Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν το pass της βάσης αυτοί nontasg. Μη λες τα όνοματα τους έτσι απροκάλυπτα. :P

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με την ψηφοφορία.

Η ψήφος μου θα πάει φυσικά στην Cristina, η οποία, πριν πολλά πολλά χρόνια, -στις εποχές του 56k- ξόδεψε άπειρο χρόνο

κ ενέργεια για να μυήσει έναν ιδιότροπο σαν κ μένα στα σκοτεινά μονοπάτια του internet, χωρίς ποτέ να χάσει την καλή της διάθεση.

Cristina thank u. ;)

p.s. Θα ψήφιζα paredwse, αλλά δεν μου έφτιαξε καλό φραππέ τελευταία φορά που ήμουν σπίτι του :P

/sc

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μεγιες Λουσυ

αλλα ψηφισα αποικο...(αν εβαζαν ψηφοφορια για χρηστη κι οχι για μοντ' date=' θα ψηφιζα εσενα δαγκωτο, και με τα τεσσερα, τρεχοντας. Τι λες, τα καταφερα?)[/quote']

Μου αρέσει. Έχει αυτόν τον διττό ρεαλισμό, αρχικά κατανοείς πως είμαι μοντ μόνο μια μέρα και δεν μπορώ να έχω αποδείξει τι αξίζω, από την άλλη καταλαβαίνεις -οξυδερκέστατα- ότι είμαι καθολικά και αντικειμενικά κρινόμενος, γαμάτος.

Μπράβο σου!

Δημοσ.
Μου αρέσει. Έχει αυτόν τον διττό ρεαλισμό' date=' αρχικά κατανοείς πως είμαι μοντ μόνο μια μέρα και δεν μπορώ να έχω αποδείξει τι αξίζω, από την άλλη καταλαβαίνεις -οξυδερκέστατα- ότι είμαι καθολικά και αντικειμενικά κρινόμενος, γαμάτος.

Μπράβο σου![/quote']

Άστα βρε που θα είσαι mod μόνο για μια μέρα....Εγώ πιστεύω ότι θα είσαι για πολύ καιρό ακόμα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως πριν λίγο καιρό ήθελα να γίνω κι εγώ mod,αλλά μετά άλλαξα γνώμη....Ούτε για μια ώρα δεν θα άντεχα!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Πάντως πριν λίγο καιρό ήθελα να γίνω κι εγώ mod,αλλά μετά άλλαξα γνώμη....Ούτε για μια ώρα δεν θα άντεχα!

Για να έκανες autoban τον εαυτό σου από την πολυλογία σου… 071.gif

Καλά έχω να μπω από χτες στην insomnia και βλέπω τρομερές και συνταρακτικές εξελίξεις ο Εωσφόρος κατά κόσμων insomnia ^^Lucifer^^ έγινε Μoderator. Αυτός είναι πολιτισμός μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και να κάνουμε το πιο διαβολικό φόρουμ της Ελλάδας..

Οποτε ψηφίζω και εγώ χάλαρα Λουσι και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην ενοτητα της μουσικης… Keep On Rocking Man musik15.gif

282.gif

EDIT:::::: Ορμώμενος όχθες το βράδυ από κάποιον άλλον χρηστή (της φαντασίας μου προφανώς) που είπε πως ο Λουσι έγινε Μοντ στην ενότητα της μουσικής. Και το πέταξα και εγώ από χαρα (Γιατί είπα επιτέλους θα μπαναρει όσους δολοφονούν την μουσική sterb003.gif , αφού η Cristina δεν το έχει κάνει ακόμα [Χριστίνα πλακα κάνω έτσι;]

αλλά διαψεύστηκα αισχρά όταν σήμερα κοίταξα εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showgroups.php και διαπίστωσα πως είναι μοντ στο μπουρου μπουρου (δεν είναι αφρικάνικο νησί αλλά το μπλα μπλα της Insomnia 025.gif )

Οποτε στις μ@μακιες που έγραψα παραπάνω μην δώσετε βάση…

Α κ εκτός από Λουσι ψηφιζω και Αποικο (έχω μάθει απίστευτα πράγματα όταν ξεκίνησα το λινουξ από αυτόν)

653.gif042.gif

Δημοσ.
Για να έκανες autoban τον εαυτό σου από την πολυλογία σου… 071.gif

Όχι,για να έκανα ban όποιον με βρίζει όλον αυτό το καιρό χωρίς λόγο ή με ειρωνεύεται αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι.......Ικανοποιημένος φίλε μου??:mrgreen:

Δημοσ.
Όχι,για να έκανα ban όποιον με βρίζει όλον αυτό το καιρό χωρίς λόγο ή με ειρωνεύεται αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι.......Ικανοποιημένος φίλε μου??:mrgreen:

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα θα πω υπάρχει και το irc... δεν είναι κακό και με τεραστιααααα θεματολογία , πίστεψε με θα σου αρέσει!!!

Δημοσ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα θα πω υπάρχει και το irc... δεν είναι κακό και με τεραστιααααα θεματολογία , πίστεψε με θα σου αρέσει!!!

Αααααα,εσύ είσαι το καρφάκι για το irc.....Εσύ έχεις λυσσάξει να κάνεις αναφορές στους moderators για μένα και το μεσημέρι την άκουσα??Μπράβο φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ αλλά δε νομίζω ότι σε ενοχλώ....

Αν τα μηνύματα είναι offtopic παρακαλώ σβήστε τα....

Δημοσ.
Αααααα' date='εσύ είσαι το καρφάκι για το irc.....Εσύ έχεις λυσσάξει να κάνεις αναφορές στους moderators για μένα και το μεσημέρι την άκουσα??Μπράβο φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ αλλά δε νομίζω ότι σε ενοχλώ....

Αν τα μηνύματα είναι offtopic παρακαλώ σβήστε τα....[/quote']

Ουδέποτε "κλαίγομαι" στους Μοντς για οποιοδήποτε θέμα και αν είναι αυτό.

Προτιμώ να τα λύνω μόνος μου..

Απλα εξέφρασα την μικρή και ταπεινή γνώμη μου..

Αυτά… KAI ΤΕΛΟΣ!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...