Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά τους περιορισμούς που μπήκαν πριν λίγη ώρα δεν ξέρω τι να πω................

Δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα και από χθες είχα μειώσει πάρα πολύ τον αριθμό των posts μου σεβόμενος την επιθυμία των moderators.....Άρα για άλλη μια φορά δεν μπορώ να καταλάβω την αντιμετώπιση αυτή.... Και ιδίως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να στείλω ούτε ένα pm....

Παρακαλώ πολύ να αρθούν αυτοί οι περιορισμοί και σας υπόσχομαι να μην ξαναγράψω τίποτα offtopic.....

Το μόνο που θέλω είναι δίκαιη αντιμετώπιση και ίση με τους άλλους....

ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ PM ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ(ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ!!! ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!!!

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paredwseeeeeee!!!!

1. Εσένα ψήφισα!

2. Μιας που σε ψήφισα μπορείς να προσθέσεις μια υπό-υπό-υπόπαράγραφο στους κανόνες, ένα παραθυράκι, μια μπαλκονόπορτα βρε αδερφέ που να επιτρέπει να τα χώνουμε σε ένα μέλος??? Θα σου δώσω και μερικά hint! Είναι βάζελος, μιλάει υπερβολικά πολύ χωρίς να λέει τίποτα, το 80% των απαντήσεων του είναι: ''Συμφωνώ!'', ''Εσύ τι λές?'', ''Δίκιο έχεις'' κλπ κλπ, και έχει γεμίσει τον server της Insomnia με εκείνο το $%#%^&% πράσινο προσωπάκι!

Υ.Γ. Μετά από κρυφή επικοινωνία, κάτω από το τραπέζι φυσικα, με τα υπόλοιπα μέλη (φαντάσου τόσο κρυφή που ούτε αυτοί δεν το ξέρουν) καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η κίνηση που σου προτείνω να κάνεις θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην παραπάνω ψηφοφορία (που θα μου επιτρέψεις να πω ότι τρως τη σκόνη του Χριστινακίου). Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα ωφελήσει το image σου εδώ αλλά θα ωφελήσει και την οικονομική σου κατάσταση (ελέω δηλώσεις HAL).... Παρακαλώ να συσκευθεις με τον εαυτό σου και αφού συνηδητοποιήσεις την σοβαρότητα του θέματος να προβείς στις απαραίτητες ενέργειες!! (Δεχόμεθα και με άσπρα γράμματα την παραπάνω προσθήκη στους κανονισμούς..)

Δημοσ.

Ωραιο θεμα λαο βλεπω και πολυ κινηση !!!! :-D :-D

Πραγματικα εκτιμω πολλα παιδια για την δουλεια που κανουν εδω αλλα εχω και μια αδυναμια στον Γαβ - Γαβ :-D :-D

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε !!!!! :-D :-D :-D

Αν και γαβρακι της ιχθυοσκαλας ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Με την ελπιδα να δει το πραγματικο φως !!!!

Δημοσ.

Μιας και κάποιος μου θύμισε ότι ο σκύλΟ είναι PSOLH team guest star member - chief of division αν και τον μισώ, μου κυλάει τα άντερα και χρησιμοποιώ φάτσα του για στόχο με χειροβομβίδες θα αναγκαστώ να τον ψηφίσω.

Δημοσ.

Προσωπικα και κατοπιν φιλικου σχολιου απο τήν paschalia οτι δεν ειναι σωστο να σας μισω ολους αν και καποιοι το αξιζετε δυστυχως αυτο θα αποσύρω την ψήφο μου απο τον Paredwse για λογους που γνωριζει εκεινος και καποιοι αλλοι που τους λεω μονο οτι και οι "τοιχοι εχουν αυτια" εκτος των τηλεφωνων σταθερων/κινητων και να προσεχουν οτι λενε και που το λενε.

Λοιπον την ΨΗΦΟ ΜΟΥ την δινω στην CHRISTINA η οποια για μενα το αξιζει περισσοτερο απο ολους και ας ειναι γυναικα και ευχομαι και στον Lucifer τα καλυτερα.

Δημοσ.

Εχμ , με το συμπαθειο κιολας αλλα εφοσον δεν σου αρεσει κανεις απο αυτους που θετουν το κλιμα στο οποιο κινειται το παρον φορουμ γιατι παραμενεις ?

Κ αντε πες οτι δεν ειναι αυτοι που κανουν ενα φορουμ , δεν παυουν να ειναι οι ''οικοδεσποτες'' του οποτε δεν ειναι λιγακι ασχημο να τους την λες ετσι φορα παρτιδα ?

Δημοσ.
Εχμ ' date=' με το συμπαθειο κιολας αλλα εφοσον δεν σου αρεσει κανεις απο αυτους που θετουν το κλιμα στο οποιο κινειται το παρον φορουμ γιατι παραμενεις ?

Κ αντε πες οτι δεν ειναι αυτοι που κανουν ενα φορουμ , δεν παυουν να ειναι οι ''οικοδεσποτες'' του οποτε δεν ειναι λιγακι ασχημο να τους την λες ετσι φορα παρτιδα ?[/quote']

εχεις απολυτο δικιο και το διορθωσα δεν αξιζει για καποιους και ας ειναι η εξουσια αυτου του site/forum να καταδικαζουμε ολο το site/forum.

για αυτο εκανα και "διορθωση το μηνυμα μου" και την ψηφο την δίνω στην CHRISTINA.

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μου δώσουν πίσω τα pm μου.Παρακαλώ πολύ,δεν ξέρω τί άλλο να πω....Και κλειδώστε το topic,σβήστε το,κάντε ό,τι θέλετε.Εγώ βαρέθηκα πια.....Και δε γράφω τίποτα άλλο μην ανησυχείτε....

Δημοσ.

1. Βλέπω ισοψηφούν ο paredwse και η Cristina! Όπως φαίνεται ο καλύτερος συντονιστής θα κριθεί στην ...διαφορά στήθους! lol.gif

2. & offtopic: Βρε νώντα μείνε μια βδομάδα καλό παιδί και θα στα δώσουν τα pm σου πίσω... φυρί-φυρί το πας, για καμιά καbanα! worry.gif

Δημοσ.

Αν και σκεφτόμουν να την ρίξω σ'αυτόν που θα υποσχεθεί (τι @#$% προεκλογική περίοδο διανύουμε) γενική θέσπιση "5 posts/day" :razz:, τελικά την ρίχνω στον The_Edge για το καταπληκτικό thread που έφερε στην επιφάνεια και το είχα χάσει λόγω θητείας...

Ναι... Ι5... Λοιπόν, μιας και ο Edge δεν συμμετέχει (αχεμ...) πάμε madsc που με είχε βοηθήσει κάποια στιγμή αρκετά παλιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...