Προς το περιεχόμενο

Λαδι σιλικονης σε σπρει?

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με ενα ανεμιστηρακι που ξαφνικα αρχισε να κανει περισσοτερο θορυβο απο πριν.Καποιος μου προτινε λαδι σιλικονης σε σπρει και μαλιστα μου τονισε ΛΑΔΙ ΟΧΙ ΓΡΑΣΣΟ ΚΤΛ. Σε 2-3 μαγαζια που ρωτησα κοντα στη γειτονια μου ειπαν οτι δεν εχουν και μαλιστα σε ενα χρωματοπωλειο μου λεει ο μαστορας εκει: " δεν υπαρχει ρε φιλε αυτο το πραγμα ποιος σου ειπε τετοια βλακεια;". Τελικα υπαρχει και που μπορω να βρω αν ξερει καποιος.

Δεν ηξερα που αλλου θα ταιριαζε να ποσταρω αυτο το μηνυμα οποτε αν ειναι λιγο ασχετο με το θεμα hardware ας μεταφερθει.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις WD40. είναι λαδί σε σπρέι έχω βάλει εγώ σε όλα τα Fans μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Εχω ενα προβλημα με ενα ανεμιστηρακι που ξαφνικα αρχισε να κανει περισσοτερο θορυβο απο πριν.Καποιος μου προτινε λαδι σιλικονης σε σπρει και μαλιστα μου τονισε ΛΑΔΙ ΟΧΙ ΓΡΑΣΣΟ ΚΤΛ. Σε 2-3 μαγαζια που ρωτησα κοντα στη γειτονια μου ειπαν οτι δεν εχουν και μαλιστα σε ενα χρωματοπωλειο μου λεει ο μαστορας εκει: " δεν υπαρχει ρε φιλε αυτο το πραγμα ποιος σου ειπε τετοια βλακεια;". Τελικα υπαρχει και που μπορω να βρω αν ξερει καποιος.

Δεν ηξερα που αλλου θα ταιριαζε να ποσταρω αυτο το μηνυμα οποτε αν ειναι λιγο ασχετο με το θεμα hardware ας μεταφερθει.

Πηγαινε σε ενα practiker και παρε.... με τις ντουζινες τα εχει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για λίπανση dot matrix εκτυπωτών (της μεταλλικής μπάρας που κινείται η κεφαλή) αυτό βάζετε;

Θυμάμαι παλιά βάζαμε λάδι μηχανής (εννοώ σαν αυτό το λίγο παχύρρευστο που έβαζαν στις ραπτομηχανές), αλλά δεν ξέρω από πού να το βρω...

Μπορεί κανείς να μου πει αν τί χρησιμοποιεί;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Ρε παιδιά για λίπανση dot matrix εκτυπωτών (της μεταλλικής μπάρας που κινείται η κεφαλή) αυτό βάζετε;

Θυμάμαι παλιά βάζαμε λάδι μηχανής (εννοώ σαν αυτό το λίγο παχύρρευστο που έβαζαν στις ραπτομηχανές)' date=' αλλά δεν ξέρω από πού να το βρω...

Μπορεί κανείς να μου πει αν τί χρησιμοποιεί;

Ευχαριστώ...[/quote']

Σε εταιρίες που ξέρω δεν βάζουνε καθόλου λάδι. Μόνο σπρέι καθαρισμού που στεγνώνει αμέσως και αποκρίνει ακαθαρσίες. Δεν θυμάμαι πως το λέγανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...