Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οποιος βρει εναν λογο υπαρξης αφτου του τοπικ κερδιζει

Σωστός.

Ενώ αντίθετα αν υπήρχε τόπικ με θέμα ''Αναφέρετε συγκεκριμένους moderarors με τούς οποίους είχατε πρόβλημα καί εκθέστε το'' θα ήταν ότι καλλίτερο.Μη θέλουν οι αρχηγοί ως άλλοι πολιτικοί να τούς ψηφίζουμε αλλά εμείς ως άλλοι ..Τριανταφυλλόπουλοι να τούς τη λέμε βοηθώντας τους ταυτόχρονα να γίνονται καλλίτεροι.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2. & offtopic: Βρε νώντα μείνε μια βδομάδα καλό παιδί και θα στα δώσουν τα pm σου πίσω... φυρί-φυρί το πας' date=' για καμιά καbanα! [img']http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/worry.gif[/img]

Ναι...να μείνω καλό παιδί για μια βδομάδα.....Εντάξει θα σταματήσω να βρίζω,να συκοφαντώ,να απαντάω στις ειρωνίες των άλλων και ίσως τότε θεωρηθώ καλό παιδί....Και τότε ίσως μου δώσουν σοκολάτα και με πάνε βολτούλα....Άσε μας βρε Μαρία....

Δημοσ.

Ρε συ νόντα, σκέψου λίγο γιατί ή συμπεριφορά σου ενοχλεί τόσο πολύ κόσμο εδώ μέσα και μετά παίρνεις το ύφος του κατατρεγμένου-αδικημένου.

Επίσης αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου για τα "προσωπικά δεδομένα" που το διάβασες?Σιγά μην είναι και παράνομο. Καλό θα ήταν να διατηρούμε και μια σοβαρότητα.

Φιλικά και σορυ για το offtopic.

Δημοσ.
Ναι...να μείνω καλό παιδί για μια βδομάδα.....Εντάξει θα σταματήσω να βρίζω,να συκοφαντώ,να απαντάω στις ειρωνίες των άλλων και ίσως τότε θεωρηθώ καλό παιδί....Και τότε ίσως μου δώσουν σοκολάτα και με πάνε βολτούλα....Άσε μας βρε Μαρία....

Δυο μόνο χαρακτήρες... Ι5

Δημοσ.

Μπράβο παιδιά.Ό,τι πείτε εσείς,εγώ δε σας πάω κόντρα καμμία γιατί είμαι μικρός ακόμα....Γεια σας.

Δημοσ.
Ρε συ νόντα' date=' σκέψου λίγο γιατί ή συμπεριφορά σου ενοχλεί τόσο πολύ κόσμο εδώ μέσα και μετά παίρνεις το ύφος του κατατρεγμένου-αδικημένου.

Επίσης αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου για τα "προσωπικά δεδομένα" που το διάβασες?Σιγά μην είναι και παράνομο. Καλό θα ήταν να διατηρούμε και μια σοβαρότητα.

Φιλικά και σορυ για το offtopic.[/quote']

φιλε μου διαβασε τι λεει στο http://www.dpa.gr και μετα πεσμου το ποιος κραταει σοβαροτητα και ποιος οχι φυσικα και τα (PM) προσωπικα μηνυματα ειναι προσωπικα δεδομενα κανεις εκτος του αποστολεα η του παραληπτη δεν εχει δικαιωμα ουτε να τα διαβασει ουτε να τα επεξεργαστει ουτε να τα διαγραψει ισχυει οτι με την ηλεκτρονικη αλληλογραφια μεταξυ δυο ατομων.

Δεν το ξερω το παιδι προσωπικα δεν ξερω τι εχει κανει εδω περα? ειτε σε χρηστες ειτε σε admins/smods/mods η τι κανει? απο οσα μπορω να πω εκ προσωπικης αποψης ναι μεν κανει καποια ασχετα μηνυματα η απανταει σε ατομα που δεν πρεπει να ασχοληθει κανονικα αλλα απανταει και σε χρησιμα θεματα δεν ξερω ουτε τι ηλικια ειναι αλλα σιγουρα εχει λιγο μυαλο (σκεψη) θελω να πιστευω γιατι αυτο δυστυχως τωρα τελευταια με εχει διαψευσει δυστυχως .

