Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου άρεσε αρκετά. Σίγουρα είναι επεισόδιο για φινάλε της season και

δικαιολογεί τον τίτλο του τρίτου τμήματος ενός τριμερούς φινάλε, γιατί σε ρυθμούς θυμίζει αρκετά τα δύο προηγούμενα. Έχουμε επιστροφή παλιών χαρακτήρων έστω και μέσα από τεχνάσματα, αμφιλεγόμενους θανάτους (Matt, Petrelli bros, Sylar), hints για νέες δυνάμεις και για τη 2η season και μια 'Teaser' εισαγωγή στο 2ο κεφάλαιο.

Δεν μας έδωσαν τελικά μια εκτεταμένη και γεμάτη εφε μάχη Peter VS Sylar, αλλά για μένα αυτό δε χάλασε το season φινάλε.

Καλό 2o chapter να έχει...!

Συμφωνώ 100%!

Θεωρώ ότι είχε τρομερή ατμόσφαιρα ως επεισόδιο...

Ποιες νέες δυνάμεις είδαμε;

Επίσης βγήκε και η καινούρια συνέντευξη!

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ποιες νέες δυνάμεις είδαμε;

Έχουμε ένα hint από την Molly για τον villain που μπορεί να την βλέπει όταν προσπαθεί να τον ανιχνεύσει.

Και ένα hint για δύναμη κάποιου (του πατέρα της Simone ίσως; ). Αυτή η φάση με τον Peter θυμίζει λίγο τα όνειρα του Suresh στην Ινδία, λόγω του μικρού παιδιού εκεί -όμως εδώ δεν υπήρχε κάποιος να το προκαλέσει αυτό. Τουλάχιστο όχι κάποιος που είδαμε...

Δημοσ.

Pedes egw pantws xenerwsa me to telos.

Se olo to prwto kiklo o petrelis prospathoyse na swsei to kosmo apo ton syler kai entelei mono ton eayto toy katafere na skotwsei kai na afisei na zisei o syler. Ara gia mia tripa mes to nero etrexe se olo to kiklo o petrelis. Mipws entelei aytos itane o kakos??? Den nomizw. Pantw tin idea apo to 2 kiklo poy mas edwse den elege kai tipota to idiaitero. Ti na pw re pedes perimena ena poly kalitero telos wste na einai kai sto 2 kiklo o petrelis junior. Ti na pw apogoiteftika entelws me to finale toy 1 kikloy se mia seira poy ola ta epeisodia exerontas merika mazi toys kai to teleytaio itan poli kala.

Auti einai i apopsi moy epei toy thematos heroes...

Δημοσ.
Pedes egw pantws xenerwsa me to telos.

Se olo to prwto kiklo o petrelis prospathoyse na swsei to kosmo apo ton syler kai entelei mono ton eayto toy katafere na skotwsei kai na afisei na zisei o syler. Ara gia mia tripa mes to nero etrexe se olo to kiklo o petrelis. Mipws entelei aytos itane o kakos??? Den nomizw. Pantw tin idea apo to 2 kiklo poy mas edwse den elege kai tipota to idiaitero. Ti na pw re pedes perimena ena poly kalitero telos wste na einai kai sto 2 kiklo o petrelis junior. Ti na pw apogoiteftika entelws me to finale toy 1 kikloy se mia seira poy ola ta epeisodia exerontas merika mazi toys kai to teleytaio itan poli kala.

Auti einai i apopsi moy epei toy thematos heroes...

Ο Σαιλερ τελικά πέθανε όμως.... που τον είδες ζωντανό στο τέλος? :confused:

Ο κόσμος σώθηκε επειδή θυσιάστηκαν οι Πετρέληδες. Πιστεύω ήταν ένα ωραίο τέλος για το volume1.

Θα ήταν ξενέρωτο να ζήσουν όλοι και να τελείωνε με χάπυ εντ...

Δημοσ.

Ο Σαιλερ τελικά πέθανε όμως.... που τον είδες ζωντανό στο τέλος? :confused:

Στο τέλος δεν τον βλέπουμε πουθενά νεκρό... Όμως υπάρχει μια λωρίδα αίματος από το σημείο που είχε πέσει μέχρι το καπάκι του υπονόμου!

Ο κόσμος σώθηκε επειδή θυσιάστηκαν οι Πετρέληδες.

Ο Peter λογικά είναι ακόμη ζωντανός... Με λίγη τύχη (και πολύ φαντασία) ίσως να ζουν και οι δύο!

Δημοσ.

να αναλύσω λιγάκι γιατί δε μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο.

