bchris Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 AHHHH τι μου θυμισες τωρα ρε bchris!!Smoker man!!! Ο καλυτερος αινιγματικος χαρακτηρας που εχει υπαρξει... Ενιωσα Απεχθεια εντονη απο την πρωτη του εμφανιση στο 1ο επεισοδιο, το προσωπικο συμφερον πανω απο ολα και ας καιγεται ο κοσμος!! Κανενας ενδοιασμος, υπερβολικα κυνικος και απιστευτο μυστηριο γυρω απο το χαρακτηρα. Ακομα και οταν μαθαμε την πιο ανθρωπινη πλευρα του, κατι με ενοχλουσε...Ποτε δεν το συμπαθησα. Μου τον θυμιζει οχι τοσο πολυ ο Sylar, οσο ο Ben απο το lost... O Sylar ειναι ψυχακιας, ο CSM ηξερε πολυ καλα τι εκανε.. Αλλο μεγαλο καθικι ο Ben :evil: Ειχες δει μια συνεντευξη του smoker που ελεγε οτι οι ανθρωποι στον δρομο τοον κοιτανε με μισο ματι? Νομιζω ενας τον ειχε φτυσει κιολας Γι' αυτο βγαλανε και το επεισοδιο που εδιχνε τι περασε κι εγινε ετσι οπως εγινε, αλλα ματαια :mrgreen:
anthony_88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Eιχες δει μια συνεντευξη του smoker που ελεγε οτι οι ανθρωποι στον δρομο τοον κοιτανε με μισο ματι? Νομιζω ενας τον ειχε φτυσει κιολας Γι' αυτο βγαλανε και το επεισοδιο που εδιχνε τι περασε κι εγινε ετσι οπως εγινε, αλλα ματαια :mrgreen: Respect στον CSM!! Kαι τον Chris Carter!! Αυτο με τη συνεντευξη δεν το ηξερα!! Πραγματικα απιστευτο...Δεν αποκλειω οτι ισως αυτο να συμβει και στον ηθοποιο που παιζει το Sylar!
kostas_crete Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ο μελλοντικός Χίρο επενέβη, αλλά με λάθος τρόπο. Νόμιζε οτι σώζοντας την μαζορέτα θα έσωζε τον κόσμο. Τελικά αυτό δεν έγινε. Γι'αυτό προσπαθεί να βρει την αλληλουχία των γεγονότων ώστε να βρει έναν νέο τρόπο για να διορθώσει το παρελθόν. Ο τρόπος που προτεινει τελικά είναι να σκοτωθεί ο Σαιλαρ από τον παρελθοντικό Χίρο. Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι ποιος πέθανε τελικά από την έκρηξη Αυτό είναι και το Point: να μην καταλάβεις τι γίνεται και να δείς την σειρά μέχρι το τέλος.
Jastonas Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 re paidia polloi pe8anane sthn ekrhksh, alla o peter pou htan h mpompa den pe8ane. Kanei heal opws kseroume opote ezhse.
bchris Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Respect στον CSM!! Kαι τον Chris Carter!! Αυτο με τη συνεντευξη δεν το ηξερα!!Πραγματικα απιστευτο...Δεν αποκλειω οτι ισως αυτο να συμβει και στον ηθοποιο που παιζει το Sylar! ΧΕΧΕ ναι, αμα επιβιωσει (απο τον Petreli εννοω).. Τεσπα αρκετα με το offtopic, παω για νανι. Καλη νυκτα σε ολους. (εκτος απο: Ben, CSM, Sylar)
kickeras Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 παρότι η σειρά όσο πάει μαμάει και περισσότερο (πολύ τον πάω τον Sylar) λέω εγώ τώρα με το αθώο και καταστροφικό μυαλουδάκι μου....κανένας από τους bend time and space χαρακτήρες δεν έχει iq πάνω από "πώς πάει ο παναθηναϊκός" ώστε να πάει στο 19ξέρω γω να κόψει το λουλί του μπαμπά του Sylar την ώρα της σύλληψης να ξεμπερδέυουμε? έτσι δε θα 'χαμε σειρά βέβαια θα μου πείτε.... p.s. αν και φανατικός υποστηρικτής του ξανθού (βαμμένο, άβαφτο, whateva) και της ali larter παραδέχομαι με βαριά καρδιά ότι στη μικρή πάει πολύ μα πολύ περισσότερο το καινούργιο μαλλί...
