Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia??

nontasg

Καλύτερος Mod.  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερος Mod.

• privateer
      18
    • paredwse
      30
    • apoikos
      14
    • madsc
      18
    • bandito
      14
    • Cristina
      25
    • georgeadams
      13
    • dim_b
      12
    • ChrisAce
      9
    • Κάποιος_άλλος
      8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia???Ελπίζω να μην θεωρείται κακή ιδέα το άνοιγμα αυτού του topic...Εξάλλου έχουμε νομίζω το δικαίωμα να εκφέρουμε δημοκρατικά την γνώμη μας...:oops: :oops:

Άν θέλει καποιος moderator ας φτιάξει και ένα γκάλοπ για να ψηφίζουμε.Εγώ πάντως ψηφίζω paredwse!!!:-D :-D

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο moderator του insomnia???Θα ρώταγα και για τον χειρότερο αλλά μάλλον δεν θα ήταν καλή ιδέα....Ελπίζω να μην θεωρείται κακή ιδέα το άνοιγμα αυτού του topic...Εξάλλου έχουμε νομίζω το δικαίωμα να εκφέρουμε δημοκρατικά την γνώμη μας...:oops: :oops:

Άν θέλει καποιος moderator ας φτιάξει και ένα γκάλοπ για να ψηφίζουμε.Εγώ πάντως ψηφίζω paredwse!!!:-D :-D

Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος, μιας και το μόνο με το οποίο ασχολούμαι πλεόν είναι να σβήνω τα offtopic μηνύματά σου. Δε μου μένει χρόνος για άλλα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος, μιας και το μόνο με το οποίο ασχολούμαι πλεόν είναι να σβήνω τα offtopic μηνύματά σου. Δε μου μένει χρόνος για άλλα.

Συγγνώμη είπα τίποτα εγώ για σένα???Απλά ζήτησα να πουν οι χρήστες του insomnia ποιον θεωρούν τον καλύτερο moderator.....Κακό είναι???

Δημοσ.

εγώ ψηφίζω τον georgeadams, είναι πολύ σωστός και βοηθάει πολύ τον κόσμο.

συγχαρητήρια, τέτοιοι καλοί moderartors είναι σπάνιοι....

Δημοσ.
Η δική μου ψήφος πηγαίνει στον The_Edge.

Αν και βάζελος... :P

Δεκτό,αν και δεν ξέρω αν είναι σωστό ένας moderator να ψηφίζει έναν άλλο moderator....Αλλά οκ,no problem.Και ειλικρινά αν μπορεί κάποιος moderator ας φτιάξει ένα γκάλοπ....Άν γίνεται....:oops: :oops:

Περιμένω και άλλων χρηστών τις ψήφους!!!:-D :-D

Δημοσ.

Κοκκίνησα βρε :oops: :oops:! Δεν το περίμενα με τίποτα!

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη, την γυναίκα μου, τα παδιά μου που δείχνουν κατανόηση όταν δεν μπορώ να είμαι μαζί τους λόγω moderation. Επίσης, τους προγραμματιστές του vBulletin που έφτιαξαν αυτό το κουμπάκι που κάνει ban.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσω τους χρήστες που μου έδωσαν την ευκαιρία να τους κάνω ban, καθώς και τον nontasg, που με αυτό το thread μου δίνει την ευκαιρία να καταξιωθώ (αν και συμπεριλαμβάνεται ήδη στην πρώτη κατηγορία). :mrgreen: :mrgreen:

Αααα, παρά λίγο να το ξεχάσω. Σχεδόν τα πάντα τα χρωστάω στον Θεό.

Δημοσ.

Φυσικά' date=' δεν πρέπει να ξεχάσω τους χρήστες που μου έδωσαν την ευκαιρία να τους κάνω ban, καθώς και τον nontasg, που με αυτό το thread μου δίνει την ευκαιρία να καταξιωθώ (αν και συμπεριλαμβάνεται ήδη στην πρώτη κατηγορία). :mrgreen: :mrgreen:

[/quote']

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα...Είπα τίποτα εγώ για σένα????Τέλος πάντων....

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα...Είπα τίποτα εγώ για σένα????Τέλος πάντων....

Πας καλά ρε παληκάρι; Σιγά μην μας απαγορέψεις να λέμε και το nick σου.

Δημοσ.
Πας καλά ρε παληκάρι; Σιγά μην μας απαγορέψεις να λέμε και το nick σου.

Με συγχωρείς φίλε μου,παραφέρθηκα....:oops: :oops:

Δημοσ.

Αααα, στο προηγούμενο post ξέχασα να ψηφίσω. Με συνεπήρε η χαρά από την ψήφο του paredwse!

Κατά την άποψη μου, το καλύτερο moderation το κάνει η Cristina. Προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους χρήστες. Και φαντάζομαι πως όσοι γράφουν στο forum της Μουσικής μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το συγκεκριμένο είναι το πιο νοικοκυρεμένο.

Well Done Cristina!

Δημοσ.
Αααα' date=' στο προηγούμενο post ξέχασα να ψηφίσω. Με συνεπήρε η χαρά από την ψήφο του paredwse!

Κατά την άποψη μου, το καλύτερο moderation το κάνει η [b']Cristina[/b]. Προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους χρήστες. Και φαντάζομαι πως όσοι γράφουν στο forum της Μουσικής μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το συγκεκριμένο είναι το πιο νοικοκυρεμένο.

Well Done Cristina!

Christina ?Καλύτερη moderator? Και εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης. Αυτή δεν ξέρει που παν τα 4. Καλύτερος moderator είναι ο paredwse που έχει βαρεθεί να μου σβήνει τα posts 24/7 :D .don't you ever sleep .Ώρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως το χει κάνει και επάγγελμα. Τι δουλειά κάνειs? Επαγγελματίας moderator στο insomnia.gr .hahah

Με συγχωρείς φίλε μου,παραφέρθηκα....:oops: :oops:

xaxax αυτό λέω και εγώ σαν δικαιολογία όταν αρχίζω και στα χώνω.lol

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλύτερος moderator είναι ο paredwse που έχει βαρεθεί να μου σβήνει τα posts 24/7 :D .don't you ever sleep .Ώρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως το χει κάνει και επάγγελμα. Τι δουλειά κάνειs? Επαγγελματίας moderator στο insomnia.gr .hahah

[...]

Έχω βάλει κι άλλους στη μπίζνα, για να κοιμάμαι λίγο. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...