το όλο θέμα είναι οι προσδοκίες που δημιούργησε όλη η σεζόν του heroes. η έκρηξη, ο κόσμος που θ'αλλάξει, η αναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε sylar και petrelli κι ένα σωρό άλλα. και απ'όλα τα πιθανά σενάρια καταλήγουμε στο πιο "εύκολο", στο πιο ανώδυνο. όχι οτι ήταν τελείως αναπάντεχο το φινάλε, ούτε ότι στερείται λογικής. ειδικά ως "volume" είναι πολύ λογικό να'χει ένα σαφές τέλος. το πρόβλημα είναι ότι τέτοιο happy ending χαλάει το όλο κλίμα που καλλιεργήθηκε στα υπόλοιπα επεισόδια της σεζόν.

Δημοσ.

Κάνω ένα copy paste και δω την άποψη μου γι ατο τέλος της καλύτερης φετινής σειράς...

Μόλις το είδα και γω και θα το χαρακτήριζα πολύ καλό εώς άψογο.

Ναι ίσως θέλαμε λίγο περισσότερη μάχη και τέτοια, αλλά μια χαρά μου έκανε και αυτό, και μάλιστα δεν περίμενα αυτή την στάση του Νathan.

Δεν με ενόχλησε που χρειάστηκε ο Nathan στο τέλος, μου αρκεί η εξήγηση ότι απλά ο Peter δεν την πάλευε μόνος του...

Τώρα άραγε ζει ο Peter; Φανταζομαι ναι, αλλά που στο καλό θα βρεθεί; Κρίμα για τον Matt αν πέθανε, τον πάω πολύ τον Grunberg.Καλά ο Hiro ακόμη δεν μπορεί να ελέγξει την δύναμή του...Η αλήθεια είναι ότι ελπίζω να μην μας δείξουν και πολλά από τον 17ο αιώνα... Πάλι κατσαρίδα ήταν αυτό στο τέλος;

Να δούμε τι θα έχουν να μας δείξουν του χρόνου, χαλαρά μπορεί αυτή η σειρά να ανεβαίνει επίπεδο σε κάθε season (παρά το υψηλότατο της πρώτης).

Βασικά έχω άλλη ερώτηση εγώ. Ο Linderman και οι λοιποί που βασίζονταν ότι θα γινόταν η έκρηξη; Μόνο σε πίνακα του μίστερ Ιζάκ ή ήξεραν και κάτι άλλο; Και αν ναι τι; Πως ήταν τόσο σίγουροι; Κάπως μπερδεύτηκα εδώ, μπορεί να είναι και απλό βέβαια...

Δημοσ.

Πολυ καλο το τελος!! Δεν ξερω για σας ομως εγω συγκινηθηκα στο τελος...

σο για το Syler πιστευω οτι μαλλον δεν πεθανε και αυτο με χαλασε. Καλος ηταν για μια σεζον αλλα ειναι νομιζω ωρα για αλλους bad guys. Εχουμε και μια εμφανιση κατσαριδας εκει...

Δημοσ.

Στο τέλος δεν τον βλέπουμε πουθενά νεκρό... Όμως υπάρχει μια λωρίδα αίματος από το σημείο που είχε πέσει μέχρι το καπάκι του υπονόμου!

Ο Peter λογικά είναι ακόμη ζωντανός... Με λίγη τύχη (και πολύ φαντασία) ίσως να ζουν και οι δύο!

Το ξαναείδα το σημείο που λες... πράγματι δείχνει μια λωρίδα αίματος που οδηγεί στον υπόνομο. Δεν το είχα προσέξει.

Πραγματικά θα είναι τελείως μούφα η υπόθεση αν έζησε. Τόσοι υπερήρωες υπήρχαν γύρω του και όλοι οπλισμένοι με περίστροφα, δεν μπορουσαν να τον σκοτώσουν? Ή μήπως δεν τον είδε κανένας να δραπετεύει?

Οσον αφορά του Πετρέληδες, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα για το τι μπορεί να τους συνέβει. Το μόνο σίγουρο είναι οτι έγινε μια έκρηξη στον αέρα. Τι αποτέλεσμα είχε αυτή... θα το μάθουμε στο μέλλον.

Δημοσ.

Oi genikes entipwseis, apo to episodio poly kales, genika mou arese, kai to olo klyma itan poly kalo, mou arese epeisis i eisagogi sto chapter 2. Mou afise omws mia glykopikri geysi sto telos, giati opws eipan kai merikoi pio prin, katholi tin diarkeia tis season dimiourgisan mia atmosfera gia kati poly mio megalo, kai ontos ws enan bathmo dothike i egkoli lisi. Sta poly thetika oti mas afisan hints gia ton neo vilain, (afton pou blepei tin molly otan paei na ton brei), kai oti den mallon den pethane o Sylar, (eixa arxisei na ton simpathw). O petrelis o megalos den pistebw oti epezise, eno ton peter pistebw tha ton ksanadoume. Genika me exei xalasei pou pethane o Linderman, giati mou aresoun oi villains pou kinoun ta nimata.

