Solmyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Οχι τα εχετε μπερδεψει λιγο, μου φαινεται. Δεν υπαρχουν εναλακτικα "μελλοντα". Γιατι ετσι δεν θα μπορουσε να καθορισει τιποτα! Καθε φορα που ταξιδευει ο Hiro μεταβαινει στο μελλον που εχει καθοριστει απο τις πραξεις στο παρον του. Η σειρα των γεγονοτων ηταν απο την αρχη της σειρας: 1.Καταστρεφεται η Νεα Υορκη (δεν το βλεπουμε αυτο!). 2.Η μελλοντικος Hiro προσπαθει να επιστρεψει στο παρελθον (στο δικο μας παρον) ωστε να σωσει την κατασταση και νομιζει οτι αυτο που χρειαζεται ειναι να σωθει η μαζορετα (βρισκει τον Πετρελη στο τραινο). 3.Τελικα η μαζορετα σωζεται (αυτο το βλεπουμε στα αρχικα επεισοδια), αλλα η καταστροφη παλι γινεται! 4.Η μελλοντικος Hiro προσπαθει να βρει ΑΛΛΟΝ τροπο να σταματησει την καταστροφη, περα απο την σωτηρια της μαζορετας (αυτο το βλεπουμε στο προχθεσινο επεισοδιο). Υ.Γ.Εχεις δικιο για το μαχαιρι, μου διεφυγε.
DimitRi_Del Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Afou re mages o Hiro tou melllontos leei sto Hiro tou dikou mas oti i stubbed him but he regenerated sto 04:03 to leei!
Solmyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ο μελλοντικος Hiro, δεν γνωριζει οτι η μαζορετα ζει και υποθετει οτι το regeneration εγινε επειδη την ειχε σκοτωσει. Αρα ειναι καποιος αλλος που χτυπηθηκε απο το σπαθι του αφου την δυναμη της την πηρε ο Sylar μεσα στο γραφειο του προεδρου. ή Αναφερεται στην πρωτη φορα που εγινε το περιστατικο με την εκρηξη, πριν γυρισει και ειδοποιησει τον Πετρελη στο τραινο.
theoritikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Η primatech στο μέλλον, αλλάζει χαρακτήρα? Δηλαδή απο εκεί που κυνηγούσαν τους heroes, τώρα τους φυγαδεύουν? O Syler πως ακριβώς παίρνει την μορφή του Petreli? Μήπως μέσω του αδερφού του?
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Οχι τα εχετε μπερδεψει λιγο, μου φαινεται. Δεν υπαρχουν εναλακτικα "μελλοντα". Γιατι ετσι δεν θα μπορουσε να καθορισει τιποτα! Eχμ, και τι ακριβως σε κανει 100% σιγουρο οτι ΜΠΟΡΕΙ να αλλαξει το μελλον? Εγω αυτη την αισθηση εχω αποκομισει απο την σειρα, οτι στο τελος ο Χιρο θα παρει τα @@ μου και θα καταλαβει οτι ΔΕΝ μπορει να αλλαξει το μελλον αλλαζοντας το παρελθον Ο μελλοντικος Hiro, δεν γνωριζει οτι η μαζορετα ζει και υποθετει οτι το regeneration εγινε επειδη την ειχε σκοτωσει. Αρα ειναι καποιος αλλος που χτυπηθηκε απο το σπαθι του αφου την δυναμη της την πηρε ο Sylar μεσα στο γραφειο του προεδρου. Οπως εχω ΗΔΗ πει, μια ωραιοτατη εξηγηση ειναι ο Σαιλαρ να "μασκαρεψε" τον Πητερ σε "Σαιλαρ" μεσω της δυναμης αυτης της μυστηριας τυπισσας που αλλαζει τι βλεπεις (Μπεατρις?Καπως ετσι την λεει) και πριν προλαβει ο Πητερ να το πει στον Χιρο ο Χιρος τον μαχαιρωσε, ομως ο Πετρος γλυτωσε γιατι ειχε συναντησει την Κλαιρ
Solmyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 O πατερας της Κλαιρ τους βοηθαει, η εταιρεια δεν ξερω αν υφισταται. Ο Sylar παιρνει οποια μορφη θελει και καταφερε να γινει προεδρος σκοτωνοντας την τυπισσα που αλλαζει μορφες και δουλευε για την εταιρεια, και την αλλη που ειχε το χαρισμα του λογου. Candice λεει ο Sylar, ειναι η τυπισσα που δουλευε για την εταιρεια, και επειδη την σκοτωσε (προφανως) μπορει και αλλαζει μορφη. Δεν νομιζω να εχει την δυνατοτητα να αλλαζει την μορφη αλλων, αλλα ποτε δεν ξερεις...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 O Syler πως ακριβώς παίρνει την μορφή του Petreli? Μήπως μέσω του αδερφού του? Αποτι καταλαβα σκοτωσε εκεινη που ειναι τσιρακι του Ερικ Ρομπερτς στο "παρον" και μπορει να αλλαζει την πραγματικοτητα που βλεπουν οι αλλοι (ενα μελαχροινο μωρο)
