Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αποσύρω την ψήφο μου από τον The_Edge, μόλις διαπίστωσα ότι μάλλον δεν είναι το γνωστό μέλος των U2.

Ψήφο στον Lucifer για καλωσόρισμα. :)

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι Lucy και μαλακίες ρε παιδιά? :P Κάνατε τον Lucy mod... τον spooker τί τον έχουμε εδώ? Έχει φάει την ζωή του στο μπλαμπλα ο άνθρωπος... :P Αλλά θα μου πείς ποιόν απο όλους τους accounts του να κάνεις mod?... anw...

my crusade has begun. :-D :mrgreen: :-D :mrgreen: :-D :mrgreen:

Δημοσ.

ο καλυτερος moderator ειναι ο Madsc,και σαν δευτερο και καταυδρομενο τον paredwse.(βαζω πρωτο τον Madsc,γιατι απανταει παντα και πρωτος,στα pm μου,και πανετοιμος γενικος ωστε να λυσει και την παραμικρη απορια του καθε χρηστη).

ChrisAce,καλος και αντικειμενικος στη δουλεια του.

Η Christina καλη,αλλα δεν παυει να ειναι γυναικα....

Leibniz. Ο ανθρωπος που τσακωθηκε με το πληκτρολογιο.

privateer παρα πολυ καλος.

Ολοι οι αλλοι,ας πεταχτουν μεχρι τα σκουπιδια :)

Δημοσ.
Να την banάρουμε!!!

Ξεκίνα Luci. Κάνε το ντεμπούτο σου. :twisted: :twisted: :twisted: . Δεν μπορείς να λέγεσαι mod αν δεν έχεις κάνει ένα ban. Θα κάνεις και ρεκορ. Θα είσαι ο πρώτος mod που θα μπανάρει άλλον mod.! ! !:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ξεκίνα Luci. Κάνε το ντεμπούτο σου. :twisted: :twisted: :twisted: . Δεν μπορείς να λέγεσαι mod αν δεν έχεις κάνει ένα ban. Θα κάνεις και ρεκορ. Θα είσαι ο πρώτος mod που θα μπανάρει άλλον mod.! ! !:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παρόλο που είσαι παλιός, δεν θυμάσαι καλά!!

Δημοσ.

@paredwse: Το δικαίωμά σου να μας σπας τα νεύρα δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σε ανεχόμαστε. Στο καλό.

χαχαχαχαχα!

+1 και στον The_Edge απο μενα!

καλα ρε παρεδωσε,εχεις φαει ΒΑΝ?απιστευτος!

ΥΓ.εννοειτε πως ησασταν συνενοημενοι με τον Hal9000,για το ολο σκηνικο,για διαφημιστικους λογους....!

Δημοσ.

Επειδή είμαι γυναίκα, δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να ψηφίσω... BOUGAS και Βασιλάκη μου επιτρέπετε; tongue.gif

Αν ναι, τότε:

Μία ψήφος στον The_Edge και μία στον Lucy, λοιπόν. happy2.gif

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους με ψήφισαν και σπατάλησαν την ψήφο τους για μια γυναίκα... tongue.gif

Δημοσ.
......... Η Christina καλη,αλλα δεν παυει να ειναι γυναικα....

Διακρισούλες; Διακρισούλες; :twisted: Τι πάει να πει: "...δεν παύει να είναι γυναίκα"; Ε; chair.gif

Προς paredwse: Δεν το νοικοκυρεύεις το δημοψήφισμα, με όλα τα τα ονόματα των συντονιστών; Ποιο καλά θα φανεί το αποτέλεσμα και δεν θα αναγκάζεται ο νώντας να καταμετρά ψήφους... what.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

ΥΓ.εννοειτε πως ησασταν συνενοημενοι με τον Hal9000' date='για το ολα σκηνικο,για διαφημιστικους λογους....![/quote']

Διάβασέ το όλο το topic. Ήταν πρωταπριλιά. ;)

ΥΓ: Για διαφημιστικούς λόγους; :P

Δηλ. τι, να μας δείξει το CNN; :-D

[...]

Προς paredwse: Δεν το νοικοκυρεύεις το δημοψήφισμα' date=' με όλα τα τα ονόματα των συντονιστών; Ποιο καλά θα φανεί το αποτέλεσμα και δεν θα αναγκάζεται ο νώντας να καταμετρά ψήφους... [img']http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/what.gif[/img]

Τώρα έχει dedicated moderator το Μπλα-Μπλα... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...