Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Παρατηρώ ότι ο paredwse προηγείται με βραχεία κεφαλή έναντι των Cristina και dim_b....Πολύ ενδιαφέρον......paredwse πλάκα θα έχει να στην φάει την πρωτιά η cristina....:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cristina ftw!αφού έπαιζε και lineage2 :P

γιατί κάποια άτομα ψηφίσαν τον lucifer?μπορεί να γίνει ο καλύτερος mod του insomnia αλλά μέσα σε μια μέρα του σχηματίσατε γνώμη?no offence lucifer...

Δημοσ.
Μα τι ρωτάς τώρα??Τον έκαναν moderator επειδή τσακωνόταν μαζί μου.....(πλάκα κάνω):mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μα δεν ρώτησα γιατί έγινε mod.διάβασε καλύτερα :)

Δημοσ.
...γιατί κάποια άτομα ψηφίσαν τον lucifer?μπορεί να γίνει ο καλύτερος mod του insomnia αλλά μέσα σε μια μέρα του σχηματίσατε γνώμη?no offence lucifer...

Ο Λούσυ ήταν mod,καιρό τώρα,απλά δεν το ήξερε ο H9k και οι υπόλοιποι (s)mods.:mrgreen:

Δημοσ.
Ο Λούσυ ήταν[/b'] mod,καιρό τώρα,απλά δεν το ήξερε ο H9k και οι υπόλοιποι (s)mods.:mrgreen:

Μάλιστα....Ήταν που λέμε "κρυφός mod" ε???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

απο την άποψη "χρήστης" ψηφίζω Christina !

ατελείωτη προσφορά μουσικών γνώσεων....

(βέβαια απο διοικητική άποψη δεν την έχω δει σε δράση, αντίθετα ας πούμε με τον paredwse = "πανταχού παρόντας" )

Δημοσ.

Καλύτερος mod θα είναι εκείνος που θα μπανάρει συγκεκριμένο άτομο που έχει floodάρει εδώ και λίγες μέρες όλο το insomnia με άπειρα άκυρα post βλακείας. Please make him stop!

Δημοσ.
Ουδέποτε "κλαίγομαι" στους Μοντς για οποιοδήποτε θέμα και αν είναι αυτό.

Προτιμώ να τα λύνω μόνος μου..

Απλα εξέφρασα την μικρή και ταπεινή γνώμη μου..

Αυτά… KAI ΤΕΛΟΣ!!!!!

Συγνωμη για το εκτος θεματος μηνυμα

ΝΑΙ οντως τα λυνεις μονος σου με την ευκολη λυση που εχουν καποιοι εδω μεσα να συκοφαντουν τους αλλους αυτη την λυση εφαρμοζεις και εσυ σε καποιους και μετα λες οτι κλαιγονται στους "MODS" και σου σβηνουν τα post

Αυτα και τελος και απο μενα

αντε γεια.

α αν και ψηφισα PAREDWSE

καλοι επισης ειναι

Christina

Lucifier

και οπως λεει ο LL_NEO

σας μισω ολους:-D :-D :-D

Δημοσ.
Καλύτερος mod θα είναι εκείνος που θα μπανάρει συγκεκριμένο άτομο που έχει floodάρει εδώ και λίγες μέρες όλο το insomnia με άπειρα άκυρα post βλακείας. Please make him stop!

αμα τον αναφερεις θα το κανουν αλλιως θα το συνεχισει.

Δημοσ.

ΝΑΙ οντως τα λυνεις μονος σου με την ευκολη λυση που εχουν καποιοι εδω μεσα να συκοφαντουν τους αλλους αυτη την λυση εφαρμοζεις και εσυ σε καποιους και μετα λες οτι κλαιγονται στους "MODS" και σου σβηνουν τα post

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Να που γίνονται και αποκαλύψεις.........:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτα και τελος και απο μενα

Φίλε μου όπως έχω ξαναπεί δεν αξίζει να ασχολείται κάνεις μαζί σου' date=' αλλά με προκαλείς τώρα απο το πουθενά… και όποιος έχει μάτια βλέπει..

Ένα τελευταίο έχω να πω, ζήσε στις ουτοπίες σου και παρατάμε….

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Να που γίνονται και αποκαλύψεις.........:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γεια σου βρε Νώντα που όταν βλέπεις κάποιον υποστηριχτή σου τρέχεις από πίσω…

Φιρί φιρί το πατε να μπαναριστώ!

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...