που κατηγορειτε στις κονσολες για αθεμιτο ανταγωνισμο και εγω δεν θα ξαναγραψω στο φορουμ...

Δημοσ.
...Και για να τελειωνουμε βρες μου εστω και ενα δειγμα Link που κατηγορειτε στις κονσολες για αθεμιτο ανταγωνισμο και εγω δεν θα ξαναγραψω στο φορουμ...

...προσεχε γιατι μπορει να σου πεταξει καννα λινκ απο το myps3.gr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...