Solmyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ο Future Hiro λέει ότι ο Sylar έσκασε και ότι έκανε regenerate. Που το λεει αυτο; Νομιζω ολοι σχεδον μενουν με την εντυπωση οτι ο Sylar εσκασε και πεθανε...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αυτό που αναφέρει είναι ότι πήγε να τον σκοτώσει (τον κάρφωσε με το σπαθί) και αυτός γιατρεύτηκε αυτόματα. Αν δεν το λέει μέσα στο Five Years Gone, το λέει στο graphic novel String Theory
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Η ουλή του Πετρέλι δεν είναι λίγο παράξενη, δεδομένου ότι μπορεί να επουλώνει τις πληγές του; Και μοιάζει να έγινε από σπαθί...
DimitRi_Del Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Kai gia osous den mporoun na perimenoun, ena trailer apo to episode 21 To epomeno episodeio pantos problepete na einai kai auto akoma kalitero!
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5H_MnG_iuZg trello parody
bchris Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Φοβερο επεισοδιο... Πολυ @ ο Parker. Και ακομη μεγαλυτερο ο Sylar. Προβλεπω ο σκυλι αυτο ο Sylar, σν συναγωνιζεται τον Smoker apo X-Files σε αντιπαθεια... Πολυ θα το χαρω αν στο επομενο ο Petreli ζωγραφισει κανα τοιχο με τα μυαλα του :evil:
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μόνο εγώ τον συμπαθώ τον Sylar ρε παιδιά; :roll:
Cue Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως? Γιατί έχω την αίσθηση ότι ότι ακριβώς γίνεται είναι γιατί ο future Hiro πήγε πίσω στον χρόνο και επενέβη? Ο Petrelli είναι η βόμβα, η Petrelli έσωσε την cheer leader, τον Petrelli τελικά "έσφαξε" ο Hiro αλλά επειδή έσωσε την cheer leader δεν πέθανε, ο Petrelli τελικά ανατινάχτηκε. Επίσης δεν κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει αυτή η string theory. Δηλαδή πως ξαφνικά ζει η cheer leader στο five years later αφού υποτίθεται έχει πεθάνει? και διάφορα άλλα από το five years later που όμως συνδέονται με το "αλλαγμένο" παρελθόν. Τα οποία βέβαια τελικά επιβεβαιώνουν τα παραπάνω που είπα. (old past (?), old future(?) - same past, same future)
The_Judas Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως? Γιατί έχω την αίσθηση ότι ότι ακριβώς γίνεται είναι γιατί ο future Hiro πήγε πίσω στον χρόνο και επενέβη? Ο Petrelli είναι η βόμβα, η Petrelli έσωσε την cheer leader, τον Petrelli τελικά "έσφαξε" ο Hiro αλλά επειδή έσωσε την cheer leader δεν πέθανε, ο Petrelli τελικά ανατινάχτηκε. Επίσης δεν κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει αυτή η string theory. Δηλαδή πως ξαφνικά ζει η cheer leader στο five years later αφού υποτίθεται έχει πεθάνει? και διάφορα άλλα από το five years later που όμως συνδέονται με το "αλλαγμένο" παρελθόν. Τα οποία βέβαια τελικά επιβεβαιώνουν τα παραπάνω που είπα. (old past (?), old future(?) - same past, same future) Ο μελλοντικός Χίρο επενέβη, αλλά με λάθος τρόπο. Νόμιζε οτι σώζοντας την μαζορέτα θα έσωζε τον κόσμο. Τελικά αυτό δεν έγινε. Γι'αυτό προσπαθεί να βρει την αλληλουχία των γεγονότων ώστε να βρει έναν νέο τρόπο για να διορθώσει το παρελθόν. Ο τρόπος που προτεινει τελικά είναι να σκοτωθεί ο Σαιλαρ από τον παρελθοντικό Χίρο. Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι ποιος πέθανε τελικά από την έκρηξη
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5H_MnG_iuZgtrello parody ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
bchris Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μόνο εγώ τον συμπαθώ τον Sylar ρε παιδιά; :roll: Συμπαθεις αυτο το σκυλι? Για τον Smoker τι γνωμη εχεις?
mixos77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 wachowski bros einai oi writers tou matrix e?? Ontos to teleytaio epeisodio thymize poly matrix, stylistika, kapoia fight scenes...ktlp Kaloutsiko epeisodio, alla gia proth fora mou fanhke oti para sci-fistike to prama. Mexri tora an kai eixe omoiothtes, apefeuge thn plhrh tautopoihsh me x-men kai matrix typou tainies. To 5 years later episode ksefyge ligo apo to ypoloipo xarakthra ths seiras, nomizo kanane overuse special ikanothton. Protimo na perno se mikres doseis ths superpowers ton heroes, dioti ama tous baleis olous mazi na ths xrhsimopoioun kai na plakonontai miazei xazo kai paramythaki (pou einai....alla you get my point) Alla ok, htan endiaferon na doume pou tha katelhge to melon an o hiro den ta kataferei. BTW h cheerleader poly kalyterh me to mauro mali! lol egw to blepw allios... sto twra o kosmos den kserei gia tous heroes opote oloi ligo poly prosexoun... eno sto mellon egine gnosto...
anthony_88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 AHHHH τι μου θυμισες τωρα ρε bchris!! Smoker man!!! Ο καλυτερος αινιγματικος χαρακτηρας που εχει υπαρξει... Ενιωσα Απεχθεια εντονη απο την πρωτη του εμφανιση στο 1ο επεισοδιο, το προσωπικο συμφερον πανω απο ολα και ας καιγεται ο κοσμος!! Κανενας ενδοιασμος, υπερβολικα κυνικος και απιστευτο μυστηριο γυρω απο το χαρακτηρα. Ακομα και οταν μαθαμε την πιο ανθρωπινη πλευρα του, κατι με ενοχλουσε...Ποτε δεν το συμπαθησα. Μου τον θυμιζει οχι τοσο πολυ ο Sylar, οσο ο Ben απο το lost... O Sylar ειναι ψυχακιας, ο CSM ηξερε πολυ καλα τι εκανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.