deligeorgis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Έχω ένα DVDRW (BTC1108) που στην πρόσοψη έχει πολλαπλό card reader για SD, MMC, MS, CF, SM τα οποία εμφανίζονται στον Explorer ως USB αφαιρούμενοι δίσκοι. Διαβάζει χωρίς πρόβλημα την SD της φωτογραφικής μηχανής (Casio) αλλά δεν βλέπει καν την Memory Stick του κινητού (K750). Συγκεκριμένα ανάβει το λαμπάκι κατά την εισαγωγή της κάρτας, αλλά όταν επιλέγω την εξερεύνηση του συγκεκριμένου δίσκου κρεμάει ο Explorer. Η κάρτα είναι τύπου MSDUOPRO της Sandisk και υπάρχει adaptor σε MSDUO της Sony. Στην πρόσοψη του DVDRW δίπλα στη θηρίδα αναγράφεται "MS". Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα περιεχόμενα της κάρτας στο PC;
Draculina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Γιατί δεν συνδέεις το κινητό(με την κάρτα μέσα φυσικά!) με το pc?Το W800 τουλ το βλέπει σαν removable disk,κάνεις copy paste κανονικα και ότι αλλο θες!!Οι ταχύτητες είναι άθλιες βέβαια αλλά τη δουλειά σου θα την κάνεις!!!
deligeorgis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ναι, σίγουρα αυτό θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόταν ο καθένας σαν καλύτερη και ευκολότερη λύση. Και δε θα ήταν απαραίτητο να υποβληθεί καν η παραπάνω ερώτηση σ' αυτό το forum. Τι γίνεται όμως αν δεν υπάρχει ούτε το προαναφερόμενο κινητό αλλά ούτε και το προτεινόμενο tool; Ευχαριστώ πάντος για την απάντηση και θα εκτιμούσα και κάθε άλλη πρόταση.
Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ax φίλε μου δυστυχώς έχω μηδενική εμπειρία από card readers!!Πάντα συνδέω τη συσκευή...Θέλω να ελπίζω ότι η κάρτα σου είναι οκ!!Δεν έχεις κανένα γνωστό με sony ericsson κινητό??Όλα τα πρόσφατα μοντέλα που παίρνουν κάρτα μνήμης παίρνουν αυτό τον τύπο κάρτας...Επίσης και άλλες sony συσκευές υποστηρίζουν τέτοιες καρτες...Θα ήταν 1 σίγουρος τρόπος να τσεκάρεις την κάρτα σου και να πάρεις τα δεδομένα σου...Αφού υποστηρίζεται MS κάρτα κανονικά με τον αντάπτορα θα έπρεπε να στη διαβάζει!Και αφού σου γράφει MS αναγνωρίζει τον τύπο της...
Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Έκανα 1 search στο νετ...To memory stick duo είναι διαφορετικός τύπος από το MS...card readers που διαβάζουν ms δεν διαβαζουν msduo!!Είχα και γω την εντύπωση ότι υπάρχει συμβατότητα!Οπότε ο card reader σου δεν είναι συμβατός...Με 12 ως 20 ευρώ στο eshop έχει card readers που υποστηρίζουν τον τύπο κάρτα σου! http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml (όλοι πλην των sandisk) Οπότε αν δεν θες να μπεις σε αγορές το καλύτερο είναι να βρεις γνωστό με συμβατή συσκευή ή card reader... Ελπίζω να σε βοήθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.