Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aσε ρε, απο το Μπεβερλυ Χιλς θα την γουσταρει χαχα

Ενιγουει, καλο το επισοδειακι, ανεβαινουμε κλιμακωτα, πιστευω τοσο το 21 οσο και το 22 αν καποια στιγμει τα δουμε πακετο 130' με το 23 θα μας φανουν καλυτερα

Αυτο που μου αρεσε αλλααααα με φοβιζει σε τετοιες υπερφυσικες σειρες

ειναι οτι αρχισαμε να "κοβουμε" κεφαλια και μαλιστα απο τα βαρια κανονια.Εξω ο Λιντερμαν, εξω και ο DL, εξω και ο Τεντ με τον Ερικ Ρομπερτς. Περα οτι σε κραταει στην edge of your seat που λεμε στο Κεντακυ γιατι δεν ξερεις ποιος ειναι ασφαλης και τι τροπη θα εχουν τα πραγματα, αν γινει σωστα λεει πολυ. Μεχρι στιγμης εχει γινει σωστα, οπως στην 5η του 24(ή μηπως στην 4η?) δεν σκοτωνονταν 5-6 σε καθε επισοδειο, ενας εδω, ενας εκει, ε και τωρα στο τελος μπολικοι.

Επισης σημαντικο οτι φυγανε ατομα ποικιλης βαρυτητας. Απο τον big shot Linterman μεχρι τον DL και τον Τεντ που εχουν καποια ιστορια στην σειρα εως τον Ερικ Ρομπερτς που ενταξει, βρωμαγε οτι θα τον καθαρισουν καπου, δεν μετραει, ετσι δεν ξερεις ποιος μπορει να φυγει και ποιος οχι

Μονο αρνητικο σε αυτες τις σειρες...1 να μην γινει μπουοσουλας και οπου κολλανε να σκοτωνουν 2-3 και 2 να μην τους αναστησουν!!!Το χειροτερο μου!!!

Βασικα αυτο που μου αρεσε στο επισοδειο και ξεκαθαρισμα πιο πολυ ειναι οτι δειχνει να τελειωνει ρε παιδι μου, οτι αυτο το storyline τουλαχιστον θα τελειωσει την αλλη βδομαδα.

Τελικα ο μπαμπας Πετρελης ή η μαμα είχε δυναμη?Και επισης αν ειχε ο μπαμπας, ο Πετρος την εχει λογω της επαφης με τον μπαμπα οταν ηταν μικρος παροτι η δικια του ενεργοποιηθηκε τωρα τελευταια?

Πιστευω θα αξιζε του χρονου να μας δειξουν πως ξεκινησαν ολα, 40 χρονια πριν ξερω γω

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως εμενα μου φανηκε τρελο ,

οτι ο Λιντερμαν σκοτωθηκε....Απ οτι καταλαβα , μεσα απ ολα τα επεισοδια ειναι οτι η 2η σεζον , δεν θα εχει σχεση με την ιστορια της πρωτης. Εννοω οτι θα συνδεεται καπως με την πρωτη , αλλα πολυ πιθανον να εχει αλλους heroes με αλλες δυνατοτητες.... Επισης δεν ξερω ποτε θα μας δωσουν λεπτομεριες για την "εταιρια". Πεθαναν και ολοι απο αυτους, τωρα τι θα γινει?

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι. Εφόσον ο DL πεθαίνει όπως είδαμε στο 22ο επεισόδιο, πως γίνεται ο Sylar να μπορεί να περνάει από τοίχους στο μέλλον; Γιατί όταν είχαν πάει στο μέλλον ο Hiro + Ando και ήταν πίσω από μια πόρτα που κράταγε κλειστή ο Peter, ήρθε ο Sylar και τον τράβηξε μέσα από την πόρτα... Που την βρήκε την δύναμη να περνάει μέσα από τοίχους;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι. Εφόσον ο DL πεθαίνει όπως είδαμε στο 22ο επεισόδιο, πως γίνεται ο Sylar να μπορεί να περνάει από τοίχους στο μέλλον; Γιατί όταν είχαν πάει στο μέλλον ο Hiro + Ando και ήταν πίσω από μια πόρτα που κράταγε κλειστή ο Peter, ήρθε ο Sylar και τον τράβηξε μέσα από την πόρτα... Που την βρήκε την δύναμη να περνάει μέσα από τοίχους;

Αφου ο Sylar παιρνει τις δυναμεις του τρωγωντας το μυαλο του αλλου ,πολυ πιθανον να μην πεθανε ο DL και να τον σκοτωσε μετα...