The_Judas Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 re paidia polloi pe8anane sthn ekrhksh, alla o peter pou htan h mpompa den pe8ane. Kanei heal opws kseroume opote ezhse. Το healing δεν μπορεί να τον σώσει σε όλες τις καταστάσεις. Αν διαλυθεί π.χ σε 100 κομμάτια δεν πρόκειται να αυτοθεραπευτεί
georgepetrou Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Το healing δεν μπορεί να τον σώσει σε όλες τις καταστάσεις. Αν διαλυθεί π.χ σε 100 κομμάτια δεν πρόκειται να αυτοθεραπευτεί Νομίζω ότι το θέμα με το healing μας έχει μπερδέψει λιγάκι... Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Sylar έκανε healing όταν πήγε να τον σκοτώσει ο Hiro και όχι όταν έγινε βόμβα και τίναξε όλη την πόλη στον αέρα! Άλλωστε από την στιγμή που ο ίδιος έιναι η βόμβα (ή έστω ο Peter), δεν έχει κανένα νόημα να κάνει healing αφού ο ίδιος δεν παθαίνει τίποτα! Ένα δεύτερο θέμα για εμένα είναι αν ο Hiro έχει ήδη αλλάξει το παρελθόν από την στιγμή που μίλησε στον Peter, χωρίς όμως αυτό να έχει αλλάξει ουσιαστικά το μέλλον! Τι θέλω να πω με αύτο; Έστω π.χ. ότι το παλιό σενάριο ήταν να σκάσει όντως ο Sylar και να πεθάνει και η cheerleader... Το καινούριο σενάριο (μετά τις αλλαγές) μπορεί να είναι ότι σκάει ο Peter αλλά ο αδερφός του λέει πως αυτός που έσκασε ήταν ο Sylar, ενώ η cheerleader σώζεται αλλά ο Bennet την κρύβει και έτσι όλοι νομίζουν ότι είναι νεκρή! Οπότε καταλήγουμε στο ίδιο (ουσιαστικά) αποτέλεσμα με ορισμένες μικρές αλλαγές που δεν επηρεάζουν άμεσα την υπόθεση!
Solmyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν θα συμφωνησω με αυτο. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Sylar έκανε healing όταν πήγε να τον σκοτώσει ο Hiro και όχι όταν έγινε βόμβα και τίναξε όλη την πόλη στον αέρα! Η αληθεια ειναι οτι ολα εγιναν λιγο διαφορετικα απ οτι αρχικα ειχαν σχεδιαστει, οπως σωστα λεει ο georgepetrou. Ομως το κομικς που εφτιαξε ο τυπας οπου βλεπουμε τον Hiro να σκοτωνει τον Sylar, γραφτηκε αφου η μικρη εχει σωθει και αφου εχουν γινει ολα οσα ειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο. Αυτο που "πρεπει" να γινει αρα ειναι σκοτωσει ο Hiro τoν Sylar και ολα θα ειναι μελι γαλα, ΕΚΤΟΣ και αν παρεβει ο Hiro και αλλαξει με καποιον τροπο το μελλον που εχει στο μυαλο του ο Isaac οταν ζωγραφισε το κομικς.
fits13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Twra me mperdepsate Re pedes apo tin arxi o petrelis den itane na skasei??? Oxi o syler??? Giati na skasei o syler??? den allazei to dna toy me to poy einai dipla se enan heroe opws toy petreli apla toys anoigei to kefali vlepei pws doylevei kai me kapoio tropo poy den exei deixei akoma toys pernei tis dinameis. Twra giati na skasei o syler enas theos xerei. Opoios xerei perissotera as me fwtisei pls. eyxaristw poly.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Η σκηνη που μπαινουν στα "κρατητηρια" εντελως Ματριξ αλλα ελεγε Γενικα το επισοδεια ηταν φουλ δραση και καλη εναλλακτικη στο μυστηριο των προηγουμενων. Αφενως στο μελλον εχουν πλεον ολο και περισσοτεροι μαθει τις δυναμεις τους και θα ηταν χαζο να υποθετουμε πως ακομα κανουν κρατη. Εκτος αυτου, εγω γενικα γκρινιαζα οτι καπου το παρακανανε με τον ρεαλισμο, δεν ειναι το Prison Break, το Heroes ειναι και αρα θελει και λιγο "εφε" Κριμα που δεν ειδαμε την φοβερη μαχη αλλα ελπιζω στο τελος κατι να γινει-αληθεια ο Πητερ εβγαλε "φωτιες", ο Σαιλερ τι εβγαλε και απο ποιον το πηρε?Ισως απο τον τυπο που δειχνει στο τελος του Νοβελ Νο31 Ενιγουει, εγω καπου εχω μπερδευτει. Αν υποθεσουμε οτι ο Πητερ δεν συναντησε ποτε την Κλαιρ στο "μελλον" τοτε εξηγηται η ουλη, δεν εξηγειται ομως το οτι επεζησε απο την εκρηξη. Αν παλι την συναντησε δεν εξηγηται η ουλη. Ισως το μονο που να βγαζει νοημα ειναι στο timeframe του μελλοντος να την συναντησε ΑΦΟΥ απεκτησε την ουλη αλλα ΠΡΩΤΟΥ την εκρηξη και εννοειται οτι για κατι τετοιο θα υποθετει οτι οποιεςδηποτε αλλαγες στο timeframe του "παροντος" δεν επηρεαζουν το "μελλον"(δηλαδη το οτι τελικα την συνανταει ΠΡΙΝ αποκτησει την ουλη στο "παρον" δεν αλλαζει το οτι έχει την ουλη στο "μελλον", ισως γιαυτο παραξενευεται ο Χιρο του 'μελλοντος" οταν βλεπει τον Πητερ του "παροντος" χωρις ουλη, ισως ο μελλοντικος Χιρο γνωρισε τον Πητερ οταν αυτος ειχε αποκτησει την ουλη).