Δημοσ.

xmm telika auto einai to megalytero problhma sxedon se ola ta tv shows pleon. Epeidh einai tosa polla epeisodia, gia na krathsoun endiaferon kanoun ena synexes build up kai parafouskonoun toso poly to story, pou otan erxete h wra gia to climax nomizeis oti tha deis thn apokalypsh thn idia, ton erxomo tou jesus, to panathinaiko na pernei protathlima, ton olympiako na pernaei omilo sto tsou lou h otidhpote allo apithano mporeis na fantasteis. Kai fysika spania antapokrinete se auta pou perimenoume na ginoun

To epeisodio htan apo ta xeirotera ths sezon kai to gyrise teleios corny, mono o spiderman eleipe na xoreuei disco!! Poly love epese ksafnika. Tha mporouse na htan poly kalytero, san na to gyrisane biastika, akoma kai ta effect htan ta pio cheesy ths seiras. Einai dynaton olh th sezon na exei kalytera effects kai suspence kai sto finale na ta kanoune cheesy??

Δημοσ.

ρε παιδιά...μόνο εμένα ο samurai στο τέλος μου έμοιαξε με τον πατέρα του Hiro??

Ως τώρα τα season finale που έχω δει είναι ψιλοαπογοήτευση με εξαίρεση το prison break (το οποίο έχει τόσο καιρό που τελείωσε που κοντεύω να το ξεχάσω). Ως τώρα για μένα από το καλύτερο προς το χειρότερο είναι :

1. Prison Break

2. My name is Earl

3. CSI Las Vegas

4. How i met your mother

5. Heroes

6. 24

Toυ Lost είμαι 100% σίγουρος ότι θα έχει cliffhanger και ποντάρω όλα μου τα λευτά για γαμάτο finale στον Ηοuse (νομίζω έχει τίτλο Human Error)

• Members
Δημοσ.
xmm telika auto einai to megalytero problhma sxedon se ola ta tv shows pleon. Epeidh einai tosa polla epeisodia, gia na krathsoun endiaferon kanoun ena synexes build up kai parafouskonoun toso poly to story, pou otan erxete h wra gia to climax nomizeis oti tha deis thn apokalypsh thn idia, ton erxomo tou jesus, to panathinaiko na pernei protathlima, ton olympiako na pernaei omilo sto tsou lou h otidhpote allo apithano mporeis na fantasteis. Kai fysika spania antapokrinete se auta pou perimenoume na ginoun

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό (και η περιγραφή κορυφαία :) ).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο πάντως δεν μου φάνηκε τόσο κακό - δεν με ενθουσίασε κιόλας, αλλά δεν είναι ότι είχα και τις εξωφρενικές προσδοκίες. Δυο παρατηρήσεις:

Αυτός ο Πίτερ, τελικά, είτε τις είχε τις δυνάμεις είτε όχι, δεν τις έκανε και τίποτα, αφού ελάχιστα τις χρησιμοποίησε (και αδέξια ή με λάθος τρόπο) - σε αντίθεση με τον Σάιλερ (η συμπάθειά μου :mrgreen: ), που τα έπαιρνε πιο γρήγορα.

Κάποιος είπε πιο πάνω ότι με λίγη φαντασία και τα δύο αδέρφια μπορεί να ζουν. Τον Πίτερ τον θεωρώ σίγουρο, αλλά και για τον Νέηθαν πιστεύω ότι μπορεί να πουν στη δεύτερη σαιζόν ότι π.χ. άφησε τον αδερφό του κάπου στη στρατόσφαιρα και απομακρύνθηκε έγκαιρα πετώντας ή κάτι τέτοιο (τραβηγμένο, αλλά μετά τον Μπακούνιν, δεν αποκλείω τίποτα :mrgreen:)

ρε παιδιά...μόνο εμένα ο samurai στο τέλος μου έμοιαξε με τον πατέρα του Hiro??

Μπράβο ρε συ, κι εγώ αυτό σκέφτηκα!

Ότι θα βγάλει τη μάσκα και θα είναι ο πατέρας του!

(ίσως βέβαια να φταίει ο αγέραστος τύπος στο Lost και να επηρεαστήκαμε από εκεί :) )

Δημοσ.

Nomizw aneta to finale synagwnizetai se xalia ayto tou smallville. Apogohteysh entelws. Eytyxws yparxei kai to Lost gia na ma8oun pws ginontai ta finale.

kata ta alla o sylar enw mborei na stamathsei sfaires den mborei na kanei to idio ston hero (otan ton karfwnei me to spa8i). Kala gia to pws ws dia mageias exafanisthke mesa ston yponomo as mhn to sxoliasw kalytera

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...