Δημοσ.

mporei na min xriazete na einai freskos o eggefalos :P

an kai prosopika pistevo oti eimaste se mia ali ekdoxi ton pragmaton mias kai sto melon pou ton eidame na pernaei mesa apo tin porta eixe faei kai tin mazoreta prama pou exei alaksei pleon

Δημοσ.

mporei na min xriazete na einai freskos o eggefalos :P

an kai prosopika pistevo oti eimaste se mia ali ekdoxi ton pragmaton mias kai sto melon pou ton eidame na pernaei mesa apo tin porta eixe faei kai tin mazoreta prama pou exei alaksei pleon

Την μαζορέτα την έφαγα 5 χρόνια μετά την έκρηξη της βόμβας, δηλαδή πολύ μετά από το παρόν (τελευταίο επεισόδιο). Όντως αυτό με τους τοίχους δεν εξηγείται εκτός και αν ο μαύρος δεν πεθαίνει.

Δημοσ.

Ο Linterman σίγουρα δεν θα σηκωθεί στο επόμενο επισόδειο? Είχα την εντύπωση ότι η ικανότητά του είναι να θεραπεύει. Μήπως θεραπευτεί μόνος του?

Δημοσ.

Siga min einai kai i mazoreta re giorgara.... Allo na aftotherapevete kai allo na therapevei toys alloys...

Koyragio pedes 3 meres minane gia to teleytaio epeisodio toy 1 kikloy.(Gia posoys kikloys lete na paei i seira?)

Δημοσ.

Την μαζορέτα την έφαγα 5 χρόνια μετά την έκρηξη της βόμβας, δηλαδή πολύ μετά από το παρόν (τελευταίο επεισόδιο). Όντως αυτό με τους τοίχους δεν εξηγείται εκτός και αν ο μαύρος δεν πεθαίνει.

??? afto pou to mathenoume???

Δημοσ.

Apoti katalava apo to Five Years

allages sto parelthon allazoun to mellon.Diladi px stin arxiki version tou mellontos o Syler pire tin dynami tis Clair.Otan gyrise omws pisw o Future Hiro kai epeise ton Peter na tin swsei auti sto mellon zouse-asxeto pou o Future Hiro katalabe oti auto den eftane gia na min skasei o mpompa. Etsi mporei mesa apoli tin diadikasia (px apo ta pigenela tou Present Hiro) o DL na pethane enw itan na min pethanei kai an pigenan twra sto mellon o Syler na min exei tis dynameis tou DL

An thymamai kala to graphic novel me ton nearo Linderman kai ton nearo Petreli, eixe pei o Linderman oti den mporei na anastisei nekrous kai den mporei na therapeusei ton eauto tou. An toxei proxeiro kapoios as to tsekarei

Δημοσ.

Συμφωνω με Kaizer, oτι καθε φορα το μελλον καθοριζεται με βαση ολα οσα εχουν συμβει την στιγμη που γινεται η μεταφορα του Ηιρο. Mε τα πηγεν-ελα αλλαζει το πιθανο μελλον.

Δημοσ.

Παντως εμενα μου ηρθε μια φλασια και θελω να την μοιραστω. Λεω τελικα ,

μηπως δεν μπορουν να αποτρεψουν το μελλον και η βομβα θα σκασει... Γιατι η ουσια ειναι ισως , οτι ο Χιρο , οτι και να κανει δεν μπορει να καταφερει να αλλαξει το ρου της ιστοριας. Βεβαια αυτος νομιζει οτι οτι δεν κανει αρκετα πραγματα για να το αλλαξει...

Ετσι στο τελευταιο επεισοδιο , θα δουμε πως θα σκασει η βομβα , πως θα σχοιματιστει η ουλη του Πιτερ και κατι για να συνεχιστει ο επομενως κυκλος... Φυσικα ο Σαιλερ δεν θα πεθανει και δεν θα μαθουμε τα παντα για την εταιρια και την οικογενεια Πετρελι.

Μακαρι να ειναι αλλιως τα πραγματα , αλλα απ οτι εχω καταλαβει , οι παραγωγοι της δεν θελουν η σειρα να εχει happy end...

ΥΓ:Μη με κατακρινεται αχημα , μια θεωρια ειπα απλα...:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...