Ασε που εακολουθω να πιστευω οτι το διδαγμα για τον Χιρο θα ειναι "Φιλε οτι και να κανεις, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο στο μελλον, απλα με αλλο τροπο" Περα απο αυτο, με τις δυναμεις της τυπισσας που προφανως καθαρισε ο Σαιλερ ΙΣΩΣ ο Χιρο του μελλοντος να μαχαιρωσε τον Πετρελι του μελλοντος τον οποιο ειχε μασκαρέψει σε Σαιλερ του μελλοντος ο ιδιος ο Σαιλερ και πριν προλαβει να του εξηγησει ο Πητερ "Κοιτα Χιρο, ο Πητερ ειμαι", χλατς τον εφαγε λαχανο αλλα αυτος ξαναγεννηθηκε Ετσι εξηγηται ΚΑΙ πως ζει η Κλαιρ ΚΑΙ πως ο "Σαιλερ" εζησε απο το σπαθι του Χιρο, απλα δεν ηταν ο Σαιλερ αλλα ο Πητερ
Solmyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ο Σαιλερ τι εβγαλε και απο ποιον το πηρε? Ο Σαιλερ εβγαλε μαλλον αυτο που ειχε ο ραδιενεργος τυπος, το EMP. Στο προηγουμενο επεισοδιο. Αν υποθεσουμε οτι ο Πητερ δεν συναντησε ποτε την Κλαιρ στο "μελλον" τοτε εξηγηται η ουλη Την συναντησε στο παρελθον την Κλαιρ, εχει ηδη την δυναμη της. Ετσι εξηγηται ΚΑΙ πως ζει η Κλαιρ ΚΑΙ πως ο "Σαιλερ" εζησε απο το σπαθι του Χιρο, απλα δεν ηταν ο Σαιλερ αλλα ο Πητερ Οχι δεν ισχυει αυτο. Ο Hiro δεν εχει σκοτωσει τον Sylar με το σπαθι σε καμια στιγμη μεχρι στιγμη. Απλα αυτο ειναι που πρεπει να γινει συμφωνα με τον Ιsaac. H Κλαιρ ζει επειδη πηγε στο Παρισι τελικα και μετα επεστρεψε. Το μελλον που ειδαμε ολοι ειναι συμφωνα με το παρον του προηγουμενου επεισοδειου και οχι συμφωνα με το παρον που θα ειχε ισχισει αν δεν ειχε σωθει η Κλαιρ!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Την συναντησε στο παρελθον την Κλαιρ, εχει ηδη την δυναμη της. Nope την συναντησε στο "δικο μας" παρελθον, ισως στο "παρελθον" του timeframe του "μελλοντος" να μην την ειχε συναντησει Οχι δεν ισχυει αυτο. Ο Hiro δεν εχει σκοτωσει τον Sylar με το σπαθι σε καμια στιγμη μεχρι στιγμη. Απλα αυτο ειναι που πρεπει να γινει συμφωνα με τον Ιsaac. Μα αφου το λεει οτι "Τον μαχαιρωσα αλλα τιποτα"(νομιζω το λεει και στο Νοβελ Νο30). Και παλι μιλαω για το timeframe του "μελλοντος" οχι για το δικο μας. Ισως ειναι ανεξαρτητα. Και το οτι δεν τον εχει σκοτωσει μεχρι στγμης για μας δεν σημαινει οτι δεν θα το κανει Το μελλον που ειδαμε ολοι ειναι συμφωνα με το παρον του προηγουμενου επεισοδειου και οχι συμφωνα με το παρον που θα ειχε ισχισει αν δεν ειχε σωθει η Κλαιρ! Ποιος το λεει??Ο Χιρο λεει οτι Save the cheerleader save the world επειδη θεωρησε πως ο Σαιλερ σκοτωσε την Κλαιρ και γιαυτο δεν πεθανε απο το σπαθι του. Ποιος σου λεει οτι εχει δικιο?Ισως νομιζε πως ο "Σαιλερ" εζησε επειδη ειχε και καλα "σκοτωσει" την Κλαιρ αλλα μπορει να μην ειχαν γινει ετσι τα πραγματα
stranger_77x Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 O Sylar evgale ice se fasi iceman kai o petrelis fotia, i radiation. to Ice thimame o Sylar to eixe parei apo kapion stin arxi tis season, otan se ena spiti pou pigan ta brikan ola pagwmena. Genika to epeisodio, itan telio, emena proswpika mou thimse Age of Apocalypse...opios exei diavasei ta antistixa tefxi X-Men katalabainei. Ousiastika pistebw pws afto pou eidame itan ena alternate reality apo ena mellon pou O Hiro kai oi ypoloipoi den mporesan na stamatisoun tin katastofi, kai gi afto eksigite to skotwnetai kai o future Hiro se afto to epeisodio. Anyway opws eipa to epeisodio einai telios age of the Apocalypse kai opios den to exei diabasei tha synistousa na to kanei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.