αν δεν ξερεις κατι ειναι καλο να ρωτας πρωτα πριν απαντησεις.

φιλικα και φυσικα συγνωμη και εγω για το [offtopic]

Δημοσ.

Φίλε admin.iekep, η λεπτομέρεια είναι οτι όταν γράφεσαι στο insomnia δε δίνεις ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό σου στοιχείο οπότε όλα τα άλλά είναι περιττά.

Δημοσ.

Ρε admin σε παρακαλώ μην ασχολείσαι με αυτά...Μην την πληρώσεις και εσύ εξαιτίας μου....Δεν θέλω να πάρει και άσχετους η μπάλα...Ευχαριστώ για το support αλλά άδικα τα λες.Η νοοτροπία απέναντί μου δεν πρόκειται να αλλάξει εξάλλου...:( :(

Καληνύχτα.

Παιδιά κόφτε το σας παρακαλώ πολύ.Ρε admin άστο σου λέω δε βγαίνει άκρη.Ξέχνα το μη φας και εσύ κανά ban επειδή με υποστηρίζεις.....

Δημοσ.
Φίλε admin.iekep, η λεπτομέρεια είναι οτι όταν γράφεσαι στο insomnia δε δίνεις ΚΑΝΕΝΑ[/b'] προσωπικό σου στοιχείο οπότε όλα τα άλλά είναι περιττά.

εσυ το νομιζεις φιλε μου οτι δεν δινεις κανενα προσωπικο στοιχειο.

ημερομηνια γεννησης π.χ δεν δινεις γιατι τα περισσοτερα sites/forum την ζητανε.

ηλεκτρονικη διευθυνση ταχυδρομειου δεν δινεις? γιατι και αυτη την ζητανε.

ολα αυτα μαζι με τα προσωπικα μηνυματα και αλλα οπως η επαγγελματικη σου ιδιοτητα θεωρουνται προσωπικα δεδομενα.

Δημοσ.
Ρε admin σε παρακαλώ μην ασχολείσαι με αυτά...Μην την πληρώσεις και εσύ εξαιτίας μου....Δεν θέλω να πάρει και άσχετους η μπάλα...Ευχαριστώ για το support αλλά άδικα τα λες.Η νοοτροπία απέναντί μου δεν πρόκειται να αλλάξει εξάλλου...:( :(

Καληνύχτα.

φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα ουτε μαζι σου ουτε με κανεναν.

αν εχει καποιος μαζι μου ας το πει φατσα με φατσα (μεσω προσωπικου μηνυματος φυσικα) γιατι δημοσια αντιπαραθεση ειτε εχει δικιο ειτε αδικο οποιαδηποτε πλευρα απαγορευεται αν τα λεει π.χ πισω απο την πλατη μου τοτε αναλογα με το τι λεει θα πραξω διοτι ναι μεν λεμε αλλα ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας και αναλαμβανουμε τυχον κυρωσεις.

Ειμαι νεος χρηστης δεν ξερω τι νοοτροπια υπαρχει εδω φροντιζω βεβαια να μην θιγω τον αλλο με τα λεγομενα μου ουτε να τον προσβαλω.

εχω διαβασει τους κανονισμους χρησης πριν κανω ποστ μηνυμα πιστευω οτι ειμαι σωστος αν οι αρχες του παρωντος κρινουν οτι δεν ειμαι ας με διαγραψουν (οχι ban αλλα πληρη διαγραφη) απο χρηστη τους δεν εχω το παραμικρο προβλημα sites/forums σαν αυτο υπαρχουν χιλιαδες/εκατομμυρια.

συγνωμη και παλι για το "εκτος θεματος"

παιδια οποιος θελει να συνεχισει αυτη την συζητηση διοτι ειναι εκτος του θεματος καλο ειναι ειτε μεσω προσωπικου μηνυματος η να ανοιξει καινουργιο θεμα και ευχαριστως να μιλησουμε εκει διοτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουμε εδω περα.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι το εξής:

"μπλα μπλα μπλα προσωπικά δεδομένα, μπλα μπλα μπλα προσωπικά δεδομένα".

Βάζω σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του καλύτερου moderator κλειδώνοντας το topic?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...