Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή είμαι γυναίκα' date=' δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να ψηφίσω... BOUGAS και Βασιλάκη μου επιτρέπετε; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

συγνώμη γιατί ψήφησες χωρίς την άδεια μας. Παρακαλώ τον nontasIEKopaido να μην καταμετρήσει την ψήφο.

ps: Βασιλάλης ??? kill bill.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προς paredwse: Δεν το νοικοκυρεύεις το δημοψήφισμα' date=' με όλα τα τα ονόματα των συντονιστών; Ποιο καλά θα φανεί το αποτέλεσμα και δεν θα αναγκάζεται ο νώντας να καταμετρά ψήφους... [img']http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/what.gif[/img]

Εγώ πάντως εξαρχής το πρότεινα να το αναλάβει κάποιος....Και μένα θα βόλευε,αλλά η εξουσία αποφασίζει.....

Δημοσ.

Αν είναι ο Λούσυ, ο συντονιστής του "Μπλα-Μπλα" και είναι και πρωτάρης, μάλλον θα κάνει καιρό να δρομολογηθεί το αίτημά μας! lol.gif

Δημοσ.
Διάβασέ το όλο το topic. Ήταν πρωταπριλιά. ;)

ΥΓ: Για διαφημιστικούς λόγους; :P

Δηλ. τι' date=' να μας δείξει το CNN; :-D

Τώρα έχει dedicated moderator το Μπλα-Μπλα... :)[/quote']

διαβασα 5-6 συνολικα σελιδες.μεχρι την δευτερη ητανε καλο το τοπικ.

πως δεν το ειχα παρει χαμπαρι?

εννοω για διαφημιστικους λογους,οπως η κοντρα τατιανας-μουρατιδη.

τι εχει να ζηλεψει δηλαδη μια κοντρα παρεδωσε-χαλ9000?

Δημοσ.

Γιά βάλτε σε 'επίσημη' αλλά μυστική ψηφοφορία όλους τούς moderatores καί εκεί θα φανεί.Έτσι στα φανερά απλά κάνετε την πλάκα σας καί η ψήφος σας δεν είναι αντικειμενική.Αυτός λοιπόν πού έθεσε το θέμα ας το έθετε ουσιαστικά.Γιατί θεωρώ πως έχει ενδιαφέρον να ξέρουμε πόσο δημοφιλής είναι καποιος mod.

Δημοσ.
Γιά βάλτε σε 'επίσημη' αλλά μυστική ψηφοφορία όλους τούς moderatores καί εκεί θα φανεί.Έτσι στα φανερά απλά κάνετε την πλάκα σας καί η ψήφος σας δεν είναι αντικειμενική.Αυτός λοιπόν πού έθεσε το θέμα ας το έθετε ουσιαστικά.Γιατί θεωρώ πως έχει ενδιαφέρον να ξέρουμε πόσο δημοφιλής είναι καποιος mod.

Και πώς να το έθετα δηλαδή??:confused: :confused: Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο....Να το πρότεινα με pm σε κάποιο moderator???Άστο καλύτερα.....:( :( :(

Δημοσ.

Δαγκωτο στον paredwse !!!

Ωραιο χρωματακι ε ? Ανακατεψα λιλα με φουξια εβαλα και λιγο κιτρινακι και να....

Δημοσ.

Ορίστε. Όχι τίποτα άλλο, να μη λέει η MariaTs ;p

Έχει max 10 επιλογές, έβαλα τους πιο ενεργούς κατά την γνώμη μου.

Η ψηφοφορία δεν είναι ονομαστική οπότε πείτε την αλήθεια και μην γλύφετε, δεν θα δει κανείς τι απαντήσατε.

Αυτά.

Δημοσ.
...Έχει max 10 επιλογές, έβαλα τους πιο ενεργούς κατά την γνώμη μου....

Δεν έπραξες σωστά,Πάρη,όπου νάναι αρχίζει ο εμφύλιος.

Δημοσ.

Να'ναι καλά η Maria που στο πρότεινε και έτσι το έκανες,γιατί τη δική μου πρόταση...άστο καλύτερα.....:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...