Oberon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ψάχνω κάποιο καλό αλλά απλό προγραμματάκι για σχεδιασμό 3D αντικειμένων. Δεν θέλω κάτι επαγγελματικό, μόνο να μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Θέλω να κάνω κάποια σχέδια π.χ. να μπορω να σχεδιάζω ορθογώνια σχήματα. Έχετε να προτείνετε κάποιο freeware;
Oberon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 καποιο αλλο προγραμμα. Αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο γι'αυτο που το 8ελω. Απο τι ειδα ειναι κυριως για σχεδιασμο κτιρίων.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Με τις υγείες σου. http://www.blender.org/cms/Home.2.0.html Και νόμιμος...
mourlos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 koita me to sketch up mporeis na kaneis ta panta kai oxi aplws ktiria opws les....alla ama den sou aresei auti i lusi pou einai kai i pio eukoli tote i enallaktiki lusi einai 3DSTUDIOMAX
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δεν θέλω κάτι επαγγελματικό' date=' μόνο να μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Θέλω να κάνω κάποια σχέδια π.χ. [b']να μπορω να σχεδιάζω ορθογώνια[/b] σχήματα.Έχετε να προτείνετε κάποιο freeware; ...alla ama den sou aresei auti i lusi pou einai kai i pio eukoli tote i enallaktiki lusi einai 3DSTUDIOMAX Βεβαίως, βεβαίως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.