Konnosgeros Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Με όλα αυτά που λέτε μπερδεύεστε πιο πολύ.Το παρόν του μελλόντος του παρελθόντος του μελοντικού παρελθόντος... Δεν θα προσπθήσω καν να πω και εγώ τη δικιά μου άποψη γιατί θα μπρδευτώ μόνος μου.Διάσπαρτα στις απόψεις όλων βρίσκονται και αυτά που ήθελα να πώ αλλά και τα σωστά πράγματα. Όσον αφορά για το ποιός έσκασε ,έγινε αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα.Ο Πέτρος Πετρέλης έσκασε.Το ότι πέθανε ο Σαιλερ ήταν ψέμα που μάλλον προώθησε ο ίδιος ο Σαίλερ αφού πρώτα πήρε την μορφη του μεγάλου Πετρέλη,πριν ή μετά την έκρηξη.Βέβαια μπορεί να το έκανε πρώτα ο Πετρέλης και μετά να πήρε τη θέση του ο Σαιλερ. Τώρα γιατί δεν πέθανε ο Πέτρος Πετρέλης στην έκρηξη.Ποιός σας είπε ότι με την ιδιότητα του Sprague,ο πυρηνικός, θα πεθάνει έτσι και βγάλει τόσο μεγάλη έκρηξη;Μπορεί να βγάζει την ενέργεια της έκρηξης,σε φωτια κλπ, αλλά να μην παθαίνει τίποτα.Πέρα από τη δύναμη της cheerleader που έχει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 O πατερας της Κλαιρ τους βοηθαει, η εταιρεια δεν ξερω αν υφισταται. Ο Sylar παιρνει οποια μορφη θελει και καταφερε να γινει προεδρος σκοτωνοντας την τυπισσα που αλλαζει μορφες και δουλευε για την εταιρεια, και την αλλη που ειχε το χαρισμα του λογου. Candice λεει ο Sylar, ειναι η τυπισσα που δουλευε για την εταιρεια, και επειδη την σκοτωσε (προφανως) μπορει και αλλαζει μορφη. Δεν νομιζω να εχει την δυνατοτητα να αλλαζει την μορφη αλλων, αλλα ποτε δεν ξερεις... To έχουμε ξαναπεί. Η Candice δεν αλλάζει απλά μορφή σαν τη Mystique. Δημιουργεί illusions (εναλλακτικές και σκόπιμα πειστικές εικόνες). Είναι προφανές από την πρώτη σκηνη που εμφανίζεται όπου εξαφανίζει το πτώμα της Simone που μολις είχε σκοτώσει ο Isaac.
Toufas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 i ouli tou petreli den einai pantos apo tote pou tou ekopse to kefali o syler.
georgepetrou Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 i ouli tou petreli den einai pantos apo tote pou tou ekopse to kefali o syler. Νομίζω ότι η ουλή θα είναι πολύ top γεγονός μέσα στην σειρά! Και πολύ πιο complicated από ότι θεωρούμε... Και όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο πείθομαι ότι πάιζουν εναλλακτικά μέλλοντα... Άλλωστε εκεί κολλαει και το String Theories!
stranger_77x Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 kai egw pistebw pws exoume na kanoume me alternate fututures, nomizw pws to klidi stin oli ypothesi, enai to oti o Sylar pire tin dinami tou isaac, i epistrofi tou Hiro sto parelthon na proidopoiisei ton petreli kai to teleftop comic pou ekane o isaac prin pethanei, Apo tin stigmi poui o peter exei tin ouli, simenei pws den exei synantisei tin claire sto parelthon, ara eidi milame gia kapoio diaforetiko mellon apo to kanoniko.Anyway 3 epeisodia minane, pistebw pws ta basika tha ksekatharisoun mexri to telos tis season.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 arxisa na to vlepo kai go kolisa eftasa mesa se 2 meres sto 13 arostia poli kali fasi PS: afto me to spoiler tag exei poli gelio den vlepeis tpt last page
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 http://www.flabber.nl/archief/020165.php EPOS
the_end Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 πλάκα είχε το βιντεάκι respect στην αναφορά στους marx και το duck soup:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.